alte imbunatatiri, ---
![]() ![]() ![]() |
alte imbunatatiri, ---
Balazsfiviorel |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 6 June 06 ![]() |
Attached thumbnail(s) Poza_0068.jpg ( Size: 143.63k ) Number of downloads: 824 Poza_0064.jpg ( Size: 158.44k ) Number of downloads: 833 |
||
--------------------
Dacia super nova
clima
2002
- B - 66 - PCS
|
|||
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Arata mult mai bine decat cum era inainte cu dungile alea galbene. E curata, imi place in general dar tot am ceva de comentat. Chestiile alea din targ de pe stergatoare arata a tunning ieftin, ca sa nu mai zic de "aripioara de rechin" din spate. Renunta la ele, de alea au toti taranii. In rest felicitari esti pe calea cea buna.
|
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ai dreptate cu taranii, da lasa-l cu aripioarele, ca se incadreaza perfect cu restul masinii...
This post has been edited by driverx: 27 Jul 2007, 09:52 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Balazsfiviorel |
![]()
|
Sa sti ca inafara de aspect ripioarele alea de la stergatoare au un efect bun cand ploua si mergi cu stergatoarele (creaza presiune pe stergatoare si sterg mult mai bine la drum lung) incerac si o sa te convingi.
![]() |
--------------------
Dacia super nova
clima
2002
- B - 66 - PCS
|
|
preghicialex |
![]()
|
Z Group: Members Posts: 240 Joined: 10 August 06 ![]() |
Vrei aripioare adevarate? Iti recomand stergatoare Valeo cu tot cu aripioara, atat doar ca au doar la cea a soferului. Si alea functioneaza cu adevarat, sunt micute, negre si de abia se observa.
|
--------------------
X
Y
Z Ex: SuperNova
|
|
spmihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 19 June 07 From: Alba Iulia ![]() |
arata foarte bine... de unde ti-ai luat spoilerele si pragurile si cu cat?
|
--------------------
Dacia
Logan, ex. SuperNova
Preferance
- AB 07 JBH
|
|
Balazsfiviorel |
![]()
|
Poate o sa ma crezi nebun dar am bagat in masina 28 de milioane si mai urmeaza...gasesti in vitan dar mai bine suna si intreaba daca mai are 0722209100
|
--------------------
Dacia super nova
clima
2002
- B - 66 - PCS
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
28 de milioane, am înțeles... Dar parcă scrie sus: "îmbunătățiri"... Deci, alea când le prezinți?
This post has been edited by Catalin Marinarul: 28 Jul 2007, 09:42 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Balazsfiviorel @ 27 Jul 2007, 19:30) Poate o sa ma crezi nebun dar am bagat in masina 28 de milioane si mai urmeaza...gasesti in vitan dar mai bine suna si intreaba daca mai are 0722209100 poate ma crezi nebun, dar nu e mare diferenta intre lookul de acum si cel precedent in care ai investit 200 ron. important e sa-ti placa tie ![]() |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
brandy_tdi |
![]()
|
![]() Aerial Member Group: Members Posts: 749 Joined: 22 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi place spoileru` fata. E finisat si vopsit bine.
|
--------------------
Renault
Megane
2
|
|
Black[Angel] |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 175 Joined: 3 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Arata bine dar spoilerul din fata are grila integrata(cred) si acea grila nu se inbina deloc bine cu capota si creaza lufturi inegale. Puteai sa cumperi bara la fel dar fara grila si cu cea originala iar fi stat mult mai bine(parerea mea); in rest masina este f ingrijita. Asteptam si celelalte imbunatatiri.
|
--------------------
Opel
Vectra
CDX 1995 Nu indraznim pentru ca lucrurile sunt dificile...dar lucrurile sunt dificile si pentru ca nu indraznim!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 10:33 |