Peugeot 106 1994, Intrebari pentru cei care cunosc modelul
![]() ![]() ![]() |
Peugeot 106 1994, Intrebari pentru cei care cunosc modelul
sinon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 10 April 07 From: Campulung-Muscel, Braila ![]() |
Attached thumbnail(s) 100_0882.jpg ( Size: 120.06k ) Number of downloads: 404 106_stag.jpg ( Size: 100.87k ) Number of downloads: 443 100_0887.jpg ( Size: 142.02k ) Number of downloads: 438 |
||
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cat e taxa de inmatriculare?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sinon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 10 April 07 From: Campulung-Muscel, Braila ![]() |
Destul de mult dar am inteles ca se scoate.
Voi ce stiti ? |
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
stai 2 luni, nu o platii, problema e daca iei masina si nu se scoate
![]() asteapta-te sa vina "expertii" sa se planga ca ii pui in pericol si le infunzi plamanii cu "rabla" aia. Si eu astept sa se scoata taxa sa iau ceva similar tot cam din perioada aia pentru nevasta. This post has been edited by argon: 18 Oct 2007, 12:02 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sinon |
![]()
|
"Rabla" merge in Franta si acolo cred ca sunt mai multi "experti" decat aici.
Oricum multam de avertizare. |
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Pai piesele cred ca le gasesti destul de usor in dezmembrari. Noi sunt destul de scumpe iar service-ul... mai bine gasesti un mecanic de cartier mai priceput ca la eurial daca ai o problema mai serioasa o sa preferi sa le faci masina cadou decat sa platesti factura.
|
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pretul masinii in cauza mi se pare cam marisor.
Pana la urma se scoate sau nu taxa, care-s zvonurile? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
din ce vad in poza masina pare fi pe injectie, si anume una aproape identica cu cea de pe berlina. Corpul ala care se vede in poza face parte din bosch motronic m.a. 1.7. Pe masina respectiva posibil sa fie 1.6. Sistemul asta de injectie s-a pus pe incredibil de multe masini (am vazut si Astra F cu injectia asta).
aia daca ar avea catalizator ar fi euro 2 (ca berlina/nova pe injectie) |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Oarecum aceeasi intrebare... am ocazia sa cumpar un 406 coupé (
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
disaster |
![]()
|
![]() Membru cu detector de radar Group: Members Posts: 367 Joined: 31 May 04 From: UE - Bucharest ![]() |
Cu un chit estetic de 3000, (sau 30.k euro?) ti-l transformi in ferarri.
![]() |
--------------------
Renault
Latitude
2011 Life sucks. Enjoy
Viteza nu ucide, oprirea brusca da. |
|
alecsz99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 18 February 07 From: Bucuresti, Romania ![]() |
Salut!
Am condus ceva vreme si destui km un Peugeot 106, din 2001 ce-i drept. Pot insa sa iti spun ca nu difera mult de cel prezentat in pozele tale, ba mai mult butoanele de pe bord, ca de altfel bordul in sine prezinta multe asemanari. La fel si caroseria. Era versiunea diesel, avea 180.000 km cand am pus eu mana pe ea si mergea foarte bine! Si te rog sa ma crezi ca nu a fost o masina menajata! Piesele erau insa destul de scumpe si service-ul la fel. Piesele mai speciale (nu consumabile gen filtre, placute, etc) cum ar fi curea ambreiaj aer conditionat trebuiau aduse pe comanda speciala din Franta si preturile erau pe masura. Sunt sigur insa ca poti gasi mai ieftin cautand ce ai nevoie pe la mai multe magazine si in diverse service-uri. In nici un caz sa nu mergi la Eurial Invest! Scump domne, scump! Ca impresie generala, o masinuta exceptionala la vremea ei, poate si acum daca este in starea buna si daca ai grija in continuare de ea! De taxe si bani nu iti zic, calculele stii singur sa ti le faci cel mai bine! ![]() |
--------------------
Dacia/Kia/Mercedes
Berlina Li / Pro Cee'd / S320
2003 / 2008 / 2010
|
|
sinon |
![]()
|
Va multumesc pentru sfaturi si sugestii.
Singura problema ar fi taxa de prima inmatriculare. Nu stie nimeni, nimic, se scoate or ba? |
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.724 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
TWK |
![]()
|
![]() Rider on the Storm Group: Members Posts: 190 Joined: 21 February 07 ![]() |
deocamdata sunt doar zvonuri cu scoaterea taxei de inmatriculare. eu zic sa iti vezi de treaba si sa nu o cumperi pana nu s-a scos taxa, dupa aia cine stie ce surpriza ai, ca doar traim in romania. si taxa pt o masina din 94 face mai mult decat masina...
|
--------------------
Logan
1.4
2007
|
|
raduboy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 22 July 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Frumoasa rachetuta.
![]() |
--------------------
Fiat Stilo
-
1.8 16V Dynamic
- CJ07APZ,
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
e de 1,4 motoru.da p injectie si merge calc si injectoru de la dacia berlina by bosch:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sinon |
![]()
|
Pot sa circul cu nr de Franta insa nu stiu pentru ce perioada.
|
--------------------
Renault
Megane Classic K4M
2002
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
argon |
![]()
|
Si eu abia astept sa-mi trag 2 masini maxim euro1, sa le dau fum la Loganari
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:27 |