Pc-ul, ram-ul
![]() ![]() ![]() |
Pc-ul, ram-ul
dandrei |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 13 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2004 1,4 mpi
- bxxxxx
|
|||
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
da
eu alimentam acelasi numar de componente cu una de 250W si mergea de nu avea treaba |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
altec_lansing |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 23 May 07 From: Galati ![]() |
Cred ca tine fara probleme. Fa macar o proba inainte....ia de la un prieten un 512 si vezi daca face probleme. Dar inca o data ar tebui sa tina fara probleme.
|
--------------------
Daewoo
Espero
1996 1.8 CD
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Ram-ul nu consuma mai mult de 5W...de fapt nici atat nu consuma, deci poti sa stai linistit.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
dragos.avramescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 235 Joined: 6 May 05 ![]() |
Cat de buna este sursa ? Sursele no name in general au mai putin (chiar si jumatate din puterea declarata; vezi cam aceeasi situatie cu puterea de la boxe)
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- B-64-TUX
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ramul consuma destul de putin, cum spunea si valentin. pune-ti linistit.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Tu baga ramul, baga-i teste crunte vreo zi-doua, daca merge, a trecut testul. Watii de pe surse no name oricum sunt irelevanti.
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pentru siguranta ta ai aici un site unde poti calcula puterea de care ai nevoie in functie de consumatori.In rest nu lua in seama sfaturile de genul : eu am... si la mine a mers fara probleme sau nu are nimic dai inainte ; ei nu au nimic de pierdut tu da.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 06:57 |