cum, cand,unde ,si cat costa sa pui freon?, cum, cand,unde ,si cat costa sa pui freon?
![]() ![]() ![]() |
cum, cand,unde ,si cat costa sa pui freon?, cum, cand,unde ,si cat costa sa pui freon?
parpanel |
![]()
|
||
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|||
yooo Miky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 March 09 From: bucuresti ![]() |
si a mea are ceva de genu in partea dreapta un scartit...posibil de la tecile arcurilor asa am citit tot pe aici...dc gresesc va rog sa ma corectati,chestia e ca acest topic e pt problemele legate de freon,A/C...dar poate obtii un rasp mai sigur...bafta!
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
inamicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 20 August 08 ![]() |
nu vroiam sa deschid un topic nou pt pb asta na....poate e cineva care ma poate ajuta
|
--------------------
dacia
solenza
2004
|
|
yooo Miky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 March 09 From: bucuresti ![]() |
nu e de suparare un sfat....efectiv esti indrumat...numai bine;)!
15 May 2009, 14:34: revin cu vesti in legatura cu acea conducta...am gasit sa fie inlocuit furtunul gumant-150ron,si de pus freon si tot ce e necesar(reincarcare inclusiv cu subst. fluorescenta)-100ron...eu zic ca e convenabil;astfel am rezolvat problema!luni sunt programata...si tot luni o rezolva rapid:d! This post has been edited by yooo Miky: 15 May 2009, 14:34 |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Miky, draga, spune-ne si unde, ca asa pot spune si eu ca am gasit sa completez freonul cu 5 RON.
![]() |
--------------------
Ford
Focus
- IF-44-VOI
2015 Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
yooo Miky |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
yooo Miky |
![]()
|
gata am facut partea cu defect:tubul gumant+freon+manopera=250...eu zic ca e destul de bine,bafta!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
|
|
senna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, n-am mai intrat pe pe aici sa ma uit si m-am dus vineri la Dacoserv.
Asta dupa ce mai fusesem cu doua saptamani inainte tot vineri la orele 16 si au zis ca-i prea tarziu, ca dureaza o ora si ei vor sa inchida ![]() Ma straduiesc eu sa ajung la 15 si ma iau la intrebari de genul "domne mai bag ceva sau nu" si eu zic nu, si ma pomenesc ca-mi recompleteaza toata instalatia cu freon nou...au intrebat ei si la Polo IV intra 560g freon si 50g ulei pe care l-am platit cu 20ron pe langa aproape 100ron manopera deci in total 120ron. A, si a durat 10 minute ![]() |
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.6 16V Hatchback
- B05MFL
2006 Real happiness lies in the completion of work using your own brains and skills
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred (Soichiro Honda) |
|
erikmihail |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 August 09 ![]() |
sal...anul trcut am fost la service autorizat dacia{SALAJ}SI MI-AU COMPLETAT CU FREON...mai aveam f putin in instalatie,mi-au bagat cu o butelie dar nu mi-au bagat si ulei in compresor si acum am ceva probleme cu el(deci service-urile degeaba sunt autorizate dacia daca mecanicii sunt praf).
|
--------------------
dacia
solenza scala
- b-50-ztf
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 16:45 |