pret mediu garaje, pretul garajelor in romania
![]() ![]() ![]() |
pret mediu garaje, pretul garajelor in romania
daciafan |
![]() ![]()
|
||
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
/
/
/
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu am garaj la parterul blocului, 30 mp, incalzire, curent, apa, canal, evaluat la peste 12000 euroi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daciafan |
![]()
|
argon
tu detii o mica avere ai intrare numai de afara? |
--------------------
/
/
/
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Da, doar de afara, blocurile de langa(alt tip tot cu garaj) au si intrare interioara
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
daciafan |
![]()
|
apropo consideri necesar garajul?
ca am vazut pe forum destui care contesta utilitatea lui |
--------------------
/
/
/
|
|
argon |
![]()
|
Faza cu contestatul e ca faza cu strugurii acri, nu cred ca cineva care are garaj ii contesta utilitatea, doar cine nu are.
Avantajele nu are rost sa le enumar, mai ales daca ai curent si apa ![]() ![]() Plus ca depinzand de suprafata, poti tine o gramada de prostii ce nu au loc prin casa, masina nu rugineste, nu e atinsa in parcare , nu se suie/usureaza animale pe ea, scapi definitiv de rascheta de parbriz iarna, etc, iar daca investeti intr-o usa automata comandata prin telecomanda scapi si de ritualul inchiderii si deschiderii usilor cand scoti/bagi masina. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu am 2 garaje luate moca... hai ca va stric piata
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Donezi unul ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Tatal meu are una bucata garaj de cca 30 mp plus o camara in spate, pe cca 1,5x4m, foarte utila pentru depozitat tuica, vin, fructe, muraturi, etc. Cred ca ar lua pe el mai mult de 10000Euro daca ar vrea sa-l vanda (a avut o oferta pe care o stiu eu si a refuzat-o). E util cand ai de facut reparatii & stuff, nu te bagi pe sub masina in fata blocului, ai canal, curent electric, apa, ce mai, sa tot mesteresti... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Voi tineti dacii in garaje de peste 10 mii de euro?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
Da, tin o Dacie de 1000 de euro intr-un garaj de 15000 euro. Care e problema? nu vad sensul si amuzamentul intrebarii tale, poate ne luminezi...
As putea oricand sa-l dau si sa-mi iau o masina bengoasa, pe care o voi tine afara, oricum nu voi renunta la el, pierzi sensul notiunii de garaj, probabil nu ai. This post has been edited by argon: 29 May 2007, 09:44 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Nu am si, in afara de iarna, cand, trebuie sa raschetez gheata de pe geamuri, nici nu-i simt nevoia. Masina mea se murdareste mult mai mult de la praful de pe sosea, libelule(momentan am vreo 10 bucati macelarite pe grila si parbriz), insecte, noroi, etc, deci nu de la stat noaptea.
Daca ar fi costat un garaj maxim 1000, hai 1500 de euro, pentru mine poate ar fi meritat, ca tot boltari, tencuiala si acoperis de smoala are. Dar sa dai 10 mii de euro pe un garaj ca sa tii o dacie de 1000 de euro, sincer, mi se pare o aberatie, mai degraba iti iei o masina mai buna si cu restul de bani mai faci ceva prin casa, o curatenie, un var nou, un aer conditionat, o centrala, etc. Eu asa vad lucrurile. |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
N-am dat pe el atat, a venit la pachet cu apartamentul in trecut. In schimb mi s-a oferit atat pe el.
Am vecini pensionari care nu mai au masina demult, si tin garajele goale, si alti vecini mai tinerei care au apartament fara garaj isi tin masinile de 10-15 000 euroi in fata blocului, si se uita cu jind la Dacia mea de 1000 de euro din garaj ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 29 May 2007, 10:46) Da' ce ai vrea? Sa vanda garaju, sa isi ia Symbol si sa il tina afara sa il f**a copacii, huliganii din cartier si alte tampenii de prin "natura"? Stai ca nu doresc altora ce fac in mod normal Clio-ului meu. De 20 de ani de cand avem masina in familie, mai mult de cateva oglinzi date peste cap, cateva zgarieturi si vreo tripla sparta n-am avut probleme, pentru atata lucru nu merita un garaj. Daca aveam vreun S-classe, da, merita, dar asa... Cine il are de dinainte, da, se merita, dar sa dai atatia bani pe el... La garaj ar mai fi un inconvenient: sa nu parcheze cineva masina in fata garajului tau. This post has been edited by Laurentziu83: 29 May 2007, 09:58 |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
pai decat sa dai 10 000 euro pe un garaj sa ti o dacie in el mai bine mai iei un logan si te tine mai mult decat te-ar fi tinut masina protejata de garaj. garaj se merita cand ai masina de la 20 000 euro in sus
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Prevad un topic...berlina de 1000 contra logand de 10000
![]() E o super chestie sa ai garaj daca stai in Bucuresti...eu nu am si imi cam pare rau...as da 15 000 oricand sa am un garaj la subsolul blocului... |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
gibonu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.210 Joined: 29 May 06 ![]() |
QUOTE(argon @ 29 May 2007, 10:28) Faza cu contestatul e ca faza cu strugurii acri, nu cred ca cineva care are garaj ii contesta utilitatea, doar cine nu are. Eu n-am garaj, n-am avut niciodat, NU-I contest utilitatea, dar (cel putin in Bucuresti): 1. sunt multe zone, unde, pe domeniul public, o gramda de jmecheri si-au pus, cu de la ei putere garaje, fara sa plateasca un leu chirie. Acum, autoritatile locale au inceput sa le ridice pe toate, iar acei jmecheri au ramas cu buza umflata, in cel mai bun caz le-au dat pe 100 lei, pentru ca cel care lua garajul ii asigura si transportul. Altfel, i-l ridica primaria si platea vreo 1700 lei ridicare+transport. 2. garajele astea puse aiurea pe domeniul public ocupa o gramada de loc, care ar putea fi folosit ca parcare. Pe spatiul ocupat de 2 garaje pot parca lejer 3 masini. 3. erau o gramada de mosuleti care nu mai aveau masina de ceva timp, dar tineau toate gioarsele in garaj, trasnformand acel garaj in raiul sobolanilor si al gandacilor. 4. ca sa nu se zica ca mi se par strugurii acrii: au fost si oameni de buna credinta, care s-au dus la primarie, au concesionat un teren, au solicitat autorizatie de constructie si si-au facut garaje, adica un garaj lung, cu mai multe porti, si isi tin acolo doar masinile, nu si ceea ce le prisosete prin casa QUOTE(argon @ 29 May 2007, 11:50) Si de ce le tin frate goale, cand ar putea sa ia mii de euro pe el? Probabil ca aceiasi pensionari ii vezi pe la stiri cand spun ca mananca doar un cartof la 2 zile pentru ca de altceva nu au bani. Ca sa nu fiu inteles gresit: am tot respectul pentru oamenii in varsta, dar uneori intrec orice limita a rationanului. Sau poate la tine in bloc sunt toti generali de securitate, cu o pensie de vreo 3000 lei pe luna si nu mai au nevoie de altceva. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
Inform 1.5
- B 00 XXX BMW F 800 GS
Trek 4300 I am a rebel and freedom is my cause. - Yasser Arafat Four wheels move the body. Two wheels move the soul. |
|
argon |
![]()
|
sunt convins ca stii cum sunt unii batrani cu idei putine si fixe
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Haideti sa va spun si parerea mea. Desi am numai 21 de ani mi se pare foarte util garajul. Il am la 100 m de apartament intr-o curte interioara in care mai sunt alte 10 garaje ( nu ma vede lumea din strada ). In galati unde stau eu garajul ar valora cam 4000 euro (curte interioara, apa, curent electic, canalizare, beci si rampa pentru masina). Masina e evaluata la 1500 euro. Dar pe langa faptul ca tin masina in garaj, acolo mai fac un gratar in weekend, acolo mai repar o masina de spalat, un aspirator, prostii deastea si mai ales mai trag cate o betie cu prietenii. repet garajul nu e in strada, deci nu ma deranjeaza privirile oamenilor.
Asta inteleg eu prin garaj. Nu numai protejarea masinii. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Mirciulik @ 29 May 2007, 13:03) .... Dar pe langa faptul ca tin masina in garaj, acolo mai fac un gratar in weekend, acolo mai repar o masina de spalat, un aspirator, prostii deastea si mai ales mai trag cate o betie cu prietenii. repet garajul nu e in strada, deci nu ma deranjeaza privirile oamenilor. Asta inteleg eu prin garaj. Ya. Visul barbatului roman. Face gratar in garaj, se imbata cu pretenii sa mai scape si el de gura nevestei care si-a luat-o.... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
l@u |
![]()
|
Daca iti spun ca la noi coboara cu oalele de mancare si iau masa in fata garajului ...ma crezi?
Nu am garaj si nici nu intentionez sa fac casa la masina ! |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
argon |
![]()
|
da' ce obiceiuri au unii mai prin estul tarii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
QUOTE(driverx @ 29 May 2007, 12:14) Ya. Visul barbatului roman. Face gratar in garaj, se imbata cu pretenii sa mai scape si el de gura nevestei care si-a luat-o.... ![]() ![]() ![]() QUOTE(l@u @ 29 May 2007, 12:23) Daca iti spun ca la noi coboara cu oalele de mancare si iau masa in fata garajului ...ma crezi? Nu am garaj si nici nu intentionez sa fac casa la masina ! QUOTE(argon @ 29 May 2007, 12:31) 1. La 21 de ani inca nu ma gandesc la casnicie 2. Stau la etajul 4 din 4 cu orientare catre sud. Asta inseamna soare de la 7-8 dimineata la 8-9 seara. Putini stiu cum e sa locuiesti intr-un cuptor. In conditiile astea pentru mine este o relaxare sa cobor seara pe racoare la garaj, cand in casa tavanul inca degaja caldura. PS: Zilele astea astept baietii sa-mi monteze aerul conditionat. Probabil de acum datele problemei vor fi altele. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
driverx |
![]()
|
La garaj...normal.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
l@u |
![]()
|
Deci ce va spuneam eu este ca , coboara cu mancarea si cu copiii si servesc masa in fata garajului iar drumul este destul de circulat deci toti ce trec pe acolo vad si ce au in farfurie..daca mai prind momentul fac si o poza dar sper sa nu imi iau vre-o fugareala.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
Probabil nu au bani de sare si piper, si se multumesc cu praful care se aseaza pe mancarea lor.....ce ai cu ei? Ha?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(l@u @ 29 May 2007, 14:11) Deci ce va spuneam eu este ca , coboara cu mancarea si cu copiii si servesc masa in fata garajului iar drumul este destul de circulat deci toti ce trec pe acolo vad si ce au in farfurie..daca mai prind momentul fac si o poza dar sper sa nu imi iau vre-o fugareala. poate te invita la masa ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th July 2025 - 23:04 |