DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Avertizor De Radar Pe Masina (birfe), unde ati montat (mascat) avertizorul

vad
post 10 Oct 2004, 16:01
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

am o mica mare problema, la cealalta masian (dacia) am mascat avertizorul intre plafoniera si parasolar si am mers de minune fara probleme pana acuma, insa la logan, l-am lat pe toate partile si tot nu am gasit modalitatea de a il prinde astfel in cat nici sa nu sara prea repede in ochi si sa poata fi la nevoie desprins usor! momentan nu am din cel cu baterii pe care, parca l-as prinde de stalpul masinii langa parbriz!

--------------------
logan laureate 1.6 - bz xx vad
iaca si eu pe aici ma bag in seama ... poate invat si eu cate ceva de la cineva ... sau mai invata si altii de la mine!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asarban
post 10 Oct 2004, 16:10
Post #2

Membru autentic

Group: Banned

Cei care raspundeti...aveti "bunavointa" sa va scoateti nr de masina de pe profil....dracu stie???

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Ciombe
post 11 Oct 2004, 15:20
Post #3

Membru autentic

From: Arad

Cel mai bine il bagi intr-o caciula (fes) de culoarea bordului si il pui linistit pe bord!
Io folosesc metoda asta si nu am probleme.
Alta solutie: fa-ti rost de niste huse care au partea pt tetiera mai mare si il ascunzi sub tetiera pasagerului.
Alta solutie e sa il ascunzi intr-o caciula sub tetiera de la locurile din spate.

asarban, io nu ma tem de faza aia cu numarul de inmatriculare! Garcea nu e chiar asa de destept sa citeasca pe aici...

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
tarzy
post 11 Oct 2004, 17:10
Post #4

aroist

si chiar daca ar citi ar fi culmea sa te si inculpe doar asa ca a citit pe internet. atat timp cat nu te prinde in trafic eu zic ca nu risti nimic

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX - B55MGY 2005 / 1993 / 1999
Aha
+
tatabobu
post 12 Oct 2004, 14:33
Post #5

membru

Da' stati un pic... si detectoarele de radar sunt ilegale???????????????

Sau alde Garcea nu stie care este diferenta intre detector si antiradar si le baga in aceeasi oala?

--------------------
DACIA 1300 1995
Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
+
vv
post 12 Oct 2004, 14:46
Post #6

dilbert.com

tatabobu - da, sunt ilegale. Conform legii nu ai voie sa ai in masina dispozitive care DETECTEAZA radarele. Ti se poate ridica talonul de inmatriculare, daca nu ma insel.

A, si era sa uit: iti poate confisca detectorul (si in general chiar si fac chestia asta).

This post has been edited by vv: 12 Oct 2004, 14:47

--------------------
Renault Grand Scenic - B.00.XXX 2008
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
costi
post 12 Oct 2004, 14:56
Post #7

Membru autentic

plus 10 mio amenda

--------------------
DSN/SLZ
+
Ciombe
post 14 Oct 2004, 12:29
Post #8

Membru autentic

Vrajeala, amenda e de la 5 la 20 cu jumatate DIN MINIM in 48 de ore! Adica 2,5 mil + confiscarea detectorului.
Daca refuzi sa-l predai atunci poate sa-ti ia talonul!
Poate sa-ti perchezitioneze masina si FARA MANDAT daca aduce doi martori binevoitori sau poate dispune imobilizarea masinii pana face rost de mandat... da de obicei nu se ajunge la solutii din astea extreme si se "da la pace" cu politaiul cu un milion- doua...
Cu vre-o luna in urma chiar am schris pe site-ul politiei rutiere-Cta pe forum si i-am intrebat de ce nu legalizeaza detectoarele... baietii simpatici, chiar mi-au raspuns, era in perioada aia cand se dezbatea noua ordonanta in parlament... si mi-au spus atunci ca SE VOR LEGALIZA DOAR DETECTOARELE, nu si ANTIRADARELE, dar numai odata cu publicarea in monitorul oficial a noii legi. Pacat ca dupa cateva zile, probabil vre-un garcea din epoca comunista cu gandire de tablagiu si minte ruginita A SCOS RASPUNSUL de pe forum, adica l-a sters, s-au simtit baietii deranjati...

Asa ca peste vre-o doua- trei luni NU VOM mai avea probleme cu politia din cauza detectoarelor. Am sa scot legea la imprimanta si am sa o tin in bord. Iar detectorul o sa-l prind cu ventuze in parbriz, acolo unde ii este locul! Si cred ca ar fi o masura de cresterea sigurantei rutiere, pt ca ala care are detector oricum il va folosi, dar va fi mereu atent si stresat sa nu-l vada cineva. Pe cand daca ar fi legale, ar disparea stresul asta inutil!

Mai aveti putina rabdare si timpul le va rezolv pe toate!

Numai bine!

--------------------
+
Sony
post 14 Oct 2004, 12:56
Post #9

Membru autentic

From: Ban Land

Pana sa apara noul regulament, detectoarele de radar erau legale, iar antiradarele ilegale. Nu cred ca se intentioneaza revenirea la regula veche. Ganditi-va ca asta ar insemna mai putina spaga! Asa ca nu le-ar conveni baietilor in uniforme.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
sstanescu
post 14 Oct 2004, 13:06
Post #10

Membru autentic

Printre modificarile aprobate de comisia de specialitate se numara si legalizarea detectorului de radar! Daca am vazut eu bine, legea a trecut de Camera Deputatilor si sta la coada la Senat (ultima inregistrare e 14/9, aviz favorabil de la Comisia pentru administrație publică și organizarea teritoriului).

This post has been edited by sstanescu: 14 Oct 2004, 13:11

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
MoneyTalks
post 14 Oct 2004, 13:42
Post #11

-

From: Ireland

Deja se birfeste, asa ca... rolleyes.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
green_alex
post 14 Oct 2004, 14:45
Post #12

Membru incepator

From: Bucuresti->Muncii

Poate nu sunteti de acord cu mine dar eu nu cred ca este buna legalizarea detectoarelor de radar. Si cred ca nici politia romana nu ar avea de ce sa le legalizeze.
Radarul are ca scop depistarea si (cel putin teoretic) descurajarea celor care depasesc viteza legala, reducand astfel pericolul producerii unor accidente. E adevarat ca prostia si reaua intentie a unor "organe" a dus la folosirea radarului pt spaga chiar atunci cand nu era cazul ( 62 km/h pe drum deschis si liber), dar totusi acesta are la baza un principiu foarte corect.
Ganditiva ca daca ar stii ca nu exista posibilitatea de a fi "prinsi" de radare multi soferi (incepatori sau nu) ar apasa mult mai tare pe pedala de acceleratie fara sa ia in calcul riscul de a accidenta pe altii (ca pe ei e treaba lor).
Dar incercati sa spuneti ca ar trebui legalizate detectoarele de radar cuiva care a pierdut pe cineva apropiat din cauza unui vitezoman care evita radarele cu un astfel de aparat si in rest goneste ca nebunul.
Sper ca nu v-am plictisit cu morala dar eu zic sa va mai ganditi inainte sa criticati interzicerea detectoarelor de radar.

...doar o opinie...

--------------------
DACIA evident 1410 Sport
Just Me
+
Ov
post 14 Oct 2004, 14:50
Post #13

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

opinia asta o am si eu, dar cand am spus-o (muuuult mai demuuuult) au inceput sa zboare pietre spre mine wink.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
sstanescu
post 14 Oct 2004, 15:42
Post #14

Membru autentic

Risc eu sa-mi iau avertisment ca am luat-o pe coclauri, numai de Logan nu vorbim aici:

1. Va fi minunat sa ai detector de radar si sa-ti iei amenzi intr-o veselie prin sisteme de tip puls. O sa vezi brusc ca detectorul urla si tu nu mai ai timp decat sa zambesti frumos la poza.

2. Radarul are ca scop primordial descurajarea vitezomanilor pentru un trafic mai sigur. Eu, daca as fi in Politia Rutiera, as pune pe ici pe colo generatoare chioare de semnal. Toti posesorii de detectoare o vor lasa mai moale si dupa ei si ceilalti. Mi-as atinge scopul. Peste doua zile as muta generatorul. Peste o saptamana as pune masina de politie acolo. Si in felul asta, pe zonele periculoase, oamenii ar zice "WTF, hai sa merg mai bine incet ca aici tot timpul beepaie detectorul".

Bani la buget prin aducerea in fata a comertului cu detectoare, conducatorul e happy ca cica are si el scula sa se fereasca de Garcea, Politia fericita ca oricum da amenzi si vitezele pe anumite segmente sunt mai scazute, chiar fara echipaj deplasat acolo.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
Ciombe
post 14 Oct 2004, 15:46
Post #15

Membru autentic

Faptul ca se vor legaliza nu inseamna neaparat ca gata, toti cei cu detectoare vor merge ca nebunii! Eu unul cred ca tot ca si pana acum am sa circul. Atata ca n-o sa mai stau cu grija sa il ascund de fiecare data cand trec pe langa un echipaj de politie.

Si inca o chestie, cine chiar e nebun si merge tare, ala va merge tot la fel indiferent ca detectoarele sunt sau nu legale... Daca ai detector, ca e legal sau nu - tot il folosesti intr-un fel sau altul!

Iar daca politia vrea neaparat sa te prinda - tot te prinde! Daca nu pt viteza atunci te opreste si iti cere sa-i arati trusa medicala cu stampila RAR, si cu data de valabilitate, triunghi reflectorizant, stingator cu stampila rar etc. Cati dintre cei de aici au toate astea in regula? (eu unul sunt in regula, mai putin trusa din care lipseeste pansamentul original ca am asistat odata la un accident)

E ca si cum ai spune ca daca se legalizeaza prostitutia, toti o sa mergem la curve...

Numai bine!

--------------------
+
green_alex
post 15 Oct 2004, 11:06
Post #16

Membru incepator

From: Bucuresti->Muncii

QUOTE(Ciombe @ 14 Oct 2004, 17:46)
Faptul ca se vor legaliza nu inseamna neaparat ca gata, toti cei cu detectoare vor merge ca nebunii! Eu unul cred ca tot ca si pana acum am sa circul. Atata ca n-o sa mai stau cu grija sa il ascund de fiecare data cand trec pe langa un echipaj de politie.

Si inca o chestie, cine chiar e nebun si merge tare, ala va merge tot la fel indiferent ca detectoarele sunt sau nu legale... Daca ai detector, ca e legal sau nu - tot il folosesti intr-un fel sau altul!

Iar daca politia vrea neaparat sa te prinda - tot te prinde! Daca nu pt viteza atunci te opreste si iti cere sa-i arati trusa medicala cu stampila RAR, si cu data de valabilitate, triunghi reflectorizant, stingator cu stampila rar etc. Cati dintre cei de aici au toate astea in regula? (eu unul sunt in regula, mai putin trusa din care lipseeste pansamentul original ca am asistat odata la un accident)

E ca si cum ai spune ca daca se legalizeaza prostitutia, toti o sa mergem la curve...

Numai bine!
*

Este adevarat ce spui tu in parte dar nu cred ca scopul politiei este sa te prinda neaparat, ci sa te faca sa mergi mai incet...
Este adevarat si ca daca se va legaliza detectorul nu vor incepe asa dintr-o data sa mearga toti ca nebunii, dar va disparea procentul care inca mai avea putina teama de a achizitiona asa ceva.
Plus ca este un fel al statului de a incuraja populatia sa "fenteze" politia, cea ce nu cred ca aste tocmai de dorit. La un anumit nivel se va intipari ideea ca este mai ok sa calci legea si sa incerci sa scapi decat sa o respecti.

In alta ordine de idei stiu ca si politia poate sa "fenteze" aceste detectoare, dar pana la urma o sa ajungem la un astfel de joc de-a soarecele si pisica cu legea. Hai mai bine sa incercam noi sa respectam legea (sau cel putin prevederile de bun simt) si atunci poate o sa ajungem si noi la niste conditii de trafic mai civilizate (as spune normale dar la noi...), unde nu tre sa stai atent ba la idiotii care si-au cumparat masina cu sosea cu tot, ba la omniprezentele gropi.

(.. blush.gif ce critic am ajuns sa fiu zilele astea ?!?! blush.gif )

--------------------
DACIA evident 1410 Sport
Just Me
+
Bobo
post 15 Oct 2004, 12:43
Post #17

Membru autentic

mai scrisesem io mai demult de o lege din nu stiu ce stat din america unde e voie; libera folosire a undelor, ceva de genul asta; cica s-au suparat unii si au dat statul in judecata si au castigat; ce-mi plac mie chestiile astea..

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 15:59
Forum Renault