Intrebare despre un router
![]() ![]() ![]() |
Intrebare despre un router
Maska |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|||
laufery6 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 13 August 04 From: Constanta ![]() |
Poate trebuie sa dai sa aiba un anumit IP acces la remote management. Eu la serverul meu nu ma pot conecta decat de la ip-ul calculatorului meu de acasa. Ma gandesc ca poate este si pentru router asa.
|
--------------------
Fiat
Albea
2007 Dynamic
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(laufery6 @ 15 Oct 2004, 17:28) Poate trebuie sa dai sa aiba un anumit IP acces la remote management. Eu la serverul meu nu ma pot conecta decat de la ip-ul calculatorului meu de acasa. Ma gandesc ca poate este si pentru router asa. Daca nu raspunde la ping inseamna ca e din alta parte. (Am inteles ca nu raspunde la ping in LAN) Device-urile astea probabil vin cu un IP default . Eu am patit-o mai demult cu un Switch de la SMC care avea alt IP decat cel mentionat pe el. Eu l-am cumparat de nou, dar fusese "testat" prin firma pe la vanzator. Nasol e ca suportul tehnic de la SMC mi s-a parut teribil de sofisticat. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:31 |