Led Frana De Mana
![]() ![]() ![]() |
Led Frana De Mana
cosmin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 4 June 03 From: Timisoara ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa verifici contactorul de pe frana de mana e o sugestie?
Sa incepi cu primul pas - scos mufa din contactor. Daca se stinge becul (ca nu e led) avertizare din bord, atunci este de la contactor. Daca nu se stinge, atunci este de la fir care face contact la masa pe undeva. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cosmin, verifica nivelul lichidului de frina in vas! la msinile strineze se mai intimpla sa se aprinda becul ala cind nivelul scade sub minim.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bogo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 20 June 04 From: Heaven ![]() |
haios, zilele trecute tocmai voiam sa pun intrebarea inversa. si-anume la mine nu se mai aprinde becul cu pricina in momentul in care trag frana de mana. m-am gandit la treaba cu contactul de pe maneta franei insa mi se pare cam mult de desfacut ca sa ai acces la el. sau accesul se face prin simpla largire a fantei prin care trece frana de mana? a mai incercat cineva chestia asta?
|
--------------------
solenza
1.4 mpi confort
- BV-##-XTR rolling in my... one point four
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu la dsn am schimbat primul set de placute la 4.000 km ca erau nasoale, operatia am facut-o la un mester de cartier obisnuit cu dacii berline. Dupa schimbare mi-a ramas becul aprins pana am scos mufa de la pompa de frana, ulterior in service mi s-a aerisit pompa (sper ca nu spun prostii), viina fiind a meseriasului ca a facut pedale ample de la inceput, la dsn/slz dupa schimbarea placutelor se fac pedale scurte la inceput. Becul respectiv este martor pt frana de mana SI semnalizeaza defecte la sistemul de franare deci atentie.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
Dragos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 17 August 04 From: Galati ![]() |
Frana de mana...
Am o remarca la chestia asta (este insa off-topic ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI Clima
- ... Posesor de Solenza...
|
|
LLX |
![]()
|
![]() autentic Group: Members Posts: 34 Joined: 4 June 03 From: Bucuresti ![]() |
Ledul indica nu numai ca ai tras frana de mana.
El indica probleme la sistemul de franare. Solenza nu mai are senzorii de placutze tocite, deci singura problema (parerea mea) ar fi fie ca nu mai ai lichid fie ca ai presiunea scazuta. Ar trebui sa mergi in service. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2006
- LLX
|
|
zzero |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 19 July 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(LLX @ 12 Oct 2004, 14:27) Solenza nu mai are senzorii de placutze tocite, deci singura problema (parerea mea) ar fi fie ca nu mai ai lichid fie ca ai presiunea scazuta. Ar trebui sa mergi in service. ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- CT-06-VRY
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Cosmin,
Ai schimbat cumva placutele de frana intre timp ? Caci daca ai facut asa ceva, trebuie sa iti resetezi martorul din pompa de frana ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
bursuck |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 16 May 03 ![]() |
Daca tot a venit vorba de senzorii de placute, iata raspunsul celor de la Vocea Clientului :
"Referitor la solicitarea dumneavoastra va comunicam faptul ca autoturismul Dacia Solenza nu are la bord prevazut un martor de uzura placute frana. Aceste placute de frana sunt considerate consumabile si pot fi inlocuite contracost ori de cate ori este nevoie, in functie de gradul de uzura al acestora." |
--------------------
Dacia
Solenza (In)Confort
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 06:01 |