Mașinile premium nu sunt și cele mai fiabile, despre un top realizat de revista germana Auto Bild
![]() ![]() ![]() |
Mașinile premium nu sunt și cele mai fiabile, despre un top realizat de revista germana Auto Bild
LemonDemon |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
None
None
N/A
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Din nou vorbesti aiurea si incurci marcile... Lexus e la Toyota, Honda are Acura..
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Scuze , Alex ai dreptate. Am incurcat Honda cu Toyota.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 27 Jun 2007, 19:33) daciafan : Pe tine ce te intereseaza mai mult, sa fie masina "premium" sau sa fie o masina non-premium dar noua, dotata, etc.. ? Vazand ca ai Logan imi permit sa presupun ca nu dispui de sume enorme de bani de dat pe masini, iar in conditia in care, sa zicem un Accord 2.0 / 155 cai full (piele, xenon, trapa, etc..) e in jur de 23.000 DDP dar e pre-premium iar cu banii astia nu prea iti iei mare rahat premium decat second, tu ce zici, n-ai fi mai multumit intr-o masina "non-germana" dar noua ? Defapt cred ca stiu raspunsul dar poate ma insel.. optiune mea din prezent o cunosti, ce as face daca as dispune de bani mai multi dar insuficienti pentru o masina premium? pai ori as merge in continuare pe mana unor masini noi cu pret accesibil sau un premium second hand (spre exemplu un bmw seria 5 turing 3.0 d de 193 cp full care la 3 ani poate fi achizitionat la un pret de 23 000 euro; acest model nou costa in jur de 60 000 euro) o masina pre-premium, noua, full, e o optiune pe care n-as lua-o in calcul |
--------------------
/
/
/
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Din pacate multi nu iau in calcul costul de intretinere a unei masini premium.O masina nu este greu de cumparata este greu de intretinut.E pacat sa faci un efot considerabil sa dai 23.000 eur pe o masina la mana a 2-a , dar sa nu ai bani sa ai grija de ea.Masinile premium sunt pentru cei care si le permit si ma doare sufletul cand vad un BMW facut praf din cauza ca propietarul nu isi permite sa ii intretina corespunzator.
Daca ar fi sa aleg intre un Accord full si un BMW la mana a 2-a , as lua Accordul cu zambetul pe buze.De ce? simplu : dotari bune , motor puternic , masina fiabila , ofera tot ce ofera un BMW de acum 3 ani ,numai ca e noua si mai fiabila. This post has been edited by LemonDemon: 28 Jun 2007, 09:06 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cei destepti isi cumpara masina pe care si-o permit.
Cei mai neinspirati isi cumpara masina dupa parerile altora. O masina premium ar trebui sa fie premium, adica sa fie foarte fiabila, foarte performanta, foarte bine echipata si foarte scumpa. Cum ati rade sa vedei un Maybach cu capota ridicata si cu fum iesind de la motor. Eu as rade sub bord. Stiu mai multe cazuri de masini premium cu multe probleme, suspensii slabe la Merc, BMW cu motorul oprit care nu mai recunostea cheia, Audi la care nu i s-au deschis airbagurile la un accident. Ca o concluzie: De ce sa-mi iau masina scumpa, cand pot avea aceeasi probleme la juma de pret. Nu militez pt masinile ieftine ci spun ca exista lucruri mai importante ca masina in viata. Eu nu as da din banii mei 23 000 DDP pe o masina. As lua una de 10-15000 si restul i-as investi. This post has been edited by dizzy: 28 Jun 2007, 09:09 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 28 Jun 2007, 10:05) Costurile de intretinere sunt aceleasi ca pentru un Renault, costurile de reparatie sunt mai mari. O revizie la un BMW 330d de exemplu costa cca 10 mil si se face odata la 30k, deci cam cat costa 2 revizii de 15k la un rino. Garantia la BMW este 2 ani fara limita de km, la rino dupa 30k(a fost in cazul meu) papa garantie la tren de rulare si altele... S-ar putea sa gresesc cu anumite date, daca le stie cineva cu exactitate sa ma corecteze. |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
LemonDemon |
![]()
|
Nu stiu ce sa zic , dar la mine prima revizie a fost pe la 1000 lei , pe cand la un Renault este undeva pe la 300-400 lei.Oricum nu la prima rezizie se vede diferenta ci pe parcurs , unde o sa observi ca nu exista comparatie.
Masinile premuim au un target mai excusivist , nu sunt pentru toata lumea , lucru care se reflecta in pret si in doatari. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
pai daca ai facut prima revizie la 30k e ok, ma refer la Merc.
Pai zici de parcurs. In general la masinile premium nu exista curele la distributie ci lant, deci ai mai scapat de o cheltuiala mare... asa ca eu tot nu regasesc ce zici tu, e drept, nu am S-klasse ca sa pot face o comparatie ![]() As zice ca nu dotarile sunt cele care fac diferenta intre premium si non premium ci calitatea materialelor, calitatea de fabricatie etc. In ziua de azi dotari multe au si masinile non-premium, insa e drept, la alta calitate. |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Premium inseamna in primul rand scump. Exista si in marketing un concept "price premium" care inseamna printre altele: cat de mult iti permite perceptia foarte buna pe care o au consumatorii despre tine sa cresti pretul fara sa pierzi consumatori.
Ce anume alcatuieste acest premium? Asta e o alta discutie. Nu cred ca fiabilitatea e un criteriu atat de important. Nu printre primele 5. eu as prefera - de fapt am si facut-o - masina noua medie sau "pre premium" uneia second hand. 3 ani de garantie merita asta. |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
@dizzy
citeam nu stiu unde ca marcile astea supersport (care zic eu sunt si premium prin pret) ca aston martin, jaguar, ferrari etc sunt foarte problematice, si ca statistic au mult mai multe probleme decat masinile normale. Dar totusi proprietarii le cumpara pentru ca pentru ei fiabilitatea e printre ultimile lucruri la care se uita. zic si eu |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect! Ia imaginati-va ca fiind co-proprietar de club de fotbal bucurestean sau bogat posesor de nevasta cu 30 ani mai tanara: cade bine la poza parcand cu spatele vreun Megane intre celelalte bijuterii din parcarea prietenilor? Sunt oameni care isi cumpara modelele noi fiindca sunt noi nu fiindca vai Doamne vine revizia de 2 ani si sunt scumpe placutele de frana. Si oamenii astia nu sunt putini la numar.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Diferenta e ca omul destept intai ajunge bogat si pe urma se afiseaza, ala mai narod doar se afiseaza fara sa fie.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Orice asociere intre "destept" si "bogat" e absolut intamplatoare. Cel putin la noi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
nu cred ca e chiar asa
judeci aspru si pripit ![]() |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Probabil. Nu cunosc chiar pe toata lumea.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 28 Jun 2007, 08:11) Honda si Nissan fac masini premium , Lexus si Infinity.Personal consider masinile in functie de model nu de producator. Infiniti ![]() InfinitiLogo2.gif |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:21 |