cand masina ramane pe numele fostului prop, ce acte trebuiesc facute?
![]() ![]() ![]() |
cand masina ramane pe numele fostului prop, ce acte trebuiesc facute?
cristiano_B-19-STF |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1985 cn3
- B 18 WZU
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Inscrierea mentiunii de instrainare trebuie sa fie urmata, in termen de 30 zile de transcriere.
Nu stiu care sunt sanctiunile pentru netranscriere dar sigur solutia nu este aceasta. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
cristiano_B-19-STF |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 May 06 From: Bucuresti ![]() |
atunci in cazul asta ce fac? nu mai scriu pe talon ca mi-a instrainat masina si de fiecare data cand ma opreste politia le spun ca mi-a imprumutat-o un prieten???
mai am o intrebare: eu i-am promis ca o sa-i trimit prin posta banii pt impozitul masinii (50 de ron pe an), o sa fac lucrul asta dar daca el nu-l plateste o sa ma afecteze pe mine (imi radiaza astia masina?) sau il afecteaza numai pe el??? la itp am inteles ca nu am probleme, ca daca ma duc cu talonul si cartea de identitate a masinii se rezolva, nu trebuie sa vina propietarul din talon; la fel si cu asigurarea obligatorie. |
--------------------
dacia
1310
1985 cn3
- B 18 WZU
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
e afectat el daca nu plateste impozitul
|
-------------------- |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Tu, nefiind proprietarul masinii, nu esti afectat de nimic, in nici un fel.
Toate responsabilitatile legate de plati, impozite, rca etc. le are proprietarul. Desigur, el nu plateste, tu te vei trezi cu ea radiata, c'est la vie, dar de fapt nu-i a ta, se radiaza o masina care apartine proprietarului! Sfatul meu este sa nu umbli cu cotcarii din astea. Nu stiu ce si cum cu masina dar transcrierea nu este o avere, indiferent cat de ieftina ar fi masina, insa te scuteste de eventuale complicatii. Sa-ti dau un exemplu (inspirat din realitate), voi va intelegeti si totul este bine, omu' moare din deces ![]() ![]() Trist dar adevarat! Transcri-o! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:14 |