cine imi poate explica si mie cum pot monta un subw
![]() ![]() ![]() |
cine imi poate explica si mie cum pot monta un subw
capsuna |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 23 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
Daewoo
MATIZ
2005 H2
|
|||
adumeu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 2 January 07 ![]() |
pai amplificator ai?
|
--------------------
renault
clio 1.5 dci 65CP
2002 bicorp
- CT-XX-XXX
|
|
capsuna |
![]()
|
pai este activ...are amplificator incorporat....
|
--------------------
Daewoo
MATIZ
2005 H2
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa specifici modelul exact al subwoofer-ului inca o data te rog?
In orice caz, cablurile se trag direct de la baterie la amplificator cu o siguranta montata cat mai aproape de baterie. Pe langa alimentare, mai ai cablul de remote si cablurile de semnal, care se trag de la HU. Oricum, fiecare montaj difera in functie de masina si de componentele alese. This post has been edited by j.d: 23 Feb 2007, 18:08 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
capsuna |
![]()
|
ce nu inteleg eu...este.....am un singur cablu...care vine in siguranta.. de langa baterie..."cablul asta unde se pune?la + sau la -" si am inteles ca mai e un cablu de masa....unu foarte subtire....la fel si asta....cele 2jack le`am dovedit stiu pe unde se pune......modelul de subwoofer este BassPro ll de la JBL
|
--------------------
Daewoo
MATIZ
2005 H2
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Tot timpul ai 2 fire pentru alimentare, obligatoriu de aceeasi grosime, unul mai lung, in jur de 5m ("+") si unul mai scurt aprox. 0,5m ("-"). Tot timpul, cablul "+" se trage DIRECT de la baterie. Mai e un cablu subtire, cablul de remote (care da drumul la amplificator in acelasi timp cu HU), care se trage de la HU. Si mai sunt sunt clablurile RCA de semnal audio, care tot de la HU vin.
Nu stiu ce cabluri ai tu, dar un kit de cabluri (sa fim siguri ca vorbim de cablurile care trebuie) costa in jur de 100RON. Fara suparare, cred ca cel mai bine ar fi sa te duci la un atelier de specialitate si sa-l monteze ei...costa in jur de 50 de RON. La un montaj de genul asta trebui sa stii ce faci. |
--------------------
powered
by
|
|
capsuna |
![]()
|
m`as duce dar mi`au zis ca ma costa de la 75 la 120 ..si am dat toti banii pe scule..si cablurile...astea..intradevar am si un cablu de 0,5m problema asta e ca nu stiu unde sal pun....in rest am inteles cam ce si cum...io am crezut ca intru cu cablul ala de 5 m in siguranta si cu cel de 0,5 ies din siguranta....ptr a alimenta +....dar sigur nare cum sa fie asa
http://manuals.harman.com/JBL/CAR/Owner%27...M%203-11-04.pdf uite aci...ce am gasit pe net |
--------------------
Daewoo
MATIZ
2005 H2
|
|
j.d |
![]()
|
NU! Cablu lung de 5m "+" NU se duce in sigurante! Se duce de la bateria masinii sub capota, prin panoul ignifug, pana in spate in portbagaj unde ai amplificatorul. Pe acest cablu se prinde o siguranta separata (care ar fi trebuit sa o ai in kit - 20A) in apropierea bateriei (18" dupa cum e in desen).
Cablul scurt "masa" trebuie sa faca contact cu sasiul masinii, de aceea se prinde pe o parte metalica a caroseriei (de ex. de un surub care prinde scaunele spate). Teoretic trebuie sa indepartezi si vopseaua unde se prinde surubul, altfel pot aparea zgomote. Chiar daca te costa mai mult acuma, este bine sa te duci sa-l puna o firma specializata, sa nu te coste mai mult reparatia masinii dupa. Sunt destule cazuri cu masini care au luat foc datorita unor cablaje aiurea. Trecerea prin panoul ignifug implica si demontarea unor panouri din bord. Daca nu te pricepi e mai bine sa nu te bagi. |
--------------------
powered
by
|
|
capsuna |
![]()
|
ms mult...sper sa ma descurc...ca indemanare am...restul om vedea:D
|
--------------------
Daewoo
MATIZ
2005 H2
|
|
Roberttyno |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 24 July 07 ![]() |
cine imi sune si mie cum sa leg un amplificator la cd-ul din fabrica de pe laguna
???? |
--------------------
Renault Laguna 3
Expression
2008 I Paint My Blood In Blue Because Of "U"...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:38 |