[VAND] dacia 1310 din 1996, impecabila
![]() ![]() ![]() |
[VAND] dacia 1310 din 1996, impecabila
workarea |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|||
workarea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 10 October 05 From: Drumul Taberei ![]() |
Si o poza cu usile deschise:
usidreapta.jpg ( Size: 46.18k ) Number of downloads: 95 This post has been edited by workarea: 17 Jul 2007, 21:18 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
workarea |
![]()
|
Pretul scade la 1400. Cine e interesat da un semn si ne intelegem.
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce sa zic...frumoasa masinutza foc. Iti urez succes la vanzare, si ii urez si ei sa intre pe niste maini cel putin tot atat de bune. As fi luat-o sincer...dar nu mai am loc de a doua, si mai am in planuri o alta masina in curand. Nu pot tine trei, dar as tine si zece dacii la o adica....
Bafta ![]() |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
workarea |
![]()
|
S-a vindut cu 1500 E pina la urma, la o zi de la anuntul pe un site de vinzari/cumparari de masini. Asta pentru ca unii au impresia ca nu mai au cautare deloc Daciile. Daca o vindeam pe Daciaclub, o dadeam mai ieftin si nu-mi parea rau. A fost bocita cum se cuvine de partea feminina - si nici eu nu pot spune ca m-am bucurat.
Se poate inchide aici. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1,6 MPI, 2007
- B-**-***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 12:43 |