Rescriere KM
![]() ![]() ![]() |
Rescriere KM
Azreil |
![]() ![]()
|
||
![]() I am Rock ... Group: Members Posts: 150 Joined: 11 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2008 Elegance 1.9 TDI
- B-82-KBA
|
|||
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat pe forum despre lucrul asta, fara insa vreo rezolvare.
Stii, cred ca asta este cea mai mare porcarie pe care o fac service-urile. Vezi doamne, nu se pot rescrie kilometrii pe un bord nou ca are nustiu ce protectii, ca nu e voie, bla bla, cu toate ca prin asemenea manevra nu se urmareste nimic ilegal sau imoral (amaratul de proprietar vrea pur si simplu sa aibe toti kilometrii afisati). Pe de alta parte, majoritatea masinilor SH au bordurile aranjate (evident in sensul scaderii km), deci tehnic se poate, iar baietii "priceputi" isi ofera serviciile pe la mica publicitate in ziare. Banuiesc ca daca te adresezi unuia din asta o sa moara de ras. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
M-am oferit eu sa i-l derulez pana la km reali dar nu stiu daca asta va afecta garantia masinii.
A nu se intelege ca ma ocup cu manaritul bordurilor. Practic nici nu stiu sa derulez inapoi; inainte e simplu.... This post has been edited by free_fiber: 29 Jun 2007, 15:52 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai da ca ii dai niste kile de impulsuri si gata ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 02:58 |