dilema cu femei, probleme contemporane
![]() ![]() ![]() |
dilema cu femei, probleme contemporane
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Frumoase versuri.......cum dreaq asculti asa ceva?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Pline de sensibilitate versurile, intr-adevar... Salut pe aceasta cale initiativa RCS de a introduce Taraf TV in grila de programe. De acum cand vreau sa ma cracanez de ras mai exista o alternativa in afara de 0TV si Lazarus...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 1 Jul 2007, 10:55) Vezi ca la alea de 17 ani sa nu se sesizeze alde ma-sa, ca faci parnaie pentru corupere de minori. Sfatul meu e sa mai cauti, pe oriunde ai drumuri,ca-i servici, farmacie, alimentara, cumperi in fiecare zi doar cafea la plic ca sa ai pretext sa vii mai des ![]() Si la o masina SH, tot umbli vreo 2 luni pana gasesti una potrivita pentru tine, si faci asta pentru un fier care il tii 3 ani. O femeie o tii mai mult. Farmacie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
bine C@taline, atunci spune ce asculti
![]() |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
asculta Sisu & Puya - Misca-te prin pipera pe langa o "Pitipoanca" in Golf sa vezi ce repede inchide geamul la masina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
C@talin |
![]()
|
Am albumul sa stii ia-l si pala ultimul cu Cel mai prost din curtea scoli
![]() Credeam ca melodia asta cu misca-te ![]() Florin Salam & Liviu Pustiu & Claudia & Play Aj - Misca din buric |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Adrianno @ 1 Jul 2007, 12:36) Exact, te duci sa cumperi o aspirina, un paracetamol, dupa vreo cateva zile niste pansamente, eventual ceri un tratament... Ce bune-s farmacistele... ![]() C@taline, imi faci si mie o lista cu manele d-astea de calitate? Merg meserie la gratar. Bag si eu: Brandy - Dau cu sabia Lady Aura si Play Aj - Vrei sa ma *** Carmen Serban - Placerea soferilor (club mix) De ce bagam manele d-astea de f****? Ca sa mai distragem atentia initiatorului topicului de la ideea de a merge pe dragoste cand vrei o relatie. Daca mergi pe ideea asta, vei fi dezamagit. Nu prea ai sanse. Daca nu tii prea mult la partea sentimentala, nu vei avea multe probleme, vei spune: A dreaku, m-a parasit, m-a lasat cu buza umflata, dar macar am f****-o. Si nu va mai fi asa de rau. This post has been edited by Laurentziu83: 1 Jul 2007, 12:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Eventual niste prafuri contra paduchilor lati, cu asta sigur o dai pe spate !
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
C@talin |
![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Dilema cu femeile o poti rezolva stand la distanta de ele ! No fomei, no dilema !
PS Caut si eu farmacista ! Sau asistenta medicala ! Sau doctorita ! Musai virgina ! PM mie pt oferte ! |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE Dilema cu femeile o poti rezolva stand la distanta de ele ! No fomei, no dilema ! ![]() axabrt, sa ne spui cand iesi in oras cu blonda ![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.969 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
pana una alta am bagat un alba ca zapada si cei 7 pitici , varianta xxx.
Rar am vazut ceva mai scarbos. Mi-a trecut de femei !!! Topicul se poate inchide pana cand va dau de stire ca ies cu blonda |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
asta e femeia visurilor mele....
![]() ![]() ...ce bine ii sta la volan ![]() This post has been edited by Radduu: 1 Jul 2007, 14:16 Attached thumbnail(s) normal_boxster3.jpg ( Size: 92.3k ) Number of downloads: 176 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
C@talin |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai, eu nu stiu care e viata in Ploiesti, dar aici in Bucuresti niciuna din cele 5 avocate mai tinerele pe care le cunosc nu au timp de chat sau de chestii virtuale. Tipele sunt cat se poate de REALE.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
C@talin |
![]()
|
Poate tipa e blonda de la drept 4
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Care e faza cu filmu ala ? Ce e asa de scarbos ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
E cu mult slbz
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Cornel001 |
![]()
|
Las ca la femei le place.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
C@talin |
![]()
|
Pai hai sa le intrebam,ele ce zic
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Cornel001 |
![]()
|
Poti sa le intrebi, dar chiar te astepti sa recunoasca ?
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
corect Cornel majoritatea spun ca nu au pus ele gura pana nu sunt prinse de camera video ca Gyorfi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Bai ce ma ienervat nervos cu nervu' optic anal... nu poate omu sa iasa la un gratar, caci voi , dependentii de internet va si cocotzati pe fir si faceti 3 pagini in cateva ore..
@axabrt. Io zic sa pui mana sa cumperi un buchet tradafiri rosii, cam 9 bucati, sa aflii unde este donshoara avocat si sa o astepti la iesire cu respectivul buchet. Preferabil sa ii dai buchetu' dupa ce castiga un caz. eu mizez pe avocata, daca arata mai bine. Nu intotdeauna cele care stau pe net sunt neaparat "expirate" sau stau la vrajeala. Sunt multe care sunt extrem de ocupate si nu pot sa iasa din birou si atunci isi mai omoara timpul pe chat/mess... Succes si tine-ne la curent. Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Alydor @ 1 Jul 2007, 19:05) ...Sunt multe care sunt extrem de ocupate si nu pot sa iasa din birou si atunci isi mai omoara timpul pe chat/mess... Da, daa, daaa! Așa e @axabrt, te învață de bine. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:00 |