Lovitura din spate, asigurare
![]() ![]() ![]() |
Lovitura din spate, asigurare
Mrija |
![]()
|
||
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|||
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
in maxim 24 de ore trebuie sa te duci la politie in caz de accident
|
--------------------
x
y
2009
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Obligat? in caz de accident cu avarii usoare? mai e nevoie de politie daca ne-am inteles? a zis ca daca doar nr e zgariat, nu nici o problema. era doar o zgarietura pe numar la ea la masina.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
Mrija |
![]()
|
cred ca este dat un termen in legislatie
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca ar fi bine sa te inveti sa citesti inainte de "a crede" ceva. Daca nu ai Codul Rutier in varianta tiparita, foloseste Google (vad ca acces la internet ai) si citeste-l.
Prevederea e clara: prezentarea la politie este obligatorie, iar termenul este "imediat". Orice amanare nejustificata este contraventie si se poate pedepsi cu amenda + puncte + suspendare permis. Ce stii tu despre termenul de 48 ore nu exista. Asigurarea deschide dosar si fara actele de la politie, nu il poate inchide insa fara toate actele necesare. Actul de la politie se poate intocmi si in lipsa ta. Procedura de rezolvare prin intelegere amiabila, fara prezentare la politie, nu este inca functionala; se aude ca va fi cat de curand si mai mult ca sigur va presupune un formular comun pentru cei implicati in eveniment. Hai ca discutam prea mult pe presupunerile tale. Exista destula informatie chiar aici pe forum despre procedurile de urmat in caz de accident. Trebuie doar cautata si citita. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
lar |
![]()
|
![]() Agent Smith Group: Members Posts: 456 Joined: 27 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Prezentarea imediata la politie (asa cum am spus si eu) in urma producerii accidentului este necesara si reglementata astfel tocmai pentru a se putea verifica alcoolemia conducatorilor auto implicati. Daca e sa te duci dupa 'enspe ore nu se mai poate stabili in ce stare erai in momentul producerii accidentului dpdv alcoholic
![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
1P 2009 Sport Pack
- B xx xxx Curiozitatea omoara pisica !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:51 |