capota din fibra de carbon la logan, idei de instalare,preturi,poze
![]() ![]() ![]() |
capota din fibra de carbon la logan, idei de instalare,preturi,poze
smekeru |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 7 May 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
prestige
|
|||
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
nu a pus nimeni...si nici nu cred ca va pune cineva...
lasa nefeseismele si cumpara-i ceva mai folositor |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu ma gandeam sa-mi fac una din carton presat, cum e caroseria trabantului si sa-i trag o folie peste, imitatie fibra de carbon.
Daca-mi iese, o sa aplic capacului porbagajului aceeasi metoda. Ce zicezi, "se" merita? |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca va trebui sa modifici sistemul de deschidere al geamurilor dupa aia...ca la trabant e cu manivela
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
fiurias nu furios
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Am pus eu o sa revin cu poze , mia scazut greutate cu 89,9(6)KG deci acum raportu CP/KG e fabulos si pe dino mia iesit ca si turatia la care ating putere maxima e mai mica acum , revin maine cu detalii si poze si iti spun exact si cifrele. Capota e facuta la oradea la Dr. ZOZUZO am trimis doar suporti de la capota si in 3saptamani mi-a venit. Montaju l-am facut pe langa targu vitan ptr ca tre facute mici modificari. Deci de la prea minunata si prea stralucita taraba cu prelata galbena faci stanga la al 3alea copac de tei dreapta si mergi vreo 500m pe dreapta e un BMW M7 parcat si intrebi acolo si te indruma ca nu mai stiu exact drumu ca eu nus din bucuresti. Ce mise pare acum a scazut zgomotu in mers cred ca sa imbunatati aerodinamica urmeaza sa testez asta , am gasit la Unguri in Balcik un tunel de aero dinamica...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
foarte utile aceste informati multu mim domnule sonykel la mai multe piese de crabon deasta pe masina dr zozuzo asta e beton de om face din rahat bici cred ca eu o sai trimit doar lonjeroanele s-ami faca toata caroseria de gudron dasta
(stiti cit de greu mi-a fost sa scriu aiura dpdv gramatical ??!!) go for it my friends, la cafenea |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.109 Joined: 11 February 04 ![]() |
Daca vrei o capota tip carbon, poti sa-ti pui autocolant!
Se gaseste de cumparat la metru, cu desen CF, il lipesti si gata. Arata a carbon, nu-i nevoie de omologare, etc. Te costa maxim 100 EUR si iti faci damblaua. Cand te saturi de colant, jos cu el si gata This post has been edited by dizzy: 19 Jun 2007, 09:15 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Da ma, da' asta ii ingreuneaza masina, nu o usureaza. Cum dracu o sa mai fie el fest end fiurias?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 16 Jun 2007, 10:51) Eu ma gandeam sa-mi fac una din carton presat, cum e caroseria trabantului si sa-i trag o folie peste, imitatie fibra de carbon. Daca-mi iese, o sa aplic capacului porbagajului aceeasi metoda. Ce zicezi, "se" merita? Cred ca ar trebui tras in tipla cartonul ala si pusa si izolatia antifonica in interior. Eu am probleme cu vulturu` ca vreau sa pun un actipild cu vultur da or zis ca se topeste can o trece prin masina de tiplat ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
Pentru oglinda,de unde ma sfatuiti sa cumpar un cd si de care ar trebui sa fie acela? Am auzit ca nu ma mai ia radaru :|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
cate kg cantareste capota de tabla a loganului? ar avea rost o modificare de felul asta?
ps: frate cate mistouri vad pe aici ![]() |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Bey, capota aia e prea grea. Scoateti capota si puneti tipla dion aia in care se pastreaza alimentele. In felul asta se pastreaza si motorul mai fresh si e si mai usor frigideru'.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
nu bun... face cute si nu e aerodinamica
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Thejock3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
parerea mea e sa nu mai punem deloc capota! sa lasam ditamai motoru liber..si sa atasam cateva neoane pe langa el;) face masina mult mai usoara!
**** introdus de moderator: atentile la "irc-isme" .. adica "shi" in loc de "si" **** |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
cool topicul, smekeru vorbeste de capota din fibra de carbon, voi va pierdeti timpul raspunzand si el drept recunostinta si-a pus la avatar o MASINA (VW)
![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da' mie mi-a pus DACIA S.A. eleron pe Solnitza..
![]() Si Logan are elron asa ca nu vad legatura cu capota de creion. Daca nu ma calci pe coada nu sunt nici fest si nici fiurias. I'm calm and normal.. ![]() Dar ce e fain e ca stekeru a aruncat o piatra in balta si noi.... This post has been edited by nh1980ro: 19 Jun 2007, 14:15 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Dupa cum spuneam si pe Logan exista un eleron.
Si daca ai DACIA ai treaba tot timpul. Cum aflam eu de forumul asta daca n-aveam DACIA? Dar macar e fain ca mai trece timpul la servici.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.695 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
![]() nh1980ro, dupa ce citesti documentul asta, sa imi spui te rog ce impresie iti lasa. Ca vad ca iar incepi sa vorbesti tampenii. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Germana mea nu e atat de evoluata ca sa pot intelege documentul ala, dar
http://www.dacia.ro/logan/dotari Scrie pe undeva pe acolo: "Portbagaj cu eleron încorporat" |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
Citeste dracului documentul ala ca incepi sa ma enervezi.
Uite aici un site care te ajuta sa traduci: http://babelfish.altavista.com/ In documentul ala iti spune ce influenta are eleronul ala montat. This post has been edited by IRONICK: 19 Jun 2007, 15:47 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Fa si tu un rezumat. Ultimele pagini sunt poze, asa ca traducatorul tau nu prea se descurca.
Daca te enervezi bea un ceai de tei si-ti trece. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(alexis @ 15 Aug 2006, 14:34) The vehicle was driven up to a maximum speed by 174km/h. An increase of the maximum speed by the cultivation of the tail spoiler could not be determined. No negative effect was determined on the handling by mounting of the spoiler. This post has been edited by IRONICK: 19 Jun 2007, 15:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
Deci, explicatii pentru nivelul lui nh1980ro. Daca avea orice efect, chiar unul negativ prin reducerea vitezei maxime a masinii atunci puteai spune ca in vreun fel sau altul, cu scop pozitiv sau fara, spoilerul este mangaiat de aer. Da' treaba pare putin altfel......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Da' viteza e calculata folosind ce? (GPS, cadranul din bord?)
Viteza maxima la 1.6 e 175km/h.. ![]() Benzina a fost de Logan sau nu? In aceeasi cantitae in rezervor? Vantul batea la fel cand au testat fara sau cu eleron? A fost acelasi sofer? Eu am mers cu masina mea cu 180 km/h (asa arata ceasul), asta inseamna ca eleronul ajuta la marirea vitezei? Si suntem off-topic si pe langa rau de tot. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
gizaz
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:18 |