De ce nu scartzaie hayonul de Skoda Octavia
![]() ![]() ![]() |
De ce nu scartzaie hayonul de Skoda Octavia
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) 3 spate cu far.jpg ( Size: 35.24k ) Number of downloads: 755 2 suport_hayon_2.jpg ( Size: 34.07k ) Number of downloads: 743 1 suport_hayon.jpg ( Size: 52.34k ) Number of downloads: 717 |
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Tablia spate nu scartie pentru ca impingaretzii sun pusi pe hayon, dintr-un cauciu moale (cam ca ala de al Solenza), pe plastic (nu direct pe tabla - motiv pentru care la deplasarea fata de suport nu se creeaza zgomote) si impin tablia direct pe "mocheta" cu care este imbracata
Poza 1 - "impigaretii" de pe hayon - pozitia 2 pe poza Poza 2 - Tablia Attached thumbnail(s) 3 spate hayon.jpg ( Size: 50.36k ) Number of downloads: 703 10 tablie.jpg ( Size: 60.85k ) Number of downloads: 637 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
klaus |
![]()
|
Solutia transpusa pe DSN vis-a-vis de tablie:
Attached thumbnail(s) tablie dacia.jpg ( Size: 139.15k ) Number of downloads: 670 8 hayon dacia.jpg ( Size: 28.45k ) Number of downloads: 623 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
Acum, metoda de tragere a hayonului de pe Skoda si transpunerea ei mai ghiolbanistic pe DSN, dar cu eficienta maxima.
Manerul pe Skoda este vertical. La aplicarea aceleiasi solutii pe DSN, incurca la inchidere (se intercala intre cheder si hayon), motiv pentru care a fost modificat si pus transversal (din cauza pozitiei initiale arata cum arata). dar este chiar practic. Attached thumbnail(s) 9 hayon 2.jpg ( Size: 64.96k ) Number of downloads: 572 maner hayon skoda.jpg ( Size: 26.98k ) Number of downloads: 557 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
Pentru capota motor, eliminarea deplasarilor laterale a fost realizata cu ajutorul unui cauciuc cu forme ce se "muleaza" pe capota, pozitionate pe contraaripa
Attached thumbnail(s) 6 capota calaret.jpg ( Size: 447.29k ) Number of downloads: 567 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 02:04 |