DACIA1300 vs TRABANT
![]() ![]() ![]() |
DACIA1300 vs TRABANT
Ovidiu Comănescu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 26 September 06 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1977
- PH07DEH
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Radeti voi de trabant...dar stiti ce ieftine sunt piesele.
Cat credeti ca poate costa o pompa noua de benzina? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
cine rade bre? .... poate aia de nu au urcat niciodata in asa masina
se pare ca si treaba cu "rasul" alaturi cu "ciupeala" si spaga e sport national la romani |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Chiar nu are idee nimeni cat costa o pompa noua de benzina la trabant?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu merge sa pui GPL ca sa scapi de intrebarea asta?
|
--------------------
.
.
.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Bre, tu faci misto de noi
![]() Care pompa de benzina? Aia cu mosor ![]() |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Are pompa de benzina? Nu e ca la motociclete unde gravitatia face totul?
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
tribunul |
![]()
|
Nu are, dar eram curios cati au ridicat o capota de trabant.
Ca de criticat il critica multi. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ar trebui sa stie cam toata lumea ca e gravitational...
Oricum, bine gandita masina aia; extraordinar de simpla...totusi cred ca as alege Dacia 1300, ca se gasesc mai usor piese. |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu cred ca multi nu stiu nici ca are rezervoru sub capota,cum am facut noi mai demult am luat tragi lu unu, am plecat sa dam o tura neam fatait il rupeam 100 pe ac,si hai la peco ca nu mai are benzina l-am inpims pana acolo
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Trabant meserias rau de tot..
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
care ati vrea trabant, nu v-ar fi putin la obraz pentru plamanii nostrii, astia cu motoare in 4 timpi? trebuie sa va inghitim noxele?! singurul Trabant cu care as merge e cel de 1,1 in 4 timpi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Ei nu zau? Vezi ca are o cilindree destul de apropiata de cea a motocicletelor care dau forje toata ziua pe drumurile patriei si nu le reproseaza nimeni nimic de poluare. O Dacie polueaza mai mult ca un Trabant.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE O Dacie polueaza mai mult ca un Trabant. asta pe ce criterii ai dedus-o? ![]() Este imposibil ca o Dacie sa polueze mai mult ca un Trabant, doar daca are motorul dus. Vezi principiul de functionare la 2 si la 4 timpi, si o sa vezi de ce e mult mai poluant cel in 2 timpi. Uleiul ars e foarte toxic, mai exact hidrocarburile din combustibil cand se amesteca cu uleiul in timpul combustiei dau nastere la gaze foarte toxice, atat pentru mediu cat si pentru oameni. Mai nou pana si scuterele de 49 cc se fac in 4 timpi, tocmai din motive de poluare. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
fratiiiiiiiiiilor ce aveti??????? terminati!!!!! daca nu va luati warn chiar ma oftic!!!!!!io sunt victima acestui forum !!!!!!!!am luat warn-uri din te miri ce
|
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 4 Jul 2007, 08:35) care ati vrea trabant, nu v-ar fi putin la obraz pentru plamanii nostrii, astia cu motoare in 4 timpi? trebuie sa va inghitim noxele?! singurul Trabant cu care as merge e cel de 1,1 in 4 timpi. am si eu o nelamurire .... cxare poluza mai mult? un trabant cu consum de 8 l / 100 Km in oras sau un jeepan cu motor > 3000 xcmc cu consum > 20 l / 100 Km? |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
argon |
![]()
|
normal ca trabantul polueaza mai mult dpdv al noxelor - hidrocarburi, dar dpdv al CO, care e direct proportional cu consumul de carburant, atunci jeepul polueaza mai mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tarzy |
![]()
|
aha ... noxele astea se masoara la Km-tru sau cum? .... nu tot la consum de carburant?
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
argon |
![]()
|
noxele se masoara in g/km, sau ppm(parte/milion)
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tarzy |
![]()
|
ce e aia ppm(parte/milion)?
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Trabantul are cilindreea mica, lasa-ma in pace cu poluarea ca nu e deloc asa, este neinsemnat fata de alte "masini" in patru timpi, aici nu discutam ipotetic despre motoarele in doi timpi, discutam concret despre motorul de Trabant de 595 cm3.
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Hai mai gata nu va mai certati,
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
parti per milion
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Un motor mare de generatie noua va polua in mare masura printr-o cantitate mult mai mare de CO2. Da, intradevar aici is naspa motoarele mari. Trabantu sau alte prastii nu elimina asa mult CO2 in schimb elimina o groaza de alte noxe de mi-ar trebui un sul de hartie igienica sa le insir pe toate. Cred ca unele din aceste noxe ar ataca hartia pe care as scrie lista.
Daca la voi e mai putin condamnabil sa dai foc la benzina amestecata cu ulei decat o benzina curata arsa cat mai eficient prin management de calculator....ce sa mai zic.....incepeti sa dezvoltati teorii destepte ca aia de la CLT....cum ca 1300 e superior masinilor din ziua de azi ca nu are atata plastic sau ca loganul de fapt nu ar fi un salt tehnologic fata de 1300 dat fiind ca nu are discuri ventilate. Test...bagati nasul 10 secunde in curu unui Jeep cu motorul turat la 2000 rot/min si 10 secunde la un trabant cu motorul turat la 2000 rot/min. Va recomand sa incepeti cu Jeep-ul deoarece daca incepeti cu Trabant-ul nu o sa mai apucati sa testati si Jeep-ul. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
prody |
![]()
|
Discutam desigur despre un Jeep fabricat in aceeasi perioada cu Trabantul, nu-i asa?
Trabantul meu, dupa ce se incalzea motorul, nu scotea fum, cei pe care ii vedeti pe drum cu coada de fum dupa ei merg cu matrafox + 40 ml ulei romanesc la litru. Eu foloseam un ulei de drujba Stihl sau ulei pentru motociclete OMV, ala era tare bun si nici nu calamina bujiile, si puneam 15 sau 20 ml/ litru. This post has been edited by prody: 4 Jul 2007, 20:59 |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca si cu ulei verde de la Hugsvarna
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(prody @ 4 Jul 2007, 21:55) OK. Acceptam si situatia asta. Chiar ieri am mers in spatele unui de vreo 20 ani. Si am putut merge. Nu aveam nici pe dracu. Saptamana trecuta in schimb am urcat pe calea turzii (CJ-enii o stiu) in spatele unui trabant fara posibilitate de depasire. Am mers 300-400 metri si am pus masina pe recirculare. NU exagerez chiar deloc. Sa zicem ca acel trabant o fi mai naspa, DAR aproape cu toate patesc la fel. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tarzy |
![]()
|
hmmm ..... ma face-ti sa ma tavalesc pe jos de ras
s-o sculata protectia mewdiului in voi DriverX - dacxa in fata ta era o dacie CLT .... cam cat fum inghiteai? nu neg faptul ca trabi dpdv constructiv nu are nici o treava cu protectia mediului dar de aici si pana al acuza ca e al mai poluator e cale lunga |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 4 Jul 2007, 23:08) MULT mai putin. Haideti ma. De dracu? Chiar asa putini oameni sunt aici care sa fie in stare sa priveasca obiectiv lucrurile? O Dacie BUNA si una relativ BUNA din punct de vedere constructiv NU ARE CUM sa polueze cat un trabant Mai cititi carti despre motoare inainte sa mai debitati tampenismele astea pe aici. Culmea, mari protectori sunt 2: unu care se gandea la trabant, altu care a avut trabanturi. GET REAL.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:32 |