Alte jante pe Logan
![]() ![]() ![]() |
Alte jante pe Logan
f_ionik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 10 August 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
|
|
Octav |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 8 April 05 ![]() |
Jantele le-am luat din Germania noi-noute si preturile sunt intre 80E-250E / buc.Sunt si la oferte cu tot cu gume...
|
--------------------
DACIA
LOGAN
Laureate 1.6
- Bucuresti
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Ce ziceti de astea? Jante Proline Design 6.5X15, cu gume Bridgestone !95/50R15, 500E ! Merita? A mai auzit cineva de marca asta de jante?
Attached thumbnail(s) prolinestapel15inch.jpg ( Size: 17.24k ) Number of downloads: 7459 |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems ! |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cum naiba sa nu merite? Numai cauciucurile fac cel putin 300. Eu am dat 400 numai pe jante (Alessio).
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Flores |
![]()
|
![]() ALIEN Group: Members Posts: 372 Joined: 24 March 05 From: behind enemy lines ![]() |
Oferta asta am gasit-o in Olanda la niste turcaleti, toate par noi dar la pretul asta, ......sa nu iau vreo teapa!
http://www.mauritstenhaaf.nl/ |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
Dar sistemul de prindere se potriveste? Ma refer la distanta dintre prezoane.
|
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
Flores |
![]()
|
Ei au zis ca merge la Renault Clio, de Logan n-au auzit inca, o sa merg zilele aste sa le vad si sa le probez! Din poze ma ingrijoreaza mai mult gaura din mijloc unde trebuie sa intre butucul si faptul ca nu am auzit nimic de firma care la fabrica!
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
Flores |
![]()
|
Iata si rezultatul! Jantele cu pneuri Goodyear 195/65R15, 550E! Diferenta, pierdut un pic parca la demaraj, volanul se manevreaza o idee mai greu, zgomot mult redus la rulare si cam atat pana acum, pe ansamblu sunt multumit!
Attached thumbnail(s) Picture_004.jpg ( Size: 562.09k ) Number of downloads: 7294 Picture_003.jpg ( Size: 594.2k ) Number of downloads: 6960 Picture_005.jpg ( Size: 581.61k ) Number of downloads: 7324 |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
ValentinnoRossi2005 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 25 August 05 ![]() |
|
--------------------
*
*
* The DOCTOR
|
|
Flores |
![]()
|
Merci de urare, au o gramada de jante, la oferta mai au unele model ca al meu dar pe 17, cu gume Dunlop Sport 205/40R17 la 850 Euro.
|
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
frumoase jentile!! de ce nu ai optat pt alte dimensuni la cauciucuri!! eu daca as avea bani mi-as fi luat jenti mai mari! dar daca as fi luat pe 15 as fi pus caucucuri pe fata 195/60/15 (am) si pe spate 205/55/15 (am nevoie)
![]() |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Alecs ai luat jante? ATS-urile alea sint clasice rau, dar si cele mai frumoase din toate pe care le-am vazut aici. La fel, e chestie de gusturi. Sau pe aici alea cu spite le vad mult prea mult pe strada si de aia nu imi plac. ATS-urile alea arata interesant pentru ca par la prima vedere a fi din otel, dar pe urma vezi ca sint de aliaj. Mi se par aiurea celelalte pentru ca nu trebuie neaparat sa sara in ochi ce ai tu pe masina...
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Flores |
![]()
|
QUOTE(Alecs_TGA @ 27 Aug 2005, 00:47) frumoase jentile!! de ce nu ai optat pt alte dimensuni la cauciucuri!! eu daca as avea bani mi-as fi luat jenti mai mari! dar daca as fi luat pe 15 as fi pus caucucuri pe fata 195/60/15 (am) si pe spate 205/55/15 (am nevoie) ![]() Am mers pe principiul ca nu vreau sa pun gume mai late de 195, nu cred ca isi au rostul, si cum la jentile pe 16 sau 17 nu sunt pneuri de 195 am optat pentru marimea asta.Initial vroiam sa-mi iau numai cauciucuri pentru ca nu am reusit sa echilibrez nici cum Montanele, dar am gasit oferta asta, si am zi de ce nu! |
--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI-
Dacia Logan
Laureate 1.6 Mio C230
|
ADY |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 14 October 03 From: Bucuresti-Dr Taberei ![]() |
Sa le stapanesti sanatos
P.S :Pentru 16 gasesti cauciucuri de 195 This post has been edited by ADY: 27 Aug 2005, 23:43 |
--------------------
DACIA LOGAN
PREFERANCE 1.4 MPI
- B-78-BMA
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
smudo
din lipsa de capital nu mi-am mai luat jantile ![]() ![]() ATS-urile sunt model vechi (golf 2) dar sunt foarte rezistente la drumurile noastre! |
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE par a fi mai solide (rezistente la gropi), Nu neaparat sunt mai rezistente daca sunt mai pline, asta depinde de prosesul de fabricatie cum a fost obtinut geanta [prin turnare, prin presare] si de materialul folosit la fabricare. Daca le cumperi, ai grija sa nu fie lovite, sa nu aiba urme de reparatii, uitete foarte atent sa nu aiba crapaturi subtiri! |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
da dar nu le-am cumparat ca sper sa mai strang niste bani si sa iau pe 16 ceva!
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Alex, aia la magazinul cu jante nu au cumva 2 bucati ATS (alea de golf 2) cu anvelope montate pe ele? In locul tau as fi fost curios cum se vad jantele alea montate pe masina, macar 2 (pe-o parte, sa vezi cum arata masina din profil cu ele). Sincer, mie alea imi plac cel mai mult, poate si pentru ca imi place mult golf 2, si de aia, dar cum am zis si mai devreme, e chestie de gust. Vazusem mai demult unele pe net care erau chiar din otel (sau tabla cum se mai spune), in schimb erau date cu crom sau cu nichel, aratau supeeeeeeer. Uita-te daca gasesti asa ceva, cit costa, dar trebuie sa ai mare grija sa le pastrezi cam mereu curate ca sa arate binisor. Daca vrei o sa caut ceva pe net sa iti arat exemplu, sper sa mai gasesc.
P.S.: Nu stiu cit de bune sint astea de tabla si date cu crom, adica nu stiu cum pot fi cromate si cit de rezistent e stratul ala care vine dat peste tabla, daca se ciobeste sau chestii din astea. Si la fel nu stiu cit de bine ar sta alea pe LGN, dar poate se merita sa te gindesti si la varianta asta. Repet, e parerea ma. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
Are cineva idee cine importa jantele RIAL?
Am tot cautat pe net dar nu am gasit nimic. Au niste modele dragute si preturile sunt mai accesibile. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
smudo am vaz un logan cu jante dinalea si nu era URAT dar parca tot mai frumoase sunt unele mai mari!! oricum mie imi place cum vine pe masina!! si sunt in jur de 200E toate la sh
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Ati gasit pe undeva jante de tabla R15 second hand 4x100? Adica sa se potriveasca la logan? As ruga in special userii din Iasi sa dea un eventual raspuns.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
Nu vreau sa se considere publicitate si nici nu am vrut sa deschid un nou topic ...asa ca rog moderatorii sa nu stearga postul asta....
A cumparat cineva de la www.tuningshop.ro ? Sunt seriosi? Au niste preturi destul de atractive la jante.... Va rog frumos sa postati aici daca ati facut cumparaturi de la ei.... This post has been edited by Mr.Symbol: 19 Sep 2005, 16:31 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
A aparut la Metro o oferta de jante pe 15. Erau vreo 3 sau 4 modele la vreo 9 milioane setul de patru bucati.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Oct 2004, 09:42) Baieti: Daca va freaca pasiunea sa va puneti roti pe 16", 17", 23"... Hai, măi, alea de 23" îs televizoare... nu roți! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Mi-am schimbat si eu jantele originale cu niste Borbet de 15' latimea 7 j. Deocamdata am pus montana din fabrica pe ele dar imi trebuie mai late, si inca nu stiu, am niste Fulda 195/50 r 15 dar e prea mic talonul pt logan (50). Oricum vreau ceva pe 195.. Modelul este cel din poza
Attached thumbnail(s) bor_h_ci3_l.jpeg ( Size: 27.58k ) Number of downloads: 5635 |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
Kingman |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 20 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BAD_MF @ 25 Sep 2005, 10:55) Mi-am schimbat si eu jantele originale cu niste Borbet de 15' latimea 7 j. Deocamdata am pus montana din fabrica pe ele dar imi trebuie mai late, si inca nu stiu, am niste Fulda 195/50 r 15 dar e prea mic talonul pt logan (50). Oricum vreau ceva pe 195.. Modelul este cel din poza si cat ai dat pe ele? |
--------------------
Dacia Logan
Ambition
- B-xx-WTF Mai bine pierzi un minut din viatza decit viatza intr-un minut. Viteza e faina da nu e pentru prosti
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
Le-am luat de la o cunostinta, le-a adus din germania. Am dat 7 mil pe tot setul
|
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
Eu cred ca o sa-mi iau jante Rial si pneuri Toyo..
![]() Attached thumbnail(s) 1daytona.jpg ( Size: 68.9k ) Number of downloads: 1758 t1s.jpg ( Size: 26.76k ) Number of downloads: 1389 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
![]() Ultima ofertă Metro. Cinci prezoane? Asta-i de pus la bancuri. This post has been edited by ursamajor: 28 Sep 2005, 14:59 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:00 |