o mica intrebare, RACE
![]() ![]() ![]() |
o mica intrebare, RACE
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
O fi un model special,care are 70 cai fara cip.Daca ii pune si cipu'......
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
Asta-i tare
![]() ![]() Probabil ca concurezi cu trabant ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
Bei micul sumahar in devenire, care este, tu cand dai liniute mergi singur in masina eu zic sa mai iei 2-3 gagici ca sa i creasca puterea bolidului!
Aaaaa si sa nu uit nu la 4000 se schimba astia isi bat joc de tine ca sa nu mai poti sa le iei banii la "fraeri" se schimba la cat cetesti tu max. pe turometru(ala din stg) respectiv 7000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 7 Jul 2007, 16:50: QUOTE(Cyrusmddd @ 7 Jul 2007, 12:29) ...........trotinete, biciclete, scutere, tractor, ciclomotor, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by yonutz84: 7 Jul 2007, 16:50 |
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 6 Jul 2007, 19:11) am aproximativ 4000 km. si altceva....nu am tinut cont de rodaj. i-am dat blana si in rodaj de l-am nenorocit ![]() bai marinare. cand o sa ai tu dricul meu mai vorbim. tu n-ai bani sa te duci in centru la buda si te si iei de dricul meu. ****************************************** (cenzurat) ![]() |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
A citit ta'su ca i-a dat blana in rodaj si nu-l mai lasa la calculator.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si no bani de chip....
![]() |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
cristi_timidu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 30 April 07 ![]() |
Din cate am citit aici s-a ras de multe lucruri ( si pe buna dreptate ) dar nu stiu de ce s-a ras de motorele diesel. Motoarele diesel pot destul de putenice incat sa faca fata celor pe benzina dar in mod cert trebuie sa excludem motoarele din gama dacia fie diesel sau benzinar.
DACIA este o masina de familie care merge din punctul A in punctul B, scopul celor de la renault a fost sa faca o masinuta cat mai ieftina cat si mai fiabila (asta vom vedea cat de fiabila este) nu a fost conceputa sa se faca liniute si alte dracovenii. Parearea mea este ca trebuie sa fi foarte tampit sa crezi ca poti face din masina asta om masina de "liniute" nic macar in vis. daca vreti liniute luativa masina bune, daca nu aveti bani stati in banca voastra si asteptati pana ii aveti pana atunci respectati pe cei care pot si cei care cunosc fenomenul. Sa auzim numai de bine |
--------------------
dacia
logan
preferance 2007 diesel
- VL 21 CRI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Cred ca-l fac si eu cu 1,4 cu AC cuplat
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Riddick |
![]()
|
![]() Membru Laureate+ Group: Members Posts: 144 Joined: 6 May 07 From: Baia Mare ![]() |
parca il vad pe minor conducand in scaun de masina ptr copii
![]() well...pitigoi din astia lasa alti copii orfani de tata/mama.cu carnet de o luna,se cred bazati,intreaba pe forum la cat se schimba viteza-apoi te omoara.pe tine sau in cazul mai fericit,pe ei insisi ![]() auzi,copilu'!...pune mana mai bine pe o carte si citeste,sau invata,sa fi cineva in viata,nu o piatra de mormant in plus in cimitir! |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Riddick @ 7 Jul 2007, 07:27) as avea o intrebare la tine,Braveheart-ule...la tine tot ce nu e Megane e caruta,conserva,tractor?altceva mai stii in afara de astea?nu am vazut scriind Aston Martin DB9 la tine in avatar...cand o sa scrie asa ceva atunci o sa poti spune orice despre masinile altora te rog sa nu te legi de coaja mea de megane, da? ![]() Conserve, in caz ca nu stiai pana acum, sunt numite toate autoturismele de catre motociclisti, si-mi place la nebunie cum suna. Iar soferii sunt numiti conservari. Si aston martin tot o conserva e, chiar daca una de fite. Asa ca nu te mai oftica atat ca te plimbi pe sosele intr-o conserva, si eu fac la fel ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Riddick |
![]()
|
@ adip:
ti-ai luat Aston Martin DB9? tot respectul! ![]() din fericire Aston Martin nu e o masina de fite.e printre cele mai prestigioase masini din lume(daca nu chiar cea mai prestigioasa). nu ma oftic ptr ca nu ma simt ![]() 7 Jul 2007, 20:57: si totusi nu mai raspunde initiatorul acestui topic...sa fie oare Scooby-Doo weekend pe Cartoon Network?sau Power Puff Girls marathon...in cazul asta il inteleg,e ocupat! poate de luni incolo... This post has been edited by Riddick: 7 Jul 2007, 20:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Riddick @ 7 Jul 2007, 21:51) si totusi nu mai raspunde initiatorul acestui topic...sa fie oare Scooby-Doo weekend pe Cartoon Network?sau Power Puff Girls marathon...in cazul asta il inteleg,e ocupat! de ce esti carcotas? poate si-a cipuit dricul si acum face opt-uri cu el ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Riddick |
![]()
|
hehehe
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Laureate Plus
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristi_timidu @ 7 Jul 2007, 20:34) daca vreti liniute luativa masina bune, daca nu aveti bani stati in banca voastra si asteptati pana ii aveti pana atunci respectati pe cei care pot si cei care cunosc fenomenul. Cata profunzime in postul asta. Pe cine sa respect? pe derbedeii care produc accidente pe strada? No. Tot respectul pentru cei ce o fac legal....dar restul... Strada nu-i pentru liniute sau varsarea frustrarilor. Faptul ca nus`cine conduce un BMW sau orice alta marca cu care face curse pe sosele nu ma face decat sa ii doresc o intalnire cat mai rapida cu politia sau cu santul inainte de a nenoroci un nevinovat. Asa ca scuze dar dispret total indiferent cati cai are sub capota (aia nu`s in nici un caz meritul lui) This post has been edited by OAP: 7 Jul 2007, 21:47 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
DomnulK |
![]()
|
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
ma dau eu cu tine....cand trec prin buzau. da-mi un numar de telefon sa te anunt cuy o zi inainte sa te pregatesti.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bz_26_zzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 15 March 07 From: Buzau / Bucuresti ![]() |
bai astia care nu aveti dricuri. sunteti invidiosi?? sau care e problema voastra?
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Audi
Q7
2014
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Pai tu vii aici si ne iei la misto! Ne spui ca ii faci pe fraieri cu MCV-ul Diesel?
Sfat: Nu sunt eu foarte batran, dar cred ca imi permit sa iti zic: Copile, du-te la culcare si nu o mai arde aiurea cu NFS. Din cauza alora ca tine se petrec tot felul de tragedii pe sosele. |
--------------------
-
-
-
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Soferul Mcv-ului " fulllll" este rugat sa inchida calculatorul si sa viseze frumos la o cursa cu masina lui ultra-tri-turbo-dual-nos-super-mega-charged-engine. si poate iti dai seama ca daca ceilalti membrii nu sunt la fel de ultra-dotati ca tine nu trebuie sa-ti bati joc de ei
|
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce e mai haios e faptu' ca omu' zice ca le-a luat deja banii unor fraieri. Eu cred ca aia au considerat ca si-au platit biletele la spectacol si l-au lasat pe Ceacanel sa castige si sa se umfle-n pene.
Ceacanele (cu cum te-o chema pe tine acolo), io-s pizmas pe tine si pe masina ta rau de tot! Sa n-am parte de MCV daca te mint! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Marty, cu rapciuga aia neagra a ta e normal sa fii invidios.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Hai ca tot un dric am si eu!
Daca tot iti consuma asa putin treci prin Timisoara si mai vorbim. Te fac eu o liniuta pe bv Take Ionescu. ![]() This post has been edited by litza: 8 Jul 2007, 08:46 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(bz_26_zzz @ 6 Jul 2007, 19:51) Daca as face o liniuta cu tine as schimba la 2500 de ture, ca daca schimb la 3000 te-as lasa prea in urma si ar intra lumea la banuieli ca am turbo pe masina. Vezi si tu cum schimbi, ca la mine se va aduna calamina daca ma tii mult asa, da tot e bine, trebuie sa se mai odihneasca si masina din cand in cand. This post has been edited by Laurentziu83: 8 Jul 2007, 08:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca le-a luat banii alora la table. 10 RON liniuta si 20 mart-ul.
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Liniute cu dricul?
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Da ce-are ma, asa cum exista rugby feminin, asa avem si liniute cu MCVuri.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 21:42 |