TOP 5 MELODII, in opinia voastra
![]() ![]() ![]() |
TOP 5 MELODII, in opinia voastra
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
C@taline, zi-le ma
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Nicolae Guta 2010 - Du-te HIt!!!
Cristi Dules - Bautura si manele Romeo Fantastik - Profesoara Cristi Dules&Leonard - Am iubit o bagaboanta Adrian Copilul Minune - Of, Of, Of, Mor Toti Tiganii Gata ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pe bucatzel l-a prins banul în plina postare
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Las' ca apare maine
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
1. s
2. a 3. l 4. a 5. m |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
regheton, ța
This post has been edited by Cris_Kgs: 7 Sep 2010, 15:03 |
--------------------
Dacia / Skoda
Solenza 1.4/Octavia 2 facelift
2005 / 2011 Posesor de Solniță fără turometru, deci feriți-vă.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Top 5 e prea putin, un 15 macar era mai bine
1. Metallica - Turn the page 2. Eagles - Hotel California 3. Iris - Vis pierdut 4. Grasu X - Nimeni de nicaieri 5. Frank Sinatra - That's life This post has been edited by ageana: 7 Sep 2010, 15:16 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
1. Dire Straits - Telegraph Road
2. Freddie Mercury- Who Wants to Live Forever 3. Phil Collins - Do You Remember 4. Dire Straits - Brothers In Arms 5. Guns'n Roses - Knockin' on Heaven's Door si altele. Undeva pe 11 vine Iris - Floare de Iris. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
1.
2. 3. 4. 5. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
1. Pușca și cureaua lată (varianta boc)
2. Dansul pinguinului (varianta sindicală) 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Markos |
![]()
|
visule, am doua invitatii la Ateneu, ceva cu zilele aniversare BNR. le vrei?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Poate sa-si deseneze pe burta un frac? Il primesc aia asa?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
cu casca pe cap sa nu intre, în rest îl primesc.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Greu de facut un top, cel putin la mine primele cateva melodii preferate se schimba la ceva vreme.
Deocamdata imi vin in minte astea: Nightwish - Ever Dream Cradle of Filth - Nymphetamine Fix Haggard - La Terra Santa Iron Maiden - Fear of the Dark Queen - Love of my life Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 7 Sep 2010, 19:25 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci astea ar fi
Nicolae Guta - Suna telefoanele Florin Minune - Pumnii mei minte nu are Fernando de la Caransebes - M-am casatorit Florin Peste & Play A.J. - Vecina Fernando - La Bula La Poarta ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
hai ca ati facut un top ten valoros, tu si C@talin
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Da` top 5 masini n-avem? Ca acolo vreau sa postez.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am uitat de all time favourite
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
![]() "Ăla cu Dacia" Group: Members Posts: 41 Joined: 21 December 08 From: Pitesti ![]() |
Romeo Fantastick - Oh, Carolaina Romeo Fantastik - Benzinarita ** - BEA COTNARI SI POTI FI REGE** Nicolae Guta - Hai Cotnari Cotnari 2010 Sorinel de la Plopeni - Portofele portofele ![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ce ati postat aici de asta sa aveti parte de la vecini sau in parcarea din fata blocului, ca doar sunt in top 5 la voi.... si sa fie dat TARE!
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
Da' nu ma deranjeaza ca doar am termoplane
![]() |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
argon |
![]()
|
singurul vecin care mai pune muzica la mine in bloc cred ca e ghei, ca baga numa robbie williams.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Ia seama sa nu te apleci pe la masina sa te uiti pe sub ea
![]() |
--------------------
-
-
|
|
studioworks |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 174 Joined: 2 February 10 From: de aici ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 editia cu frana de mana supt bord
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Markos @ 7 Sep 2010, 15:55) Mdea. Macar am avut timp sa-mi motivez alegerile ![]() 1. AC / DC - Shoot to thrill. Melodia asta e periculoasa rau cand sunt la volan. E una din putinele melodii pe care le "simt". Jur, si acum, dupa ce-o tot ascult de ani buni, nu pot s-o ascult in background. Plus ca pentru cine e atent la versuri, nu cred ca se gaseste vreo melodie mai reprezentativa pentru mesajul de baza al formatiei asteia ![]() 2. Pink Floyd - Comfortably Numb E drept, e mai degraba o parte dintr-o melodie lunga de tot, dar cand o aud rememorez cate o intamplare in care ma simteam exact ca in versuri. 3. Queen - Don't stop me now. Genul de melodie care pur si simplu, te pune in priza... 4. B.B. King - Lucille Iarasi, o melodie care nu doar se asculta, se simte. Daca reusesti sa te "scufunzi" in melodie, ai impresia ca B.B. King iti povesteste tie ceva, in timp ce Lucille isi vede singura de cantat, undeva, mai incolo. 5. The Police – De Do Do Do, De Da Da Da Nush... e tampa, e simpla, si e vesela. Si de fiecare data cand o aud, o fredonez restul zilei. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Cris_Kgs |
![]()
|
Hai dracu' sa postez si eu serios acum
![]() http://www.beta.trilulilu.ro/romeutzu/76b00a89bc3dc2 Refrenul imi da fiori pe sira spinarii. http://www.beta.trilulilu.ro/elenalalla/2f362d321a2275 http://www.beta.trilulilu.ro/trillucyferik/bb3080cf969074 http://www.beta.trilulilu.ro/morsa2003/237e038ced1d68 http://www.beta.trilulilu.ro/valy_budascu/40c759b95169a5 |
--------------------
Dacia / Skoda
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Un top5 "pe bune" e atat de greu de facut, incat ma limitez in a insira 5 melodii care-mi plac foarte mult.
1. Alice Cooper - Poison. De ce? Pentru ca mi-a "deschis" usa spre rock. 2. Louis Armstrong - Mack the Knife. Pentru ca trompeta si vocea omului aluia ma fac sa ma simt mai bine in orice situatie. 3. Therapy? - Diane 4. Eric Clapton si BB King - Riding with the King 5. Toy Dolls - Nellie the Elephant. Pentru ca-mi aduce aminte de liceu, de Rock '94, de Rock '95 si de galele Tele7ABC. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Gaby |
![]()
|
![]() neica nimeni Group: Members Posts: 125 Joined: 24 May 02 From: Bucuresti ![]() |
Greu, foarte greu... dar cam asta ar fi >
1. Pink Floyd – Shine On You Crazy Diamond 2. Black Sabbath – Headless Cross 3. ACDC - Back in Black 4. Queen - The Prophet's Song 5. Doors - Riders On The Storm This post has been edited by Gaby: 9 Sep 2010, 09:12 |
--------------------
Toyota Avensis
2,0 D4D
2007 "Everything in life is location... "
(Mel Brooks) |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
1,2,3,4,5:
|
--------------------
*
*
*
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:51 |