se "sacadeaza" motorul la demaraj
![]() ![]() ![]() |
se "sacadeaza" motorul la demaraj
SSilent |
![]()
|
||
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1210
- N/A
1986 dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|||
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.311 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cand e rece motorul e oarecum normal sa se intample asta, cand e cald nu. E ori o problema de alimentare cu benzina, ori poate fi de aprindere. Verifica chestiile astea si revino cu detalii.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
deci chestia asta mi se intampla mereu ....pot sa merg si 24 de ore cu masina si tot asa face
![]() |
--------------------
Dacia
1210
- N/A
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
Dupa ce am citit si prin topicul cu relantiul in care ai postat mai devreme tind sa cred ca ai carburatorul reglat prost. Gaseste pe cineva priceput sa-l regleze cum trebuie. O curatare a acestuia n-ar fi nici ea rea, depinde cand s-a facut asta ultima oara.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
SSilent |
![]()
|
hmmm cineva mia spus ca s-ar putea sa fie din cauza rezervorului ...sa fie ruginit si sa imi infunde conducta care suge benzina
![]() |
--------------------
Dacia
1210
- N/A
|
Merced |
![]()
|
Pai baga niste aer o pompa pe tur si zic eu ca il cureti, daca asta crezi ca e problema. Eu ma indoiesc. Am si eu cred ca un kil de rugina in rezervor si cand e motorul cald si o calc se conformeaza fara sa schiteze vreun gest. Eu zic ca beleaua e pe la carburator, asta e parerea mea de incepator in ale mecanicii. Acum asteapta sa zica si altii.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
SSilent |
![]()
|
ok ms mult ....waiting
![]() |
--------------------
Dacia
1210
- N/A
|
Bullix |
![]()
|
![]() Solnitzar fidel Group: Members Posts: 655 Joined: 21 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Se mai schimba ocazional si filtrul de benzina daca devine prea jegos, se mai spala ocazional si carburatorul plus pompa de benzina, se mai spala si-un rezervor... daca toate astea nu le-ai facut de mult, problema poate fi de oriunde pana elimini toate posibilitatile... daca, in schimb, sunt toate puse la punct (inclusiv aprinderea), apoi e posibil sa fie terminata membrana pompei de sprit. Iar manifestul e exact acesta: calci acceleratia, HAC! (~ 1 secunda), si de-abia dupa aceea se tureaza motorul cum ar fi trebui.
|
--------------------
Dacia / Dacia
1310 TLX 1.4 / Solenza Rapsodie 1.4MPI
1989 / 2004 Exista doua categorii de oameni: oameni inteligenti si oameni puternici.
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
salut
pot fi multe defecte ca sa faca asa motoru indiferent de fsaturile care le primesti daca nu te pricepi un pica sau nu ai scule nu vei dezolva problema si eu am avut multe probleme pe care am incercat sa le rezolv singur dar m-am dat batut si am mers la un atelier si mi-a facut masina carburatia aprinderea pompa de benzina si acuma merge bine masina si m-a costat 40 lei Din ce oras esti? trebuie sa fie pe acolo un mos ce a reglat carburatoare si aprinderea toata viata si sa iti repare masina Imi pare rau daca sunt pesimist dar nu recomand la nimeni sa incerce sa lucreze la masina fara scule de exemplu lampa stroboscopica pentru reglarea avansului 27 Aug 2007, 21:51: mi-am adus aminte de ceva, deoarece forumul este pentru schimb de informatii si fiecare sa vada cum a rezolvat altu o problema, un simgur lucru poti sa vezi daca e sticat doar uitandu-te la el - pompa de benzina adica daca nu tine benzina in filtru inseamna ca sunt stricate pastilele din capac, remediere - nu stiu sa iti zic ca io am renuntat la ea si am pus de alta masina sau scoate furtunul ce vine de la rezervor si pune limba pe el da-i de cateva ori la cama si vezi daca mentine vacumul This post has been edited by radu_: 27 Aug 2007, 20:51 |
--------------------
Mercedes-Benz
c200
- /////AMG
1995
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
S-a mai discutat de mii de ori problema, nu stii sa cauti?
Vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=55497&hl |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
verifica nivelul in cnc , daca ciocul de papagal functioneaza,regleaza carburatorul si avansul
|
--------------------
x
y
2009
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
si mie imi trepideaza uneori cand plec cu ea de pe loc dar am impresia ca este din ambreiaj
|
--------------------
dacia
1310/
- B 04 MOC
1997
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Poate e avansul dereglat.
|
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 28 Aug 2007, 15:55) S-a mai discutat de mii de ori problema, nu stii sa cauti? Vezi aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=55497&hl |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 03:43 |