Zdranganit la mers in frana de motor
![]() ![]() ![]() |
Zdranganit la mers in frana de motor
DAVIDK |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Injectoareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Vezi ca s-a mai discutat! Daca vrei detalii baga mp! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
sa nu fie si catalizatorul, sa se fi spart pietroiul.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si eu am un zanganit, nu stiu daca e tot ala de care zici tu. La mine se manifesta atunci cand iau piciorul de pe acceleratie, chiar daca am masina scoasa din viteza. Mentionez ca injectoarele le-am curatat acum 7000 km.
|
--------------------
-
-
-
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Nu conteaza curatatul!
E o uzura a injectoarelor cauzata de diferentele de rezistenta/oboseala a materialelor din care sunt facute: cuiul e mai dur decat scaunul. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
O fi oboseala, dar eu ma intreb cum naiba, la 10000km sa se uzeze? probabil ca e ceva normal sa faca asa cand se rodeaza un pic; zic asta deoarece pana acum (25000km) nu mi-a crescut consumul de benzina si masina "trage".
Nu mai tin minte exact, dar as putea spune ca seamana oarecum cu zgomotul de la Dacia Sport cand baga tata benzina "de 90" si urca o panta usoara. Oricum, nu ma apuc sa schimb injectoarele pentru atata lucru nici mort. |
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
dupa ce am schimbat uleiul zgomotul asta parca s-a mai diminuat, dar nu a disparut total !!
|
--------------------
-
-
-
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
|
-------------------- |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
@tyka: jug au doar cei care scriu prostii pe forum!.... motorul de DSN are prindere pendulara.... adica doar sus, in stanga si dreapta iar jos, catre spate este o asa-numita bucsa-antirasturnare...atat!... jug si tampoane (nu OB!) au daciile 13xx etc.
@DAVIDK: parerea mea este ca provine de la o vibratie a canalizatiei de evacuare a gazelor....adica de la esapament.... ar fi totusi bine sa mergi la un service ! |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
tyka |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 356 Joined: 22 February 04 From: slobozia ![]() |
tot jug se numesc si ansamblurile acelea.daca una din acestea sunt defecte[sau au uzura]apare zgomote ciudate
![]() |
-------------------- |
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
in catalogul de piese DSN nu apare cuvantul JUG si din vizualizarea componentelor de fixare nu se vede nici o piesa care ar avea rol de jug... sau care macar sa semene a jug... voi incerca sa atasez si poza...
Attached thumbnail(s) fixare_motor_2.JPG ( Size: 79.3k ) Number of downloads: 93 |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:37 |