Imbunatatiri Logan, totul despre imbunatatiri logan
![]() ![]() ![]() |
Imbunatatiri Logan, totul despre imbunatatiri logan
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
da ce la Logan n-are loc de lumanarile ale?
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Pot eu sa pun motor in portbagaj...cu conditia sa incapa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
@oap pai nu mai poti sa schimbi fitilu
This post has been edited by ga!nusha: 5 Jul 2007, 12:33 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
OAP |
![]()
|
daca-s lumanri benzinare fitilu` se schimba mai rar
|
--------------------
.
.
|
|
ga!nusha |
![]()
|
io la a mea am lumanari din ceara....
vezi poate are domnu la vanzare, ca-s mai economice decat ale tale... asta daca nu vrei motor de logan in spate... eu am mers pe ala de ferrari... pana acu n-am avut probleme... am mai completat ulei da altceva nimic... This post has been edited by ga!nusha: 5 Jul 2007, 12:55 |
--------------------
Mazda 3 MPS
2oo8
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
de Dacia 1100....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Aha, bun si ala de Lamborghini...
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Da' stopuri cu instalatie de pom de craciun nu aveti? Da' vreau din alea si cu muzicuta.
Si o antena din aia de BMW ca sa-mi conectez cassu' , ca pot sa ascult maneaua. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sanctiunea pentru acest topic de reclama deschis la sectiune tehnica va fi de data aceasta deplasarea la sectiunea de cafenea.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pentru userii da'cia club oferiti discount?
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
La 3 suspenduri, al 4-lea este sarit si ti se iarta suspendarea.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ba nu la 3 suspendari se mai acorda inca una gratis
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca a aparut un nou tip de far cu opait mai puternic decat xenon. As vrea si eu niste faruri de Solenza bi-opait.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cele mai tari sunt stopurile cu leduri arse de la Passat..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pentru ca a editat postul original, fac eu un pustiu de bine si il pun la loc ...
QUOTE(samby @ astazi in jurul pranzului ...) Pentru cei care detin un autoturism Dacia Logan si vor sa aduca imbunatatiri acesteia, in ajutor ii poate veni firma [...] care executa lucrari de imbnatatire pe o varietate de masini de la LOGAN pana la FERRARI. Avem o multitudine de produse care fac ca LOGAN-UL dumneavoastra sa fie special de la tuning exterior si interior pana la modificari care sa confere o putere mai mare motorului dumneavoastra,cat si sisteme de alarma performante sau sisteme audio. Daca sunteti interesat, nu ezitati sa ne contactati la adresa de e-mail bla ..bla.. This post has been edited by IRONICK: 5 Jul 2007, 14:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
OAP |
![]()
|
De cand Logan si Ferrari sunt la asa distanta? Ca daca vopsesti loganu in rosu nici nu le deosebesti
![]() |
--------------------
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai nu stiu, dar cred ca este intr-o mare eroare. Crede ca poate face pe un Logan ce poate face pe un Ferrari. Sau invers ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Eu zic ca ferari e jaf pe langa logan,pai cum naiba da atatia bani pe ferari si nu primesti nimic in plus macar la logan primesti un greieras un zgranganit ,ai o masina mai melodioasa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Si Ferrari are greierasi , insa nu se aud datorita motorului
![]() |
--------------------
None
None
N/A
|
|
nh1980ro |
![]()
|
In Logan poti sa bagi calul in portbagaj, dar aia de la Ferrari abia au reusit sa puna o sigla cu cal pe capota si pe spate.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
OAP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Mai merita pomenit de calitatea excelenta a vopselei la logan,pe cand la ferari sare la prima ploaie ![]() Offtopic ![]() Am un audi A8 in parcare a unui vechin,are acuma aripa busita in zona farului destul de urat infundata si nu a sarit deloc vopseaua e aceias vopsea nici zgariata nu e acolo, doar infundata ,poate o sa pun si o poza.Aia da vopsea ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
nh1980ro |
![]()
|
Nu dom'le, aripa de A8 e din tabla neagra.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
C@talin |
![]()
|
Ba nu e
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 5 Jul 2007, 16:41) QUOTE(C@talin @ 5 Jul 2007, 16:47) Daca aripa de A8 e din tabla neagra pe care se vede luciu de gri metalizat, sa se precizeze la care atelier de tiuning se duce Loganul pentru revopsire. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
C@talin |
![]()
|
Off ce am zis eu si ce sa interpretat.eu vroiam sa scot in evidenta calitatea vopselei care nu se ia nu se ia nici daca indoi tabla
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:36 |