dilema cu femei, probleme contemporane
![]() ![]() ![]() |
dilema cu femei, probleme contemporane
andu911 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pai eu trebuie sa gasesc ceva de facut pana la ora 23 cand plec in oras
![]() This post has been edited by C@talin: 5 Jul 2007, 19:09 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 5 Jul 2007, 14:05) Sa **** tu dupa ce a bagat ala stalpul ![]() Cataline, ce locuri misto mai aveti de iesit prin Braila? Ultima data cand am fost pe faleza la voi, era vineri seara, cam 8 jumate-9 si era cam pustiu, ma uitam in jur sa nu-mi dea cineva in cap, parca era 4 dimineata. This post has been edited by Laurentziu83: 5 Jul 2007, 20:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Pai nu mai sunt eu vin la Galati ca n-am ce face aici mai mult
![]() ![]() Ti-am povestit cand ne-am plimbat 2 ore sa cautam un club in galati cautam club one si tot intrebam omeni uni ne ziceau urcati un deal alti coborati ,inebunisem ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Iti dau eu un pont: dute la terasa cu stuf de la ziduri, de pe faleza: numa pustoaice de 17-18 ani ai sa gasesti acolo, la fel si barmanitele.
![]() ![]() Cum cobori, pe stanga. This post has been edited by Laurentziu83: 5 Jul 2007, 20:30 |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
Noi vroiam sa mergem in club la dansatoare
![]() ![]() ![]() Am mai trecut e acolo ii apucase pe 2 amici sa faca misto de uratele care treceu ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 5 Jul 2007, 20:33 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Coane axabrt , mai traiesti sau ti-au venit de hac mandrele virtuale?
![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
C@talin |
![]()
|
Cred ca a folosit jucaria din avatar
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io cred altceva. Mai GRAV. Ca tot nu a gasit pitipoaca viabila pe internet, eu cred ca acuma trateaza cu ex-nevasta sa se intoarca la ea....ii sufla in cur si in alte orificii si nu mai are timp de noi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
este vorba despre stimata doamna care si-o tragea cu toti de la munca, pleca in tim-bilding la mare in august 1 saptamana si la padure cu colegii de munca in timp ce sotul ei iubitor statea linistit uitandu-se la televizor sau citind cafeneaua daciaclub.. ?
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
C@talin |
![]()
|
Aia aia
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Sa inteleg ca au mai fost si altii de pe aici la team building?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.969 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
mai, spuneti-mi si mie cand a inviat topicul asta ?
Fiindca eu am fost plecat vreo saptamana (in concediu ??). E nasol ca n-am avut parte de beneficiile tehnologiei. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Second honeymoon cu nevasta?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Second honymoon cu Astra
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Eu sunt "di_vina",iarta-ma Prea Cucernicule , dar m-am gandit ca in timp ce tu "crestinezi" nevestele altora as putea sa reinviu topicul!
Daca te deranjeaza , il stropim cu "agheazma" si-l inchidem , prin mila Prea Fericitilor Moderatori! PS.Acum pe bune , eram si eu curios cum mai stai cu matracucile , daca nu ti-ai intrat in mana il rugam pe Mr.Bulan sa te ia cu el in cabina cand are o cursa pe la Amsterdam!Ce vrei , si noua ne pasa de semenii nostri , chiar daca nu suntem politicieni! ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
cred ca m-am distrat citind topicurile de la cafenea...nu mai pot de ras
![]() moderatorii nu se supara pentru aluziile care le faceti? (husa, umbrela si alte chestii)? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Crezi??? Si cand o sa stii sigur?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
![]() am uitat sa continui fraza vroiam sa zic cred ca am ras de intamplarile pe topicurile de pe cafenea cat nu am ras intr-un an o sa devina fapt sigur curand, ca inca mai citesc topicurile de aici ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
radian |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:01 |