Camere/Radare fixe și mobile din România (+EU), SpeedCams pentru iGO/MioMap/Garmin/MyGuide/etc.
![]() ![]() ![]() |
Camere/Radare fixe și mobile din România (+EU), SpeedCams pentru iGO/MioMap/Garmin/MyGuide/etc.
tedy |
![]()
|
||
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Și nu se întâmplă nimic neobișnuit pe ecran, vreo eroare, ceva...
8 May 2008, 19:48: Am descoperit problema, programelul funcționează normal doar pe Windows Server (eventual Vista), nu pe 2000 și XP. Am șters arhiva de pe server până când o să rezolv problema. Scuze pentru eventualele probleme pricinuite. 8 May 2008, 20:12: OK, am "peticit" progrămelul ca să meargă și pe Windows 2000/XP, doar că acum eliminarea camerelor duplicat are loc implicit, nu mai există opțiunea de a nu le elimina. Acum ar trebui să funcționeze normal. 8 May 2008, 20:15: Acum e disponibilă la http://speedcams.tehnoplus.net/utilitare.htm versiunea SpeedCams-Romania Tools v1.2. This post has been edited by DFA: 8 May 2008, 20:15 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc...si nu avea ce sa pricinuiasca...atata timp cat e moka si altii ca mine beneficiaza eu cel putin nu critic doar am zis ca nu merge...merci inca o data
LE: Am testat acum. Vezi ca nu face mtc-ul, face doar asc-ul ![]() ![]() This post has been edited by tedy: 8 May 2008, 20:35 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
L-am testat, la mine merge, face tot ce trebuie.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
tedy |
![]()
|
Deci pun txt-ul in surse si execut ala...si face un fisier in ASC si in MTC nimic.Ai vreo idee ?
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
DFA |
![]()
|
Mai descarcă o dată versiunea 1.2 și încearcă din nou.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand tin sa-ti multumesc inca odata DFA pentru preocuparea si timpul acordat acestui lucru.
![]() Am citit cu atentie notepad-ul "citeste" si am tras concluzia ca pentru ca fisierul rezultat sa fie functional, este necesar sa sterg in prealabil IDX din fiecare linie a fisierelor .txt descarcate de pe tehnoplus. Gresesc cumva ? Daca raspunsul la intrebare confirma concluzia mea, este posibil pe viitor, daca timpul ti-o permite, sa gasim pe site-ul tehnoplus si liste .txt fara IDX pt. a usura crearea listelor "mixate" ? ![]() L.E. am reusit sa creez o lista cu camerele/radarele din Europa, dupa ce in prealabil am sters IDX-ul din listele create de DFA (pe care am atasat-o mai jos in format arhivat intrucat in varianta originala nu am putut sa-o atasez) insa am indoieli cu privire la corectitudinea interpretarii locatiilor din Europa... ![]() Conform programului, in lista sunt 31.681 de camere/radare retinute. Locatiile din Romania, cel putin la prima vedere, par in regula, insa la restul, am indoieli; mai exact, in Budapesta nu am gasit deloc camere de supraveghere ci numai radare fixe (si un singur radar mobil); la fel se intampla si in orasul Tatabanya (la NV de Budapesta) unde imi apar numai radare fixe si radare mobile, fara nici o camera de supraveghere. E posibil asa sa fie corect, insa fata de problemele de interpretare de pana acum am retineri....; poate cineva confirma daca este corect sau nu ? Aici am atasat lista cu radarele si camerele rezultate ca urmare a "mixarii" listelor create de DFA cu cele preluate de pe site-ul unguresc : [attachmentid=1627448600] This post has been edited by GabyT: 9 May 2008, 13:57 |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala / 2003 Dacia Logan Laureat Plus / 2006
Renault Clio 3 / 2006 MIO C520 |
|
acidburn2222 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 April 08 ![]() |
Un radar nou pe Calea Dorobanti la :
44.45764 26.09605 Si mai au aparut 4 camere pe fiecare pod de pe dn 1 la iesirea dinspre Bucuresti. |
--------------------
renault
symbol
2008
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(GabyT @ 9 May 2008, 11:35) Am citit cu atentie notepad-ul "citeste" si am tras concluzia ca pentru ca fisierul rezultat sa fie functional, este necesar sa sterg in prealabil IDX din fiecare linie a fisierelor .txt descarcate de pe tehnoplus. Gresesc cumva ? [attachmentid=1627448600] Nu greșești, așa este, nu se pot combina fișiere cu coloane suplimentare. QUOTE(GabyT @ 9 May 2008, 11:35) Daca raspunsul la intrebare confirma concluzia mea, este posibil pe viitor, daca timpul ti-o permite, sa gasim pe site-ul tehnoplus si liste .txt fara IDX pt. a usura crearea listelor "mixate" ? [attachmentid=1627448600] La noapte va fi un update, când se va scoate IDX-ul. QUOTE(GabyT @ 9 May 2008, 11:35) .......insa am indoieli cu privire la corectitudinea interpretarii locatiilor din Europa... ![]() Conform programului, in lista sunt 31.681 de camere/radare retinute. Locatiile din Romania, cel putin la prima vedere, par in regula, insa la restul, am indoieli; mai exact, in Budapesta nu am gasit deloc camere de supraveghere ci numai radare fixe (si un singur radar mobil); la fel se intampla si in orasul Tatabanya (la NV de Budapesta) unde imi apar numai radare fixe si radare mobile, fara nici o camera de supraveghere. E posibil asa sa fie corect, insa fata de problemele de interpretare de pana acum am retineri....; poate cineva confirma daca este corect sau nu ? [attachmentid=1627448600] M-am uitat pe lista originală cu camere din Ungaria de pe site-ul w-lantech.hu și nu am văzut nici o cameră Redlight (tip 3) doar GATSO, Built-In sau Mobile... Deci nu aveai cum să-ți apară altceva, pentru că nu sunt... QUOTE(acidburn2222 @ 9 May 2008, 12:49) Ce fel de radar e ăla? Eu știu că aia e cameră video de supraveghere. QUOTE(acidburn2222 @ 9 May 2008, 12:49) Încă 4 noi pe lângă celelalte care erau deja pe pasaje? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
GabyT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DFA @ 9 May 2008, 14:16) Nu greșești, așa este, nu se pot combina fișiere cu coloane suplimentare. La noapte va fi un update, când se va scoate IDX-ul. M-am uitat pe lista originală cu camere din Ungaria de pe site-ul w-lantech.hu și nu am văzut nici o cameră Redlight (tip 3) doar GATSO, Built-In sau Mobile... Deci nu aveai cum să-ți apară altceva, pentru că nu sunt... ... Deci fisierul creat de mine (cu ajutorul tau) este CORECT... ![]() asa ca cine doreste, cine pofteste, e liber sa-l descarce. ![]() Am verificat si in Franta si in Austria si nici acolo nu apar camere de supraveghere; bine ca apar radarele... ![]() La inceputul lunii viitoare am un drum prin Europa si am sa verific corectitudine informatiilor. ![]() This post has been edited by GabyT: 9 May 2008, 14:26 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
acidburn2222 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 16 April 08 ![]() |
QUOTE(DFA @ 9 May 2008, 14:16) Nu greșești, așa este, nu se pot combina fișiere cu coloane suplimentare. La noapte va fi un update, când se va scoate IDX-ul. M-am uitat pe lista originală cu camere din Ungaria de pe site-ul w-lantech.hu și nu am văzut nici o cameră Redlight (tip 3) doar GATSO, Built-In sau Mobile... Deci nu aveai cum să-ți apară altceva, pentru că nu sunt... Ce fel de radar e ăla? Eu știu că aia e cameră video de supraveghere. Încă 4 noi pe lângă celelalte care erau deja pe pasaje? Pai in fisierul tau nu sunt.Si e updatat la zi.Si eu pana acum nu le-am vazut. deci cred ca nu erau. Si aia de pe dorbanti crede-ma ca e radar 9 May 2008, 15:52: QUOTE(acidburn2222 @ 9 May 2008, 15:47) Pai in fisierul tau nu sunt.Si e updatat la zi.Si eu pana acum nu le-am vazut. deci cred ca nu erau. Si aia de pe dorbanti crede-ma ca e radar. Cel putin asa zice pretenul meu de la circulatie. This post has been edited by acidburn2222: 9 May 2008, 15:52 |
--------------------
renault
symbol
2008
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(acidburn2222 @ 9 May 2008, 15:47) Oricum nu pot să le adaug dacă nu am coordonatele. QUOTE(acidburn2222 @ 9 May 2008, 15:47) Eu în intersecția aia am 2 camere, adăugate pe 07-05-2008: 1. 26.0960619, 44.4576212 3 50 1 357 2. 26.0959618, 44.4576550 3 50 1 157 Mi s-a spus că ar fi de supraveghere. Dar la fel de bine ar putea fi un semafor inteligent (cu radar). Ambele sunt montate pe stâlpul în consola, pe ambele sensuri. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
tedy |
![]()
|
E vreo diferenta intre rezultatul lui Speedcams_builder_215 si al lui iGO2MioMapV3.cmd ? Pentru ca mie nu imi face mtc decat Speedcams_builder_215 ,celalalt nu face decat asc. Merci
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
1.imi expicati si mie va rog ce face programele astea, pliz?
![]() 2.am dat azi o tura prin oras, dupa ce am updatat jucaria cu ultima varianta pt igo+10kmh.senzatia este ca merge cum trebuie, doar ca nu am intalnit, surprinzator decat camere redlight , si astea ff putine. nici o camera la universitate?nici in p ta Victoriei? la intersectia Calea Plevnei cu bd Eroilor aparea camera pe versiunile anterioare....idem la cea precedenta, Eroilor cu strada (cred) Carol Davila...(aia care vine de la palatu Cotroceni).corect asa? |
-------------------- fan VAG!
|
|
GabyT |
![]()
|
@ horsewhisperer27 : ai PM
|
--------------------
Dacia
Solenza
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
multumesc GabyT!
in legatura cu punctul 2...cine are ceva de zis.... |
|
|
GabyT |
![]()
|
Fisierul la zi continand camerele si radarele din Europa (31.681 locatii) :
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
|
fasiol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 6 April 08 ![]() |
Multumesc GabyT !
Daca ar fi cineva care sa uploadeze (de fiecare data cind se adauga citeceva) un zip pentru toata europa ar fi super. |
--------------------
Ford
Mondeo
2005 , Trend
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(tedy @ 9 May 2008, 16:02) E vreo diferenta intre rezultatul lui Speedcams_builder_215 si al lui iGO2MioMapV3.cmd ? Pentru ca mie nu imi face mtc decat Speedcams_builder_215 ,celalalt nu face decat asc. Merci Nu este nici o diferență între cele 2, iGO2MioMapV3.cmd se folosește de SpeedCams Builder ca să genereze MTC-ul. Dacă nu-ți generează automat MTC probabil ai într-unul din fișiere cu speedcams mai multe coloane (IDX?). Încearcă să folosești ultima versiune de speedcams de pe site, care nu conține coloana de IDX. QUOTE(horsewhisperer27 @ 9 May 2008, 19:23) 2.am dat azi o tura prin oras, dupa ce am updatat jucaria cu ultima varianta pt igo+10kmh.senzatia este ca merge cum trebuie, doar ca nu am intalnit, surprinzator decat camere redlight , si astea ff putine. Păi majoritatea camerelor din Buc sunt așa (CVST-uri practic), mai sunt semafoare inteligente (cu radar) și Safety Radar-e. GATSO-uri nu sunt deocamdată în capitală. QUOTE(horsewhisperer27 @ 9 May 2008, 19:23) nici o camera la universitate?nici in p ta Victoriei? la intersectia Calea Plevnei cu bd Eroilor aparea camera pe versiunile anterioare....idem la cea precedenta, Eroilor cu strada (cred) Carol Davila...(aia care vine de la palatu Cotroceni).corect asa? În Piața Victoriei este o cameră... În Eroilor cu Davila este... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
tedy |
![]()
|
Multumesc DFA, nu am mai multe coloane...dar daca zici ca e la fel, atunci fac cu acela.Bafta
LE: Am facut acum cu ultimul speedcams de pe site si intr-adevar mi-a generat mtc-ul, probabil era ceva cu ala vechi, merci mult. This post has been edited by tedy: 12 May 2008, 10:00 |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
DFA, mie nu mi-a zis nimic in locatiile alea...mai fac un update si trec iar pe acolo, sa vedem...
|
|
|
uwu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 4 March 08 ![]() |
salut
am si eu o intrebare: gps-ul cu camerele activate citeste si radar-ul mobil care pandeste pe la colturi? va multumesc |
--------------------
renault
megane 2
2005 diesel
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
daca e semnalat ca fiind existent in pozitia respectiva da. Gps-ul nu este detector de radar. E ca si cum ai avea o harta care iti spune ca la intersectia dintre strada a si strada b este un radar...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
uwu |
![]()
|
am inteles.
multumesc mai este o camera in Dr. Taberei pe la Romancierilor, am descoperit-o aseara. va spun mai pe tarziu unde este daca nu o aveti cumva |
--------------------
renault
megane 2
2005 diesel
|
|
uwu |
![]()
|
au montat doua bucati noi chiar in fata la sexi club si mai pun una la prima intersectie dupa sexi club( intersectia cu panduri)
seara buna all |
--------------------
renault
megane 2
2005 diesel
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Precise indicațiile...
Nu mai bine pui coordonatele? PS: Mai e una la căpița cu fân... Cum care? ... Aia din mijloc... This post has been edited by MAERSK: 16 May 2008, 22:50 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
nicutol |
![]()
|
![]() Nicutol Group: Members Posts: 4 Joined: 16 September 07 From: Resita ![]() |
intersectii supraveghere in zona Caransebes, Caras Severin
N - 45.4099709 , E - 22.2193899 N - 45.4160929 , E - 22.1990339 This post has been edited by nicutol: 19 May 2008, 12:38 |
--------------------
dacia
break
1989 P550
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
facut update adineauri.
si m-am jucat cu el, in casa, de mi-a venit rau. nici o camera in eroilorXdavila. in alte locatii din bucuresti apar camere, daca ma joc cu cursorul si ma plimb prin oras. dfa zicea ca este in baza de date. mi se intampla mie ceva? nici aia de mai jos de academia militara nu apare... sariti cu sfaturi, ca in doua zile plec la un drum necunoscut prin tara,,,,as avea nevoie sa mearga cum trebuie jucaria! |
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(uwu @ 15 May 2008, 14:33) Va fi adăugată curând. QUOTE(uwu @ 16 May 2008, 22:48) au montat doua bucati noi chiar in fata la sexi club si mai pun una la prima intersectie dupa sexi club( intersectia cu panduri) Vor fi adăugate curând, cu poziții aproximative. QUOTE(nicutol @ 19 May 2008, 10:10) intersectii supraveghere in zona Caransebes, Caras Severin N - 45.4099709 , E - 22.2193899 N - 45.4160929 , E - 22.1990339 Vor fi adăugate curând. QUOTE(horsewhisperer27 @ 20 May 2008, 01:57) Nu știu ce se întâmplă la tine, camerele sunt la locul lor. Ai șters TOT din directorul respectiv înainte de a copia fișierul actualizat? =============================================== Actualizările din 8, 12 și 13-05-2008 Adăugat Safety Radar 585 de lângă Sebeș (AB) Adăugat Safety Radar 584 de lângă Aurel Vlaicu (HD) Adăugat Safety Radar 583 din Săcămaș (HD) Adăugat Safety Radar 582 din Săvârșin (AB) Adăugat Safety Radar 581 de lângă Miercurea Sibiului (SB) Corectat poziția la GATSO 8 din Bd. Nicolae Bălcescu, Bâscov/Pitești (AG) Corectat poziția la GATSO 11 din Bd. Frații Golești, Pitești (AG) Corectat poziția și sensul la LIDAR-ul 394 din Săcel (SB) Corectat viteza la CVST 488 din Piața Romană, Sector 1, București Adăugat CVST 578+579+580 în inter. Bd. 1 Decembrie 1918 cu Bd. Pandurilor și str. Înfrățirii, Târgu Mureș (MS) Adăugat CVST 578 din inter. DN1A/Șoseaua de Centură Ploiești cu DJ102, Ploiești (PH) Adăugat CVST 576 din inter. Bd. Republicii cu Str. Eroilor, Pitești (AG) ANUNȚ: De astăzi sunt disponibile și camerele în format UPI, pentru software-ul de navigație Sygic. Deocamdată camerele sunt consolidate într-un singur fișier, cu camerele din toate țările acoperite pe acest site. ANUNȚ: Ca urmare a detectării unor probleme de compatibilitate la combinarea fișierelor de speedcams a informațiilor conținute în coloana de IDX din fișierele tip TXT pentru iGO, această coloană a fost eliminată. Vom căuta alte mijloace de a identifica camerele în mod unic în fișierele de speedcams. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
GabyT |
![]()
|
@ horsewhisperer27 : am verificat si eu si apare camera de supraveghere la intersectia B-dului Eroilor cu strada Carol Davila (sunt in total 3 camere in baza de date pe acest bulevard) inclusiv in updatarea de azi trimisa de DFA (precum si in fisierul pe care l-am atasat mai jos); acelasi sfat ca si cel postat de dfa : dupa ce ai copiat fisierul in locatia MioMap\MioMap\miotc\pois, ai sters fisierul POIUpdates.upd ?
![]() In alta ordine de idei, atasez mai jos lista cu camere/radare din Europa in format .mtc obtinuta pe baza ultimei updatari trimisa de DFA continand 31.726 locatii : ![]() L.E. in urma updatarii primite in aceasta seara, am atasament noua varianta (31.733 locatii) : ![]() P.S. Poate cineva care a incarcat fisierele postate de mine sa-mi confirme comportamentul lor in strainatate ?; a remarcat cineva la utilizarea pe drumurile patriei vre-un comportament anormal ? (eu le-am verificat putin doar prin Bucuresti si totul este ok) This post has been edited by GabyT: 20 May 2008, 20:19 |
--------------------
Dacia
Solenza
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Actualizări și abonamente pentru SpeedCams
Începând cu 19-11-2007 puteți descărca listele de speedcams de la adresa: http://speedcams.tehnoplus.net Tot la adresa de mai sus vă puteți abona la un serviciu care vă va trimite prin e-mail actualizările de speedcams. Mai multe detalii găsiți la adresa menționată. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 13:18 |