vopsire, cam cat ar costa
![]() ![]() ![]() |
vopsire, cam cat ar costa
Tossi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|||
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
35 de bulioane ?
![]() ![]() daca aveam bmw dadeam banii astia....dar la o dacie de 10 ani sa dau 35 pe vopsit ? cand pot sa o fac impecabil cu 7...bineinteles incluzand si D/R interior.... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
eu am dat 450 ron...anu trecut...si vopseaua arat impecabil...evident un pic de vopsea de pe geamuri a trebuit sa curat...pe bord mai am niste urme...pe fetele de la usi..evident interiorul nu a fost demontat...dar asta e...cu bani putini nu ai cum s-o faci foarte bine decat daca o demontezi tu...
|
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ihi...urmeaza si la mine. Tinichigerie (podea...si ce-o mai fi mancat pe acolo prin dansa) vopsitorie, si apoi interior complet. Sa vaz daca resuesc s-o fac cameleonul ala verde de pe logan. Daca nu, ma orientez eu pe alt verde metal inchis.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
m-am apucat io de a mea si am facut in felul urmator: am dezechipat-o toata ma rog a mai ramas caseta de directie ca sa am directie pana la service. Are cateva petece de pus si in rest trebe antifonata si vopsita. treaba sta in felul uramator: nea tinichigiu tin sa precizez ca e cel mai bun prieten a lu tata o face noua la tabla, ma apuc io si o antifonez ca doar sunt in vacanta si nu am ce face. cand o termin, baietii de la service doar o pregatesc si o vopsesc, bineinteles sub atenta mea supraveghere. taxele sunt urmatoarele: la tinichigerie- 5 RON/petec aplicat iar pt vopsit manopera e de 400 RON. pt banii astia vopseaua rezista 7 ani garantat. toti prietenii mei care au facut masinile cu meseriasii astia nu sunt decat supermultumiti de treaba facuta. va pun poze in 2 saptamani
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
a mea a fost dusa la vopsit prin 2002, vopsire completa si acum cade vopseaua de pe ea si ramane rugina
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
papamuntz991 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 496 Joined: 15 January 07 From: Militari Customs ![]() |
crsittranca dar se pare ca tu ti-ai luat marea teapa a secolului...ce au facut beietii tai fac tipii care vopsesc cu 4-5 mil...dar tu ai dat un pret de "cuptor" s ti-au facut treaba de mantuiala....imi pare rau pt masinuta ta....pacat....
ps:dar ea era asa ruginita dinainte de vopsire incat a mancat tabla? LE:avem acelasi model de masina...si asta ma bucura caci TLX din 87-89 nu sunt asa multe... This post has been edited by papamuntz991: 17 Jul 2007, 10:09 |
--------------------
Dacia
1310
'90 TLX
- B 17 M.. cu Dacia in suflet...
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate vopsirea a fost buna si merita banii daca tinichigiul isi facea treaba ca lumea. Daca ala a dat cu grund peste rugina, degeaba au vopsit-o ceilalti bine....Foarte curand rugina a iesit. La o vopsire, cel mai important lucru e pregatirea. Din cauza asta cred ca la mine operatiunea o voi face eu. Daca asi fi stiut sa si chituiesc....
![]() |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ea arata bine inainte de vopsire. vopseaua din fabrica statea pe masina, nu erau probleme, dar era distrusa una din aripile fata ale masinii(cea din dreapta) si cu ocazia schimbarii am hotarat sa o si vopsesc. si acum ...surpriza..amandoua aripile sunt cam ruginite in zona portierei si in zona beculetelor de semnalizare(vopsea umflata si sub ea gurina) . treptat se cam cojeste vopseaua...
apropo, de unde iau chit?ca sa pot sa vopsesc cu spray dar totusi sa fie la acelasi nivel cu cel al vopselei care e pe masina vad ca aia au dat cu chit peste vopseaua din fabrica... This post has been edited by cristitranca: 17 Jul 2007, 12:19 |
--------------------
Dacia
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
cand duci masina in service ar fi minunat sa poti sta langa baieti pana o fac toata ca la carte si sa pui chiar tu mana pe lucru si sa vezi cum o sa iasa lucru de calitate mai ales daca te pricepi la bagat vina. a mea va fi gata in cca 2 saptamani, m-am apucat de 2 deci 1 luna, dar 10 ani sau pana se duce la fier vechi cand o schimb cu un passat nu am treaba cu dumneaiei. lucru garantat.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
as baga mana cu cea mai mare placere sa muncesc, ca doar e a mea...acum, dupa ce am vopsit portbagaju nu se ia nici vopseaua, nu am nici o problema, urmeaza sa vopsesc caroseria cu sprayuri de retus....acolo unde e nevoie
|
--------------------
Dacia
|
PH-06-BOA |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.731 Joined: 28 April 07 ![]() |
Cu sprei nu faci decat sa o patezi cu pete lucioase inconjurate de inele mate(inelele lui jupiter).Cu putina vopsea la culoare, suflata cu orice,pistol,suflai(am vopsit masini intregi cu gura) etc. ,dupa care la vreo 10 min se pulverizeaza foarte fin cu diluant partea gazata, si nu se va cunoaste absolut diferenta.
Chituirea se face preparand o parte de intaritor si 100 de parti de chit, amestecate rapid si bine, intinse pe suprafete fara rugina ,sa nu fie lucioase, cu un spaclu ,spatula, ce vrei tu.N-o sa stai sa numeri partile ,nu strica daca pui alta cantitate de intaritor,numai sa ti-ajunga pentru tot chitul.Prepara cat mai putin odata,pentru a avea timp sa-l dai,si sa nu se intareasca in mana(se poate prepara pe un geam). Incearca si numai asa vei invata. |
--------------------
Dacia
1310
1988
- ph-99-aob
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 13:02 |