Sta intr-o parte
![]() ![]() ![]() |
Sta intr-o parte
the fast and furious |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 588 Joined: 3 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Opel -
Berlina / Astra Classic -
1999 / 2006
- B -- ---
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
pai ce fest and fiurias esti tu daca iti pui inaltatoare?
Daca e barca, amortizoarele probabil sunt undeva prin ceruri acum, adica moarte de mult, si poate mai ai si bara de torsiune dusa. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Inaltatoarele apar cumva in fisa tehnica cum a iesit masina din fabrica?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma indoiesc ca amortizoarele alea mai sunt bune de 8 ani incoace. Faptul ca nu curg sau nu trancane, nu inseamna ca mai sunt si bune. Testul cu palmele pe portbagaj si balansul l-ai facut ?
In alta ordine de idei. Daca vrei sa scapi de efectul de barca dar vrei sa fie stabila in curbe, iti iei amortizoare reconditionate, si dai comanda speciala sa le faca mai tari. (banuiesc ca nu vrei sa mergi sa dai o gramada de bani pe amortizoare sport noi). Apoi, scoti toate inaltatoarele, si ai sa vezi ce frumos si stabil sta in curbe. A treia operatie optionala, e sa schimbi arcurile. Eu recomand tuturor arcuri noi, parca am alta masina. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
productie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 25 April 05 From: medias, sibiu ![]() |
Da, dar nu stiu pt. cat timp. ASi eu am pus arcuri+telescoape noi si dupa 1 an masina s-a lasat pe spate cam 3-4 cm. Bafta!
|
--------------------
dacia
1310
1986
- SB 05 HWC las-o-asa ca merge bine
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 14:42 |