Praguri+spoilare false
![]() ![]() ![]() |
Praguri+spoilare false
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
pitic24 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 7 January 07 ![]() |
ai dreptate fara poze nu are nici un rost
o sa incersc sa fac niste poze |
--------------------
dacia
supernova
2001
- BN 73 AMG
|
|
Burnot |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 21 December 06 From: Botosani ![]() |
QUOTE(miki @ 1 Apr 2003, 12:36) Presupunind ca o sa avem drumuri fara gropi, mai interesant si util ar fi sa-ti cumperi kit suspensie sport. Pe linga aspect (masina cu garda mai joasa) cistigi si la stabilitate. La drumurile astea bai bine dai banii pe altceva Cat te ajunge kitul ? Unde pot gasi ? Merci.. DSN CLIMA |
--------------------
DSN
Clima
2002
- 02-FBA
|
|
RacingSoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 20 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Deci pragurile ajuta la aparitia ruginei sau nu? si alta chestie, la service cand o ridica p rampa masina p c sta sprijinita? afecteaza pragurile? ca nu vreau sa raman fara praguri la prima vizita in service.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2003
- B 88 LFS
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Prelungirea mea bara fata n-o sa se sparga niciodata ; e din cauciuc . Am avut de fibra si s-a spart , asa ca l-am pus pe acesta . L-am lovit de nenumarate ori si nu are nimic .
Attached thumbnail(s) 5.JPG ( Size: 259.02k ) Number of downloads: 2765 |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
se gaseste de cumparat la magazine de piese auto?sau la tuning shop-uri?
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
Nu. L-am facut eu .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
RacingSoul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 20 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum se pregatesc d vopsire subspoilerele si pragurile? Se da cu un grund ceva? am auzit ca se da cu un kit pt fibra...dupa se mai da cu ceva sau direct cu vopsea?
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2003
- B 88 LFS
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 672 Joined: 25 November 06 From: IASI ![]() |
Din cate stiu se da cu "sprit kit"(nu stiu exact daca asea se cheama) si apoi cu vopsea!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
exista o solutie(nu stiu cum se numeste) care are rolul de a asiguraaderenta vopselei pe fibra sau plastic ca altfel vopseaua se cojeste
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
RacingSoul |
![]()
|
Merci mult pt ajutor! O sa pun niste poze sa va arat ce a iesit
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2003
- B 88 LFS
|
|
Lucian1999 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 19 April 07 ![]() |
de une ai luat praguri pt solensa ce eu nu am gasit decat in targ la vitan si nu vreau sa par ca am nr. de GR
si inca ceva am vazut acum cateva sile ca cineva s-a montat oglinzi electrice pe solenza daca poate sa ini trimita si mie un mail sa mai vb despre subiect This post has been edited by Lucian1999: 19 Apr 2007, 13:17 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
SCALA
- B 82 CNK
|
|
catalin06 |
![]()
|
Am mai facut cateva poze la masina .
Attached thumbnail(s) 100_1999.JPG ( Size: 250.64k ) Number of downloads: 2803 100_2002.JPG ( Size: 266.3k ) Number of downloads: 2513 100_2007.JPG ( Size: 267.67k ) Number of downloads: 2516 |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
catalin06 |
![]()
|
......
Attached thumbnail(s) 100_2001.JPG ( Size: 228.6k ) Number of downloads: 2451 100_2006.JPG ( Size: 312.36k ) Number of downloads: 653 100_2008.JPG ( Size: 291.26k ) Number of downloads: 816 |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
MIRABELA_OANA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 26 March 07 ![]() |
frumoasa
|
--------------------
DACIA
SUPERNOVA
2001
- XX.XX.XXX STATI CUMUINTI CA NU E BINE...
|
|
catalin06 |
![]()
|
Multumesc pentru compliment !
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
La ce ajuta evacuarea dubla? Ai motor standard pe ea?
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
ahyle_blue_eyes |
![]()
|
ce mai conteaza daca are motorul standard?arata super!
|
--------------------
Dacia
Nova Gti
1999
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
catalin06 |
![]()
|
Lights : am motor standard . Ornamentul dublu l-am pus initial pentru sunet , renuntatem la toba finala . Se auzea frumos dar la drum intins devenise stresant. Asa ca am facut o toba finala de inox aproape identica cu una stock de care am sudat ornamentul de inox .
Nu am evacuare dubla cum spui tu !!! Ca sa am asa ceva trebuia sa am doua finale ( una pe stanga cealalta pe dreapta ) . Ornamentul de inox nu ajuta cu nimic . Momentan tot ce face e un mic sunet sport placut . |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
salut...am si eu o intrebare @catalin06...cum se numesc jentile care le ai pe masina?sunt foarte frumoase si as vrea sa-mi pun si eu pe supernova mea.si cauciucurile sunt cele originale?imi dai niste informatii despre jenti si cauciucuri??te rog..
MS ANTICIPAT |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Imi permit sa-ti raspund eu,Sergiule.
Jantele sunt Kormetal(KM) si sunt pe 14. Anvelopele nu le mai stiu dimensiunile,dar le-a scris Catalin pe undeva,cred ca pe la Imbunatatiri. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
Sall catalin06...d unde ai jantele alea vechi??? unde gasesc si yo la fel?? vb d cele care arata ca cele originale de DSN decat ca sunt "infundate"...cam la c pret sunt?? sunt p 13" gumele sunt cele normale de DSN??? MS ANTICIPAT
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
catalin06 |
![]()
|
Acele jante erau pe 14" cu anvelope 165/65 R14 . Nu stiu daca se mai gaseste prin magazine asa ceva . Banuiesc ca da ... Eu nu le mai am de vreo 2 ani jumatate . Le-am vandut cu tot cu cauciucuri si mi-am luat altele tot pe 14" dar cu latimea 6J ca sa pot pune cauciucuri mai late pe ele .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
arata mai bine cu prelungirile vopsite in negru mat, se inchidea cu plasticele dupa usi si aripa.
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
catalin06 |
![]()
|
La momentul respectiv ( prin vara lui 2006 ) am considerat ca asa arata mai bine ... De atunci n-am mai modificat-o , cu exceptia jantelor .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
prelungire spoiler fata din cauciuc as vrea sa imi pun si eu dar nu stiu de unde sa iau, pt ce modele se potrivesc..etc. aia din fribra se sparge rpd.
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
catalin06 |
![]()
|
Ce am eu nu se gaseste in comert . E un cauciuc care il facea o firma pentru anumite lucrari la comanda mare . Am vazut pe Supernove spoiler de Sandero si dadea foarte bine ( acel plastic negru cu doua gauri dreptunghiulare in parti ).
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
catalin06...este cumva toba finala cu ornament pe doua iesirii???face zgomot placut la urechii???ai trecut cu brio ITP-ul???ma intereseaza daca ai facut-o la Pilot cumva, ca vrea un tovaras sa isi puna si ii este frica sa nu il respinga la ITP daca are zgomot puternic...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
catalin06 |
![]()
|
Intr-adevar , la Pilot am montat toba . E traseu complet de inox pe fi 50 . Toba finala este sport dar silentioasa . De toba finala s-a sudat un tips dublu tot de inox. Deci finala este de fapt pe o singura iesire .
Se aude foarte putin in interior zgomotul produs de toba . La exterior se aude mai tare . Finala da un sunet frumos abia peste 3000 de turatii , dar rar ajunge masina la astfel de turatii . La ITP nu am avut nici o problema . Cand m-a oprit RAR -ul m-a intrebat ce e cu toba . Le-am spus ca e doar un tips atasat . Au urcat-o pe rampa si s-au uitat pe sub masina . Ideea e ca cei de la Pilot au trasee pentru Supernova si Solenza care ca forma sunt ca cele stoc . Dupa ce s-au uitat nu au mai zis nimic . Mai mult ca sigur ca s-au uitat sa vada daca mai am catalizator. |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:53 |