Fiscalitatea în patria noastră dragă
![]() ![]() ![]() |
Fiscalitatea în patria noastră dragă
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu e prima data. Funny e ca a mai aparut INCA o data.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
RainHawk |
![]()
|
![]() Dus cu pluta. Group: Members Posts: 349 Joined: 4 July 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1.4MPI
2004 Confort
- B-xx-XXX "I've started with nothing, Now... I still have most of it left!"
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
asta cu taxe vamale + tva la transport nu e anormal. Valoarea in vama se calculeaza adunand valoarea marfii cu valoarea transportului si cu eventualele alte cheltuieli accesorii. La valoarea in vama se aplica taxele vamale iar TVA la total (valoare vama + taxe vamale).
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Hai sa iti spun eu faza cu fiscalitatea in tara noatra draga.
Am emis o factura pentru manopera(Lohn) partenerului din Italia de circa 15.000 Euro. Factura fara TVA. Asta a constatat niste defecte si in urma discutiilor avute s-a decis sa facem o stornare de 7.500 Euro. Acum mi-a venit control pentru rambursarea TVA si nenea inspectorul mi-a calculat TVA la cei 7.500 Euro care reprezinta factura de stornare. |
--------------------
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Pai da, la "export" te-a "scutit" de TVA, cand aduci "marfa" inapoi TVA-ul reintra in circuit. Nu pare anormal.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 21:33 |