Mi-au furat plasticurile de la parbriz
![]() ![]() ![]() |
Mi-au furat plasticurile de la parbriz
Riddick |
![]()
|
||
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|||
cosmintr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 22 October 06 ![]() |
Stimati colegi, nu faceti polemica cu casco sau fara casco, eu personal nu sunt adeptul casco. Decat sa platesc min la masina mea aprox 24 mil pe an, sper sa nu fac daune de valoarea aceea. Daca e accident grav sa zicem ca se distruge masina nu mai conteaza ca si eu dispar. Masina, atat vreau sa subliniez, mi-am permis sa mio cumpar spre deosebire de altii care iau la limita superioara a banilor o masina, si nici reviziile ca lumea nu le fac sau umbla ca o bijuterie cu ea. Pt mine masina reprezinta un bun de care de folosesti, o intretin dar nu fac un ritual din ea. Daca apare cea mai mica ciobitura in laterala de la alte portiere sau ... sa fug sa vopsesc.
Cui e frica si crede ca o loveste sau.. sa faca casco, eu personal nu e prima masina noua si nu am avut casco niciodata. Asta e politica mea, nu sunt adeptul casco. Topicul l-am deschis ca sa subliniez ca in Romania se fura c-an codru in continuare. Apropo, lipit de blocul unde stau are sediul politia comunitara, in paracare unde tin masina se afla drumul lor de acces si au un politist si dispecerat care sta in zona toata ziua si noaptea, si asa au furat platicurile acelea care zau nu stiu la ce puteau sa le foloseasca. Si mai spun ceva, conduc si masini mult mai scumpe si am mai condus. Fiecare face ce vrea referitor la casco, de ex de banii aia am facut la copil o pensie privata adica cand face copilu 18 ani primeste bani. Puteam sa iau si mai scumpa masina si mai ieftina la momentul respectiv dar mi-a placut mcv si am zis sa dau o sansa economiei romanesti. Va multumesc pt rabdare! |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 dci
2006 Laureate
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(cosmintr @ 27 Jun 2007, 22:10) Aha, deci eu care am avut dauna de 5700E si m-am coborat din masina si fara cea mai mica zgarietura unde ma incadrez? La cei pe care i-a ajutat D-zeu? Pensia e pensie, Casco e casco. Ai nevoie de amandoua, doar unii din voi va pacaliti cu idei dinastea. Da' nu va doresc eu raul, dar doamne fereste de pateste masina ceva. Sa va vad atunci cum va mai tin teoriile astea puerile. Asta ma deranjeaza cel mai mult. Stati si explicati degeaba niste principii de care tineti asa tare cu dintii pana in momentul in care o sa fiti in situatia in care ar fi bine sa fie cineva sa va plateasca dauna aia, mai mare, mai mica. Pe principiul asta de gandire, ma gandesc ca tu nici de asigurare la casa nu ai nevoie, ca daca dispare casa, dispari si tu....NU? Geeeeeeeeeeeeeez. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 27 Jun 2007, 21:26 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
@cosmintr:ahaaaa...deci nu ca "NU ai bani de casco" ci mai degraba "nu ai bani PENTRU casco".total diferit.
uite...nu trebuie sa fugi ca un disperat la casco ptr orice zgarietura.vei fi considerat un sofer "prost".daca nu ai daune in anul curent,la reinnoirea contractului primesti diferite reduceri(ptr lipsa de evenimente,client fidel etc).normal ca poti face 10000000000000 de lucruri de banii aia.poti sa si-i bei.sa-ti iei nush...tv de plasma,poate.poti chiar sa umblii 500 de ani cu masina fara sa patesti nimic-avantaj TU. DAR...BUT...exista totdeauna acel "dar".daca...uite,poti include la casco inclusiv pasagerii.daca iti iubesti copilul/copiii chiar asa de mult incat ii faci asigurare de viata,ai putea avea grija de el si in masina ![]() si nu uita,ai inceput "doar" cu 2 bucati de plastic.ce va urma? |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Am sa il rog pe klaus ca atunci cand se intoarce din delegatie, sa nu stearga post-urile astea ci sa le mute intr-un topic nou.
Multumesc. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Riddick |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 27 Jun 2007, 21:24) Pe principiul asta de gandire, ma gandesc ca tu nici de asigurare la casa nu ai nevoie, ca daca dispare casa, dispari si tu....NU? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
nicu022003 |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 537 Joined: 27 February 07 ![]() |
Numai offtopicuri pe aici.
|
--------------------
Volkswagen
Golf
2010
- B184PAN
|
|
Riddick |
![]()
|
QUOTE(nicu022003 @ 27 Jun 2007, 21:43) teoretic da,offtopicuri.dar furtul nu are legatura cu CASCO?i-au furat cele 2 bucati de plastic de la parbriz...si acuma ce sa facem?sa-l jelim?sa tinem 3 zile de doliu si sa lasam steagurile in berna?cine se oftica virgula ca i s-a furat ceva de pe masina isi face CASCO.cine nu,se oftica si scrie topicuri de genu'.dupa care scoate banu' din buzunar...azi ptr plastice,maine ptr o roata,poimaine ptr toata masina. |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
La cum se circula in Romania, cati cretini sunt pe strazi si ce stihii se dezlantuie de la o vreme incoace, casco mi se pare absolut necesar. De ce sa nu dormi linistit noaptea chiar daca rupe copacii afara si da cu grindina cat oul de gasca... Sau ca trece vreun dobitoc beat care loveste toate masinile din parcare pe care n-o sa-l mai gaseasca nimeni, in veci...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(cosmintr @ 27 Jun 2007, 22:10) eu personal nu sunt adeptul casco. sper sa nu fac daune de valoarea aceea. Daca e accident grav sa zicem ca se distruge masina nu mai conteaza ca si eu dispar. Mai adineauri am vazut la tv o masina (din intamplare, logan) facuta praf in partea din spate de un copac cazut la furtuna. O fi avut casco? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
@driverx iti raspunsesem in doua randuri dar cand sa postez se deconecta, netul bata-l vina.
Deci, nu aberez. Am spus doar o parere si nimic mai mult, in cazul meu daca plateam asigurare atatia ani plateam degeaba. Cand mi-am cumparat prima masina (in adevaratul sens al cuvantului) mi-au cerut pe un an de zile cei de la asigurari contravaloarea unei Dacii noi, le-am zis ca e mai simplu sa imi cumpar o Dacie noua si sa merg cu ea, sa minimizez riscurile. Ar trebui ca sa intelegi ca o problema poate fi privita din mai multe unghiuri, ca ceea ce e bun pentru tine nu este obligatoriu bun si pentru altii. Cei ce citesc aici sunt oameni inteligenti si pot alege singuri ce e bun si ce nu e bun pentru ei. Deci mai usor cu categorisirele cum ca eu aberez si tu spui lucruri minunate ![]() Daca locuiam in Bucuresti probabil ca ma adaptam junglei si imi faceam asigurare casco, la mine aici nu se justifica, riscul e mult mai mic, inca mai exista o urma de civilizatie din partea soferilor in partea asta de tara. Fac relativ putini km pe an cu masina personala, in rest, sta in garaj, stau la casa si nu imi e teama ca trece vecinul si imi da cu cheia pe ea. Chiar si cand am stat la bloc nu am avut probleme de genul asta. BTW cu casco, am o masina, de o luna de zile... am fost sa imi fac casco la ea... mi-au cerut pentru full casco 5000€ pe un an de zile... Am protejat masina cum stiu eu mai bine ca sa nu poata fi furata pe roti si asta e, cum mi-o fi norocul. E un risc pe care mi-l asum, sunt constient de asta. Daca imi dadeam si ultimul leut pe masina asta imagineaza-ti ca nu o luam, exact din considerentele spuse de altii in posturile de mai sus. Nu ai bani de casco pentru masina respectiva inseamna ca nu ti-o permiti, eu am bani de casco dar mi se pare absurd cat cer cei de la asigurari asa ca prefer sa merg pe barba mea cum se spune. il rugam pe Tudor, moderatorul de pe sectiunea de asigurari sa faca un split sau sa mute intregul topic acolo. |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th May 2025 - 11:54 |