Culori Fundamentale
![]() ![]() ![]() |
Culori Fundamentale
Sergiu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 23 May 02 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Este o ineptie ca in fotografie culorile primare sunt rosu, galben si albastru. Nu va mai luati dupa aburelile de pe unele site-uri.
Si eu imi pot face un site pe care sa scriu ca cele trei culori sunt: gri perla, rosu toreador si albastru egee. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tataia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 96 Joined: 29 June 05 ![]() |
Culorile fundamentale sint rosu, verde si albastru. renumitul RGB intilnit peste tot in electronica, fizica tehnica. In electronica se foloseste RGB pentru simpul motiv ca acestea sint culorile fundamentale si nu altele!
Culorile fundamentale ar putea sa tot fie rosu galben si albastru dupa parerea pictorilor si artistilor plastici dar au acestia idee de fizica? Au inventat ei televizorul color? Filmul color? Fotografia color? Daca era dupa ei nu se inventau niciodata pentru ca verdele este culoare fundamentala. NU se poate obtine din combinatii. Galben plus albastru da verde doar daca este vorba de vopsele nu de lungimi de unda ale luminii vizibile. Si pina si ochiul uman functioneazsa tot dupa principiul RGB...si a fost inventat de cineva mult mai inteligent ca omul....a fost inventat insasi de Dumnezeu asa ca.... |
--------------------
Dacia, Mercedes-benz
CN3, W201
1998 1310L, 1992 190
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Tataie, Sony nu mai intră de mult pe forum. Și poate în 12 ani de când e ultima postare o fi aflat și el.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Asta-i clona lui corbex?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu cred, are stilul tau literar.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:40 |