Deschidere Electrica Portbagaj
![]() ![]() ![]() |
Deschidere Electrica Portbagaj
SaaB |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Image_396_.jpg ( Size: 34.88k ) Number of downloads: 1170 Image_397_.jpg ( Size: 27.42k ) Number of downloads: 1240 Image_404_.jpg ( Size: 36.03k ) Number of downloads: 1285 |
||
--------------------
dacia
logan 1.6 16v
2012
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(< Aiwa > @ 10 Mar 2006, 20:02) Buna tuturor..... Detin un Logan Laureate 1.6 din 4 Ianuarie 2005......... Vara trecuta mi-am montat alarma pe masina....de fapt un amic foarte bun (electrician la Dacia) mi-a montat-o.......si pe langa alarma el mi-a facut inca ceva....anume.....sa mi-i se deschida portbagajul din telecomanda alarmei si mi-a mai pus si un buton inauntru, acolo jos in stanga langa butonul de reglat farurile, de la care de asemenea se poate deschide portbagajul.......deci acum pot sa folosesc ce optiune vreau sa deschid portbagajul....fie din telecomanda, fie de la butonul din masina........credeti-ma ce va spun....e foarte misto chestia asta......e mai comod si mai util, practic........ ![]() Numai bine.......... cat te-a costat? se poate butonul fara alarma? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
< Aiwa > |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 10 March 06 ![]() |
Salutare...
Pt aphophis: despre cost nu pot sa iti mare lucru pentru ca imi este un amic foarte bun si alarma si toate astea mi-i le-a facut la pretul cu care a cumparat alarma, insa te asigur ca este un bun meserias si nu lucreaza scump... Cred ca se poate si butonul fara alarma, insa nu stiu sigur... Da este din Maramures... |
--------------------
Renault
Espace V Initiale Paris
2017
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
@ SaaB: Interesanta metoda de a pune actuatorul oarecum inclinat. dar nu trage intr-o parte de urechea aia de la butuc? La ce plastice pun cei de la Dacia...
Cat despre buton, dupa parerea mea ala de ti l-a pus nu prea e facut sa duca 5 A, adica atata cat duce actuatorul (ca banuiesc ca meseriasul nu ti-a pus si un releu, ceva). |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
mario1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 May 06 From: Constanta ![]() |
Am si eu o rugaminte pentru constantenii care au montat asa ceva... sa imi dea si mie adresa/telefon/persoana de contact care s-a ocupat cu asa ceva...
Sincer, nu cred ca pot reusi sa o montez singur si as vrea pe cineva care se pricepe si de care ati fost multumit! Va multumesc! |
--------------------
Dacia Logan
-
Laureate Plus
|
|
mario1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 10 May 06 From: Constanta ![]() |
Revin, ca nu prea am fost explicit: ma intereseaza montarea pe buton a inchiderii electrice a portbagajului, cat mai estetic posibil..
|
--------------------
Dacia Logan
-
Laureate Plus
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
cit mai estetic posibil: un buton din acela de Ambition cu care s eblocheaza geamurile din spate... se cumpara din tirg butonul (max 100 mii lei vechi) si pentru cei ce n-au Ambition se cumpara si suportul pt buton, care costa 100 000 l vechi...
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
pentru cei din ploiesti care sunt interesati de montarea deschiderii electrice a portbagajului...am gasit o firma, specializata in montarea alarmelor (nu-i dau numele, cei interesati imi pot da un PM), care monteaza asa ceva..pretul este de 750 mii,cu buton in interiorul masinii...firma este serioasa si isi are sediul in zona spitalului judetean...eu mi-am luat un pachet audio logan din carrefour(mp3 player + difuzoare) si am avut montaj gratuit la ei, asa i-am descoperit...
numai de bine... |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dsign @ 12 May 2006, 08:39) cit mai estetic posibil: un buton din acela de Ambition cu care s eblocheaza geamurile din spate... se cumpara din tirg butonul (max 100 mii lei vechi) si pentru cei ce n-au Ambition se cumpara si suportul pt buton, care costa 100 000 l vechi... butonul cu 100mii da, dar unde ai gasit suportul de buton cu 100mii ?!!?!? la targ duminica nu am vazut niciodata suportul, iar la emil/ovidiu e peste 300mii garantat, nu mai tin minte exact.. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Pentru cei din Craiova si imprejurimi : mi-am montat la Polystart, langa Medicina veche,50 RON, foarte profesional lucrat, a durat cam o ora. Butonul a fost plasat langa reglajul de faruri.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
Pe mine m-a costat 600 mii montat plus piesa dar fara buton in interior am montat-o odata cu alarma !
salz, |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Stie cineva de unde pot sa imi procur doar tija (sarma aia . .) si cuplorul de parghii astazi ? Este urgent ca am nevoie pentru maine dimineata.
PS. Acuatorul il am. Sau daca are cineva de vanzare contact me pe PM. Multumesc This post has been edited by IRONICK: 31 May 2006, 12:01 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
tija - merge foart o spita de bicicleta, eu am luat anul trecut pe vremnea asta cu 1 Leu nou
cuplorul de parghii - habar nu am, probabil de la un atelier sp[ecializat |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
dar nici nu iti trebuie neaparat cuplor de parghii..
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
tarzy si yO_ mersi
Am rezolvat problema de ieri dar nu am facut un update la post . . . fara cuplor de parghii si cu o sarma . . . |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Lithium13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 25 December 05 ![]() |
Eu, ca si multi altii, am montat actuatoru sub una din nervurile capotei si am o problema nu revine in pozitia initiala(trebuie sa apas cu degetul pe clapita de la sistemul de blocare), desi am sucit si indoit tija aia de mi a venit rau, nu stiu cum sa o rezolv, care ar fi pozitia ideala a tijei?Daca a mai avut cineva problema asta cum ati rezolvat o ?
This post has been edited by Lithium13: 6 Jun 2006, 21:29 |
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi Preferance
- BT 01 xxx
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
problema asta apare si la mine, dar doar atunci cand este foarte frig afara (iarna mai precis)
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
Lithium13 |
![]()
|
mai cedeaza oare actuatoru ? va merge mai usor oare si asa va reusi arcul sa impinga in pozitia initiala ?
|
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi Preferance
- BT 01 xxx
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Daca actuatorul e montat inclinat atunci, sa zicem, jumatate din tija e bine sa vina in prelungirea actuatorului iar jumatate paralel cu tija existenta (cea de la butuc).
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Lithium13 |
![]()
|
Ok. Merci de sfat. Am sa incerc asa...
|
--------------------
Dacia Logan
1.4 mpi Preferance
- BT 01 xxx
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
doar ce am venit din tirg, de la emil: plasticul pe care se monteaza butonul de blocat geamurile la Ambition costa 10 roni. va puteti pune pe acel buton deschiderea la portbagaj, si cu siguranta nu mai e nevoie de releu.
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cu remarca sa se scoata clema pentru a-l transforma in buton cu revenire
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mi-am pus si eu deschidere el. si vreau sa-i multumesc lui @rhadoo81 care ma indrumat la cine trebuie in Constanta.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
quasararoma |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 28 March 06 ![]() |
bobo 77 spune-mi si mie unde anume/la cine anume in Constanta ti-ai montat deschiderea electrica si pune si tu poze daca poti. Vreau sa-mi montez si eu asa ceva. Multumesc anticipat..
|
--------------------
Renault
Laguna 3 2.0 dCI
GT Line
- CT
|
|
Autodidactul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 June 06 From: Pitesti ![]() |
Multumesc tuturor celor care au postat pe acest forum; fara informatii culese de aici n-as fi reusit sa-mi montez singur dechiderea portbagajului din interiorul masinii,operatie efectuata odata cu montajul alarmei .
|
--------------------
Dacia
Logan Ambiance
2005 / 1,4
- AG 0x xyz
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Nu pot sa pun poze.
@quasararoma- v-am raspuns pe pm si tie si lui @rambox |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
LiviuS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 10 October 03 ![]() |
Flamicom Valcea
Montat deschidere portbagaj cu comanda pe butonul din bord si pe telecomanda masinii. Pret: ~ 1.800.000 |
-------------------- |
|
bobo77 |
![]()
|
Scump,chiar foarte scump.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca si-a montat cineva din Cluj va rog detalii - unde si cu cat.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dydycom |
![]()
|
![]() daca exista vointa, orice se poate Group: Members Posts: 630 Joined: 24 March 05 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(Lithium13 @ 6 Jun 2006, 22:28) Eu, ca si multi altii, am montat actuatoru sub una din nervurile capotei si am o problema nu revine in pozitia initiala(trebuie sa apas cu degetul pe clapita de la sistemul de blocare), desi am sucit si indoit tija aia de mi a venit rau, nu stiu cum sa o rezolv, care ar fi pozitia ideala a tijei?Daca a mai avut cineva problema asta cum ati rezolvat o ? nu tija e problema...iti trebuie un arc....sau un actuator magnetic |
--------------------
laguna
2.0 dci cva
2008 privilege Imi vand Laguna 3, Detalii la bursa!
http://https://www.reno.ro/index.php?act=ST&f=5&t=313709 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:12 |