exista vreo solutie?, cheie + alarma
![]() ![]() ![]() |
exista vreo solutie?, cheie + alarma
bz_26_zzz |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ia baga o cautare. Subiectul deja s-a discutat si e chiar hot. unu' a facut si tutorial
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
Eu am pus alarma Cobra Reno, putin kam scumpa, dar am adaugat si un senzor suplimentar de soc, pt k nu avea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
am inteles. eu vreau ca sa pastrez alarma care este acum pe masina. dar vreau ca in cheie sa intre acea telecomanda de la alarma. atunci cand apas pe butoanele de pe cheie sa intre in functiune alarma si automat inchederea centralizata
![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
green_wall_13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 112 Joined: 28 June 07 From: Timisoara ![]() |
Eu stiu ca alarmele mai de Doamne Ajuta au si un fir (de date) ce se leaga la calculatorul masini prin care comunica daca sunt usile inchise sau deschise, da comanda pe avari atunci cand activezi si dezactivezi alarma etc. si tot pe firul ala calculatorul da comanda de activare a alarmei atunci cand o inchizi sau deschizi masina cu telecomanda orig.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6mpi 2007 Doua lucruri sunt infinite: Prostia si Infinitul
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:56 |