Spoiler spate avariat, Mic accident
![]() ![]() ![]() |
Spoiler spate avariat, Mic accident
green_wall_13 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00469.JPG ( Size: 143.04k ) Number of downloads: 239 AMBITION_1.6MPI__FULL_OPTIONS_.jpg ( Size: 153.06k ) Number of downloads: 240 DSC00468.JPG ( Size: 107.58k ) Number of downloads: 203 |
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|||
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
ar fi o chestie sa o duci la vopsitorie sa ti-o dea cu lac de-al lor,sa protejeze locul respectiv...si poate rezolvi si plasticul...
nashpa rau,frate ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
nici nu se vede.daca era luata vopseaua de pe spoilerul vopsit sau zgariata tabla era altceva...dar asa...las-o asa ca nu-i bai.iar daca te duci la casco s-ar putea sa-ti dea un mare jet
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu este atinsa tabla, nu-i problema, iar daca este doar bara, alergi la casco, service cat nu face. plus ca ramai fara ea cat ti-o vopseste... Garantia este la tabla...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Nici nu se observa eu zic sa o lasi asa.
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Da' casco pentru ce ti-ai facut...?
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Dar totusi plasticul nu rugineste...pentru ce sa nu o lasa asa? Eu fix asa as lasa-o pentru data viitoare cand se suie tata la volan, cand invata sa conduca Ligheanul, atunci se schimba si bara.
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(crisstian @ 28 Jun 2007, 20:56) in orice caz nu sa alerge ptr orice maruntzis la ei!daca in anul in curs e "sofer bun",are reduceri de la anu daca ramane la aceeasi companie de asigurari.daca nu,va plati mai mult. @ green_wall_13:tinere,uite o idee de la mine.da un coniac la cineva care accepta sa ti-o faca pe RCA-ul sau ca si cum ala te-ar fi lovit,intelegi?ideal ar fi un sofer de TIR,ca pe masina lui nu ramane urma.sa nu dati de banuit...nu de alta.si te-ai scos!atata doar ca o sa aiba de mers la asiguratorul sau,declaratii,hartii,semnaturi-dupa care a terminat iar tu mergi la service.iar la RCA nu conteaza cate evenimente ai...sau daca da oricum nu in aceeasi masura ca si la CASCO. toate astea in cazul in care te deranjeaza chiar asa de mult cum arata.daca nu... |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Doamne ce sfaturi ilegale puteti sa dati. Dute cu coniac la soferu de tir etc... a si in primu rand ca daia postez si la RCA conteaza daca ai sau nu evenimente , daca n-ai evenimente in primu` an primesti 10%reducere...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Supapa_jR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 685 Joined: 18 October 05 From: Bucuresti ![]() |
dar cine v-a mintit ma pe voi ca va creste prima de asigurare sau cum dracu io zice
![]() |
--------------------
Cagiva
STX 350 / 30cp
Enduro xt 660x SOLD www.KawaMotors.ro
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu creste prima de asigurare daca ai evenimente, ci scade daca nu ai...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Schimbare scrie pe ea.
Partea buna este ca daca ai numai bara avariata poti sa te intelegi cu service-ul sa nu lasi masina la ei cat dureaza hartiile de la CASCO si vopsitul barii. Te duci cu masina doar sa o monteze, dupa ce o vopsesc si dupa ce vine acceptul de plata. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Riddick |
![]()
|
QUOTE(sonykel @ 29 Jun 2007, 07:11) Doamne ce sfaturi ilegale puteti sa dati. Dute cu coniac la soferu de tir etc... a si in primu rand ca daia postez si la RCA conteaza daca ai sau nu evenimente , daca n-ai evenimente in primu` an primesti 10%reducere... spune-mi te rog ce conteaza la un sofer de TIR daca ii creste oleaca prima de asigurare pe urmatorul an?ca doar nu din banii lui tre sa plateasca,ci firma la care lucreaza.iar la un tirist e credibila o asemenea situatie datorita gabaritului.exemplul dat de mine e haios,poate,dar am dat si eu un exemplu.poa' sa fie oricine.ideea e sa mergi pe RCA-ul celuilalt,daca acesta accepta. ilegale?esti primul care arunca cu piatra,asai?nu ai trecut niciodata pe jumate galben-jumate rosu,asai?ey-ey!doar aura deasupra capului iti mai lipseste ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Pai da hai sa ramanem cu logica asta , da-l draq e patron are firma are multi bani sa plateasca...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Riddick |
![]()
|
are sau nu multi bani...ma rog.sa ramanem la ideea ca exista aceasta "optiune" mai mult lau mai putin catolica.raane la latitudinea fiecaruia daca o stie/vrea exploata.adevarul e ca e cam complicat.dar daca esti disperat ca e lovita masina si NICI nu vrei sa mergi la CASCO ptr asta,exista posibilitatea descrisa de mine.
bine,in cazul nostru chiar nu se vede asa tare si poate fi "digerat" psihic si moral faptul ca e lovita,dar...putea fi si mai rau. colegul meu cu Toyota Auris si-a gasit masina nu ash spune lovita,maidegraba atinsa,dar problema e ca a iesit tabla la iveala.norocul lui ca un var primar de-al lui lucreaza la reprezentantza Toyota din Baia Mare si in 10 minute i-au rezolvat petecul cu ceva lac protector.dar nu toti avem pile... |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
Tibi_ |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 163 Joined: 26 November 06 ![]() |
Adica sa comiti o ilegalitate sa mai scoti bani de ciubuc lu soferu de tir cati nu faci economie la casco sa mai plateasca si ala amenda si toate astea ca sa faci economie de vreun milion la casco GOD. Nu ma mai mir ca in tara asta peste tot se da spaga si multe lucruri merg ca naiba fiindca probabil sunt multi care gandesc ca tine.
Iar legat de masina e simplu daca te deranjeaza du-te frumos la casco, e adevarat o sa-ti ia cateva ore ca sa rezolvi tot, dar cam la fel ar trebui sa pierzi timpu si daca faci pe rca altuia. Sau vezi cat te-ar costa reparatia la Auto europa sau pe Liviu Rebreanu la service-ul specializat ce se ocupa doar de caroserii. This post has been edited by Tibi_: 30 Jun 2007, 09:08 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4MPI
|
|
Riddick |
![]()
|
QUOTE(Tibi_ @ 30 Jun 2007, 09:04) Adica sa comiti o ilegalitate sa mai scoti bani de ciubuc lu soferu de tir cati nu faci economie la casco sa mai plateasca si ala amenda si toate astea ca sa faci economie de vreun milion la casco GOD. Nu ma mai mir ca in tara asta peste tot se da spaga si multe lucruri merg ca naiba fiindca probabil sunt multi care gandesc ca tine. Iar legat de masina e simplu daca te deranjeaza du-te frumos la casco, e adevarat o sa-ti ia cateva ore ca sa rezolvi tot, dar cam la fel ar trebui sa pierzi timpu si daca faci pe rca altuia. Sau vezi cat te-ar costa reparatia la Auto europa sau pe Liviu Rebreanu la service-ul specializat ce se ocupa doar de caroserii. ca noroc ca sunt cativa "curati" ca tine care vor salva omenirea de la autodistrugere si decadere!cred ca te uiti la prea multe filme americane cu eroi care dezamorseaza bomba cu 2 secunde inainte de explozie si cu politzisti incoruptibili care deja pensionatzi tre sa revina ca doar ei sunt singurii capabili.asta nu ar fi nici o problema,doar ca te si regasesti in aceste personaje! mai ai de invatzat,tinere,in viata.esti inca tanar si idealist.ca esti tanar e bine.ca esti idealist...vei "pieri" soon ![]() noi (impreuna cu tine)suntem niste paduchi pe langa acesti monstrii sacrii ai ilegalitatilor.pune mana tinere si supravietzuieste!e sfatul meu. |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
Am revenit dupa ceva timp
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci tot pe pile se discuta...iar ilegalitati...ia zi Riddick
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Riddick |
![]()
|
nu indemn pe nimeni la ilegalitate.toata lumea e liber sa actioneze asa cum doreste.a fost o idee doar.mai ales ptr cine nu are CASCO.ideea am cules-o tocmai de pe un forum specializat in asigurari auto/viata/pensie privata etc
si eu m-am mirat de idee,chiar nici macar nu mi-a trecut asa ceva prin cap,dar dupa o vreme mi-am dat seama ca nu e o idee tocmai proasta. in rest...numai de bine |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:39 |