[VIDEO] jante logan, :)))
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] jante logan, :)))
sagetator |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
|
||
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
uite aici kitch adevarat
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...e=post&id=58591 spinere taica de le fac ochii la trecatori ![]() ![]() ![]() jantele lui vladrehau arata chiar bine si sincer imi plac dar eu as vopsi decat cercul jantei This post has been edited by Giurisici Fabian: 28 Jun 2007, 12:58 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Eu zic ca arata mult mai bine decat cu capacele.
Bravo! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
asa arata acum....
![]() Attached thumbnail(s) Fotografii_0062.jpg ( Size: 642.31k ) Number of downloads: 398 Fotografii_0063.jpg ( Size: 784.33k ) Number of downloads: 337 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
zici ca sunt de MCV
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Nu arata rau, depinde cum se comporta vopseaua in timp. Oricum capacele sunt o chestie de moft si cateodata de necazuri (am avut unele pe berlina care fluierau de pe la 90km/h
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
xul |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 6 February 09 ![]() |
salutare tuturor...sunt nou printre voi....dar sper ca o sa ma integrez...ce sa zic ..bine v-am gasit si sa sti ca imi place ceea ce ai facut acelor roti..
|
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2007 ambition
- GJ 85 XUL
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Cum aratau prima data parca imi placea cat decat dar cum sunt acum... nu prea.... oricum... mai incerci, vad ca iti palce sa te joci cu spray-ul
![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 09:14 |