se aprind martorii in curbe, si la frana brusca
![]() ![]() ![]() |
se aprind martorii in curbe, si la frana brusca
bertro |
![]()
|
||
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nivel scăzut al uleiului probabil...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nivel scazut...da.
Da' pe unde umbli? Merge prea bine masina si te-ai gandit sa nu mai dai pe aici? ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Nivel scazut.Cred ca nu ai mai mult de 1-1,3l de ulei in baie.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
mda, tocmai am verificat joja si intr-adevar... cam putin (desi acul de presiune din bord sta intre jumate si maxim mereu, functie de turatie). ulei schimbat in aprilie si maxim 2000 km facuti de atunci... inseamna ca dispare pe undeva sau il papa motorasul.
@driver: sa stii ca da. de cand i-am repus monocorpul nu prea am mai ridicat capota. urmarea se vede in topicul asta ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Cata vreme sorbul pompei e in ulei,presiunea nu e afectata.Dar avand nivelul scazut,la manevre bruste se aduna tot uleiul din baie intr-un colt sau altul si ramane sorbul in aer.Atunci se aprind becurile..
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
bertro |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 13 Jul 2007, 08:35) Cooooooool. Inseamna ca o sa ne mai onorezi cu prezenta pe aici. ![]() ![]() ![]() De ce nu mai intri ma? Aici sunt si alte arii nu doar loc pentru topicuri avand ca subiect dublucorp->monocorp. Balta nu lasa in parcare? man, sincer sa fiu, pe celelalte sectiuni nu am activat prea mult nici in trecut, din lipsa de timp. intru cateodata pe la lgn, cand ma mai anunta cineva ca s-a mai deschis vreun topic cu intrebari stupide, de genul "ai voie sa deschizi geamurile in perioada de rodaj?" sau "la logan, pedala de acceleratie e tot in partea dreapta?" on-topic: despre balta: cand am verificat, era sa cad pe gios... balta in jurul jojei, pe scut, etc. Am sters bine si am mai facut un drum sa ma asigur ca e de acolo. Intr-adevar, tot acolo s-a umezit de ulei. Acu, nu stiu sigur daca sare pe la joja (o ridica in sus sau naiba stie - ea pare in conditie tehnica buna) sau daca este loc intre tubul ala in care intra joja si blocul motor. zilele astea o sa chituiesc cu poxilina pe acolo si o sa-mi cumpar si alta joja ( ultima piesa pe care credeam vreodata ca o s-o schimb la dacie ![]() This post has been edited by bertro: 17 Jul 2007, 15:17 |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
bertro, nu schimba joja c-o sa ai belele si mai mari. Adica n-o sa-ti mai indice corect, ar trebui sa fie perfect identica cu cea originala.
Ca sa vezi daca e joja, ridica capota, si tureaz-o putin mai zdravan. In timpul asta te uiti la joja daca topaie. Daca se agita p-acolo inseamna ca-ti scapa compresia in carter. In continuare, pentru confirmarea certa a banuielilor, masoara-n service compresiile. Daca sunt mici sau neuniforme... Sorry, daca nu set nou, cel putin segmentare ![]() Bafta |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bertro |
![]()
|
thanks. o sa verific daca salta pe acolo. mama ei de joja
![]() segmentare/set nou oricum trebuie, ca motorasul are 106 mii. totusi inca merge ok, trage bine, sper sa ma mai duca vro luna de zile pana o fi bani si timp de reparatii majore. Pana atunci, daca vad ca sare pe la joja si nu pe langa, banui ca nu e nicio problema daca blochez cumva joja pe canalul ala sau daca confectionez un soi de dop in locul ei, nu ? |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pe undeva e de preferat sa-ti refuleze uleiul p-acolo. Daca etansezi zona, iti va da afara prin alte locuri, cu urmari mai nasoale. Las-o asa si pregateste-te de reparatia capitala, e cel mai bine.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Muttley |
![]()
|
In primul rand e acelasi motor ca la berlina.
Intr-al doilea, poate gresesc. Intr-al treilea, de ce te miri? Asta e durata medie. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Da sincer m-asteptam acolo macar la un 200 mii...
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Asta e o chestie relativă, depinde de ce ulei se pune în motor, ce carburant, cum a fost exploatat...
|
--------------------
-
-
|
|
bertro |
![]()
|
Executron, poate nu am discutat eu cu destula lume, dar n-am auzit pana acum de vreo dacie pre-supernova sa treaca de 150k km fara macar segmentare, daca nu RK. Sorry sa te dezamagesc.
Solenze cu 200 fara segm/rk am vazut si se tineau super bine, de masini straine nici nu mai zic. Stiu oameni care au toyote de prin 89-90 cu 300 de mii la bord fara interventii. Insa de berline/nove n-am auzit. |
--------------------
DACIA
Nova GT
|
|
mike1410 |
![]()
|
![]() membru comunist Group: Members Posts: 214 Joined: 28 June 07 From: Bucuresti Drumul Taberei ![]() |
Salutare am avut si eu aceasi problema dar sa rezolvat simplu , am schimbat uleiu si nu mai face
![]() ![]() Si motoru meu arevreo 130K si merg sportiv |
--------------------
Dacia
SuperNova Clima
2003
- B-**-*** Daca viata nu iti ofera nimic ia tu cu forta.....:D
|
|
cris2dum |
![]()
|
![]() Bayerische Motoren Werke AG Group: Members Posts: 68 Joined: 17 July 06 From: Constanta, U.E. ![]() |
116000km in bord, ulei Aral (basic elastic) , mers sportiv , Constanta - Craiova mers fara oprire cu 120km/h ,NEUMBLAT LA MOTOR
![]() ![]() |
--------------------
BMW
E39
523iA
- CT**CMY Ex. Dacia Nova GTi (2000) , ex. Renault Laguna 2200d cmc (1994) , ex.BMW E36, ex.VW Golf 1,6, e39 523iA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Nu ești singurul... A mea are 129.000 km doar cu Castrol...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:06 |