DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Intrebare despre un router

Maska
post 15 Oct 2004, 14:16
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Am si eu o intrebare referitoare la setarea unui router SMC 7004 VBR. Am activat optiunea de Remote Management insa nu functioneaza. Nu ma pot conecta la router din WAN. Firewall-ul este dezactivat.
Ip-ul lui nu raspunde nici macar la ping. Reteaua legata la acest router are acces internet si tot ce trebuie.
Aveti vreo idee?

--------------------
Citroen C4 Coupe 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
laufery6
post 15 Oct 2004, 17:28
Post #2

Membru

Group: Members
From: Constanta

Poate trebuie sa dai sa aiba un anumit IP acces la remote management. Eu la serverul meu nu ma pot conecta decat de la ip-ul calculatorului meu de acasa. Ma gandesc ca poate este si pentru router asa.

--------------------
Fiat Albea 2007 Dynamic
+
Ake
post 15 Oct 2004, 17:47
Post #3

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(laufery6 @ 15 Oct 2004, 17:28)
Poate trebuie sa dai sa aiba un anumit IP acces la remote management. Eu la serverul meu nu ma pot conecta decat de la ip-ul calculatorului meu de acasa. Ma gandesc ca poate este si pentru router asa.
*

Daca nu raspunde la ping inseamna ca e din alta parte. (Am inteles ca nu raspunde la ping in LAN)
Device-urile astea probabil vin cu un IP default . Eu am patit-o mai demult cu un Switch de la SMC care avea alt IP decat cel mentionat pe el. Eu l-am cumparat de nou, dar fusese "testat" prin firma pe la vanzator. Nasol e ca suportul tehnic de la SMC mi s-a parut teribil de sofisticat.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 12:31
Forum Renault