DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> 2 posturi sterse fara motiv, pe subiectul Laguna sau Mondeo deschis la Stiri

adip
post 27 Jun 2007, 08:59
Post #1

Banned

Group: Members
From: Melbourne, Victoria

http://www.reno.ro/Laguna-sau-Mondeo-t79084.html
1. Subiectul a fost deschis la Stiri. De ce?
2. La intrebarile mele "Care e stirea aici? Unde sunt elementele de noutate? E doar un versus, de ce nu e la Diverse?" raspunsul a fost stergerea posturilor de catre un moderator.
De cand sectiunea de stiri a ajuns loc de chestionare? Intreb si eu, pentru ca vad ca in general se incearca mentinerea ordonata a informatiei pe forum, si daca apar scapari, de regula se remediaza.
Daca se vine cu argumente solide ca acest subiect e bine sa stea la stiri, ok. Daca nu, e mai bine la Divesre. Greseala e omeneasca si regulamentul e bine sa se aplice pentru toti.

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cmandrei
post 27 Jun 2007, 09:01
Post #2

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Post-uri sterse pentru off-topic. Daca era pus la statistici pe Dacia cei care intra numai pe reno nu l-ar fi vazut, idem daca era pus la diverse pe dacia sau daca era pus pe diverse reno cei care intra numai pe dacia nu l-ar fi vazut. Una peste alta de ce nu-l intrebi direct pe initiatorul topic-ului ?

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
borciparte
post 27 Jun 2007, 09:02
Post #3

da

Group: Banned

uite ca ti-am gasit eu unul din posturi radmasa.gif
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=962671

daca tot au facut un lucru elegant cu posturile tale, ma astept sa gasesc aceeasi eleganta si in cazul meu, vorba aia, traim in Romania icon_mrgreen.gif

@cmandrei, crezi ca daca il lasai adip sa posteze treaba aia se intampla ceva? nu puteai sa ii dai raspunsul asta pe topicul ala? Asa, s-a mai facut un topic, mai iese o balacareala... cum ziceam, traim in Romania... eu ma tirez de aici, logica e prea avansata pentru un umil user ca mine...

Vis-a-vis de raspunsul tau, fa ca topicul ala sa apara si celor de pe reno si gata...

This post has been edited by borciparte: 27 Jun 2007, 09:05

--------------------
Dacia 1300 1980 - x 10 BOR
Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault
+
cmandrei
post 27 Jun 2007, 09:20
Post #4

NEWSMAN

Daca este la stiri este vizibil si pe reno si pe dacia ...

--------------------
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
borciparte
post 27 Jun 2007, 09:25
Post #5

da

Group: Banned

am inteles asta Andrei. Eu am zis ca mai degraba puneati "vizibil" la "diverse" topicul asta, cred ca era mai bine asa decat sa fie incadrat aiurea (parerea mea).

In fine, subiectul acestui topic se referea la stergerea fara nicio explicatie a posturilor lui adip. Cel putin ultimul, puteai sa-l editezi si sa-i lasi partea de on-topic acolo.
Ca idee, nu am nicio lupta cu nimeni, mi-am spus doar parerea. I'm outta here...

--------------------
Dacia 1300 1980 - x 10 BOR
Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault
+
vis-a-vis
post 27 Jun 2007, 09:33
Post #6

DaciaClubber

From: Bucuresti

Nu, ca s-a-ntors forumu' cu fundu-n sus... Topicurile cu stiri sunt sterse sau inchise fara preaviz macar, iar poll-urile aiurea isi au locul acolo.
Acum m-am lamurit cine ma lucreaza pe la spate.
RU-SI-NIiIiI-CA! nono.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
cmandrei
post 27 Jun 2007, 09:43
Post #7

NEWSMAN

De fiecare data ... catre moderatori: ai fi putut ..., nu crezi ca ..., daca ai fi ...; dar nu cumva aceste versuri sunt valabile pentru toata lumea. Hmmm mda am inteles cine vrea sa la lucreze si pe mine sad.gif

--------------------
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
adip
post 27 Jun 2007, 11:19
Post #8

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(cmandrei @ 27 Jun 2007, 10:01)
Post-uri sterse pentru off-topic.
Care offtopic mai? Pai daca postul meu e offtopic, ce sa zic de subiect, care e OFF-SECTION?
Cum sa fie offtopic intrebarea mea? Conform carei logici ai incadrat-o tu ca offtopic? Sa incerc sa explic mai pe indelete: apare un subiect complet aiurea, care in afara de niste poze nu contine nici o alta informatie, pe sectiunea de stiri. Eu vin si intreb: care e stirea aici? Explica-mi te rog unde e off-topicul, cata vreme eu m-am referit la relatia dintre sectiune si subiectul respectiv?
QUOTE(cmandrei @ 27 Jun 2007, 10:01)
Una peste alta de ce nu-l intrebi direct pe initiatorul topic-ului ?
Fiindca risc sa nu mi se raspunda. Gandeste-te logic: mie mi se sterg posturi vizibile fara explicatie. De ce m-as astepta sa mi se raspunda la o intrebare pe privat?
Pana la urma nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea mea initiala, stearsa fara explicatii: care e stirea in subiectul asta?
Hai sa incercam sa cantarim cu aceeasi oca pentru toata lumea. cmandrei, eu nu am absolut nimic cu tine sau cu oricine altcineva de pe forumul acesta. Daca am lasat cumva impresia asta, sorry. Dar hai sa incercam sa ne recunoastem greselile, fiindca suntem oameni si gresim.
Iar pentru BOG: astept sa mute subiectul respectiv pe o alta sectiune, adecvata. Putin ma intereseaza cat de vizibil e pe daciaclub sau reno. Ceea ce ma intereseaza e sa nu se umple anumite sectiuni cu subiecte de cafenea, cum sunt in marea majoritate comparatiile astea. Daca moderatorii incurajeaza dezordinea, ce pretentii puteti avea de la utilizatorii obisnuiti?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 00:42
Forum Renault