Problema Kilometraj / Vitezometru
![]() ![]() ![]() |
Problema Kilometraj / Vitezometru
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Nedorind sa mai fac un alt topic, si sper sa nu fiu offtopic cu intrebarea mea
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Sal am si eu o problema cu ceasu, de curand am schimbat cablu deoarece se balanganea in asa fel incat nu prea iti dadeai seama ce viteza ai, dar inainte de a schimbat cablu ceasul avea un scartait, m-am gandit ca dupa schimbarea cablului sa se rezolve si scartaitul insa nu s-a rezolvat, ceasu indica bine, doar ca scartaie, intrebarea mea este , se poate remedia scartaitul ceasului? Sau trebuie altu nou....
ps: imi cer scuze daca exista topic despre asta, dar eu n-am gasit |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Încearcă să ungi mecanismul... Cel mai comod cu spray gen WD40.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
gimsys |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 20 September 08 ![]() |
Buna
Si eu am probleme cu Kilometrajul , am luat un cablu auzind pe toti mecanici de bloc ca ar fi de la cablu, pe cand am desfacut cablul din ceas am zis ca hai sa ma duc vreo cativa metri cu el sa vad se invarte , ,se invartea perfect , nu trebuia nici un cablu , ceasul doar palpaie acul doar palpaie vreo 2 milimetri Se poate repara ceasul ? |
--------------------
Dacia
1300
1978
- CJ 05 AYO
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Ehe,mie vitezometru imi indica bine.Are o bataie de 2 mm da ma lipsesc de ea.Problema e la totalizator si la jurnalier.Totalizatorul cand merge(atunci merge bine), cand nu merge.Jurnalierul imediat de 3 ani tot 123 de km arata.....nu vrea sa se miste.Nici codita aia de dat la zero nu o mai am.Solutii?
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
adrianne |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
De regula se toceste o lamela. Pana nu desfaci ceasul nu se poate afla.
|
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B44UCJ parerea unui amator...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asa sunt ele, e cel mai idiot sistem posibil la EP, luati-va de Takosan, e cu totul alt sistem, foarte fiabil...ma refer la jurnalier si totalizator, sa nu mai zic ca nu vibreaza acul deloc..daca romanii fac lucruri de kk las ca fac turcii de calitate.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:15 |