DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Cum stiu daca...., s-a umblat la kilometraj

C@talin
post 2 Jul 2007, 08:44
Post #31

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

Group: Members
From: cucu

YRX si daca masina merge numai pe camp si are doar 20000 ce sa mai zic, o sa fie praf la suspensia si altele.

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
YRX
post 2 Jul 2007, 13:16
Post #32

Membru autentic

From: Bucuresti

De acord cu tine. Am reprodus textual ce scria pe site.
Asa se pot schimba multe componente pe masina, aspectul lor fiind neconcludent pentru evaluarea starii de uzura a masinii.
Eu insa sunt tare curios daca se scriu totusi km pe UCE (nu neaparat la Logan).

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
User is online!Galerie FotoPM
+
stef@n85
post 3 Jul 2007, 22:13
Post #33

Membru incepator

From: Bucuresti - Colentina

offf credeam ca nu e ala din vitan, autotest, la ce am auzit despre el... mai bine varific eu masina ochiometric am mai multe sanse biggrin.gif chiar daca nu ma pricep.

in alta parte la un service ceva se poate vedea daca km sunt reali, ma refer la ceva gen porsche bucuresti unde te duci si iti spune cam tot ce a fost cu masina aia

--------------------
VW Golf IV 2002 / Hatchback / 1.4 MPI AXP 16v - B 70 TUY
+
Hatod
post 3 Jul 2007, 23:49
Post #34

Membru simplu

From: Cluj-N.

Referitor la topic: parerea mea este ca nu poi sa stii daca arata kilometrii reali. Sa te bazezi pe uzura masinii, sfat bun (daca nu te-au convertit sa iei una noua smile.gif ).

Referitor la UCE si scrieri: in WV asa stiu ca intr-adevar se mai registreaza kilometrii parcursi si intr-o alta locatie, mai "secreta". Dar asta nu elimina problema; cine stie mai multe poate sa modifice si acolo.

NICIODATA sa nu crezi ce arata ceasul la masini din targ. Sa crezi asta numai daca ti-e prieten vanzatorul (adica _prieten_, nu cunostinta), si el a cumparat nou-nout.
Am vazut Opel cu cureaua de distributie stricata (adica ceva care tinea cureaua), avea putin sub 60.000 km, cu carte de service in ordine, frumos. Acum poate a fost prietenul meu nenorocos, nu se poate exclude, dar e foarte suspicios ca asa de repede s-a stricat ceva acolo. Chiar si la Daciile noastre tine atat smile.gif

--------------------
Dacia Solenza 2004 - CV-nn-NNN
/* There's no one like you */
+
ROK
post 4 Jul 2007, 07:38
Post #35

Membru incoruptibil

QUOTE(stef@n85 @ 3 Jul 2007, 23:13)
offf credeam ca nu e ala din vitan, autotest, la ce am auzit despre el... mai bine varific eu masina ochiometric am mai multe sanse biggrin.gif chiar daca nu ma pricep.

asa crezi tu ...... blush.gif

Dupa efectuarea testului la firma respectiva, inginerul care a controlat masina explica ce probleme sunt la masina atat cumparatorului cat si vanzatorului, toate verificarile efectuate la masina sunt cuprinse intr-un dosar personalizat pt. masina respectiva (poza masina, datele de indentificare, rezultatele testelor )

poti sa te uiti ochiometric 5 zile la vopsea si nu ghicesti ce grosime are chitul aplicat tongue.gif

eu unul am fost super multumit de acest test efectuat acolo wink.gif

--------------------
dacia solenza 2004 scala
+
lucian_v
post 6 Jul 2007, 17:41
Post #36

Membru autentic

QUOTE($$ilvviu @ 30 Jun 2007, 17:25)
Ca sa nu mai deschid alt topic.... ce ziceti de un Astfel de anunt?
Cam 8000 euro e pretul unui passat din 2000?
*

Da cam atat e pretul dar nu ro. la asta ii mai pui si taxe, drum, cheltuieli etc....
Toata lumea cauta masini la autohouse-uri ...mai bine merg in vitan si scutesc un drum, tot teapa aia se ia
Mai multe nu spun , cine a fost afara nu neaparat sa cumpere o masina a vazut si preturi si aici nu ma refer la germania in special...

QUOTE(ROK @ 4 Jul 2007, 07:38)
asa crezi tu ......  blush.gif

Dupa efectuarea testului la firma respectiva, inginerul care a controlat masina  explica ce probleme sunt la masina atat cumparatorului cat si vanzatorului, toate verificarile efectuate la masina sunt cuprinse intr-un dosar personalizat pt. masina respectiva (poza masina, datele de indentificare, rezultatele testelor )

poti sa te uiti ochiometric 5 zile la vopsea si nu ghicesti ce grosime are chitul aplicat  tongue.gif
eu unul am fost super multumit de acest test efectuat acolo  wink.gif
*

Ceea ce zici tu e aproape copy paste din descrierea serviciului sau dun textul de marketing. Iti spun doar ca oamenii cunoscuti acolo in targ adica aia care sunt in fiecare saptamana acolo cu alta masina pentru ca ei din asta traiesc mai trec pe la autotest inainte de a veni cu cumparatorul si mai "discuta" si ei cu cineva pe acolo, mai fac o donatie etc.....

--------------------
--- --- --- - ---
+
klaus
post 6 Jul 2007, 21:37
Post #37

步步

Group: Moderatori

La unele Renaulturi se scrie nr. de km si prin alte calculatoare ale masinii.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
YRX
post 8 Jul 2007, 19:45
Post #38

Membru autentic

Deci pana la urma se scrie...
Ba, n-am vazut atata secretomanie ca in domeniul auto! 022.gif

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
User is online!Galerie FotoPM
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 18:17
Forum Renault