DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> zbarnait nasol la o anumita turatie, esapamentul sau scutul...?

floryyn
post 10 Jul 2007, 12:28
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Targu Jiu

Problema ar fi ca de la o vreme, la o anumita turatie intra ceva in rezonanta pe dedesubt si zdrangane ca tambalul...
Azi m-am bagat pe sub ea pentru o verificare la frane, ocazie cu care am constatat ca scutul motorului nu e prins in suruburile din spate. De asemenea scutul rezervorului nu-i prins in toate suruburile (faza tare e ca rezervorul nu pare a fi prins in nici un surub ohmy.gif ). Toba de esapament e ok la prima vedere...
Are cineva idee de cat sunt suruburile alea de la scut?Idem cele de la scutul rezervorului...Scutul de la motor e prins aiurea in suruburile alea, intre partea din spate unde lipsesc suruburile si punctele de prindere e spatiu cam de 2 degete si e montat tensionat, imping in el si nu reusesc sa-l aduc in pozitia normala de prindere...ma gandesc ca poate acolo vibreaza.
In fine, as incerca sa pun toate suruburile lipsa, dar fiind eu cam "blond" in ale surubarelilor icon_mrgreen.gif si vanzatoarele alea de la magazinele de piese auto si mai "blonde", nu stiu ce natie de suruburi sa cer...

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate 2005
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
razvan_3asy
post 11 Jul 2007, 07:30
Post #2

membru cu permis :D

La mine atingea saxofonu de scut si se auzea zbarnaitu ala, dar eu il schimbasem cu cateva ore in urma, nu stiu la tine ce ar putea fi.

--------------------
Dacia Logan 2008 Laureate 1.4 benzina :X
B-50-HCR
+
Tossi
post 12 Jul 2007, 12:35
Post #3

Membru autentic

From: Bucuresti

Mai mult ca sigur e de la uzura culbutorilor, care se rezolva prin pilire fin, sau de la uzura axului culbutorilor, care se rezolva prin inlocuire.

--------------------
Renault Megane 1.5 dci 2004 - B6SSSS
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 09:49
Forum Renault