bucuresti, vara, caldura mare, mirosuri pestilentiale N-S E-V
![]() ![]() ![]() |
bucuresti, vara, caldura mare, mirosuri pestilentiale N-S E-V
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si a ce voiai sa miroasa, a Daciana Loganus sau a Renaultus Meganusus? Astea sunt flori de sezon. Am dat ieri masina si am mers si eu cu RATB(din nou), e groaznic mai bine mergi pe jos pe distante scurte decat sa faci sauna in autobuz si sa se lipeasca toti de tine. Mai ales ca unii nu cunosc sapunul si deodorantul.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde-i noutatea, ca asa-i de ani de zile. Credeam ca v-ati obisnuit deja.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
"Mirosul acru de pisat din curte ia la Stere"
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt pieton de cateva zile (masina in service) si vreau sa spun ca urasc ratb-ul , mai bine pe jos .....
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Miesmele astea obisnuiau sa fie omniprezente in jurul parcurilor si la Timi. In zona centrala problema s-a rezolvat, astfel: s-au curatit parcurile. Mai exact s-au tuns toti arbustii si arborii din parc a.i. sa nu mai aiba crengi la mai putin de 1m de sol. S-au "spart" aglomerarile de tufisuri cu aspect inchis si se tunde iarba regulat.
Acum: - nu mai ai unde sa te piscaci in parc fara sa fii vazut, ca nu te ascunde nicio tufa - animale bolnave nu mai au locuri atractive unde sa se ascunda si in final a moara. E un efect secundar al intretinerii parcurilor, pe langa faptul ca plimbarea prin parc a redevenit agreabila, si nu te mai simti ca intr-o jungla intunecata. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca nu se mai vede o tufa miscandu-se, de la niste amor in natura.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 00:28 |