DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nesimtirea prestatorilor de servicii, Mi se pare mie sau e din ce in ce mai mare ?

Garett
post 10 Jul 2007, 10:12
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Galati

M-am lovit recent de niste situatii care mi s-au parut cu adevarat strigatoare la cer si cu care nu m-am mai intalnit pana acum. Eu personal cel putin, am ajuns la concluzia ca pe an ce trece autosuficienta, sau nesimtirea, spus mai pe sleau firmelor prestatoare de servicii si impertinenta angajatilor cresc exponential. Sa ma explic:
1. Am comandat mobila de bucatarie de la Staer (in ciuda "recomandarilor" facute de amici care avusesera experiente neplacute cu aceasta firma, nu mi-am putut imagina cat de neseriosi sunt. In primul rand montajul a fost facut de mantuiala, a trebuit sa fac eu reglajele ca lumea, in al doilea rand au trebuit 2 zile si vreo 10 telefoane si amenintari ca sa vina sa imi decupeze blatul (prima data nu aveau pendularul la ei!) si tot ei cu gura mare si cu figuri de parca imi faceau un serviciu. Apropo, suspendarea corpurilor cade in seama clientului, de fapt cam tot cade in seama clientului, transportul din fata blocului in casa, reglajul, etc.
2. Am comandat rulouri exterioare la o firma (Fad Auto, ca sa le fac "reclama"), initial mi-au spus ca sunt gata in 7 zile, pe urma au lungit-o la 21 ca in final sa dureze cam o luna, pe urma au spus ca vin intr-o zi si m-au sunat mai devreme, cand eram la birou evident, ca numai atunci pot sa vina si ca daca nu imi convine ei nu stiu cand mai pot sa vina!! Ca sa nu mai spun ca au vrut plata inainte ca ...
3. De fiecare data cand suni la net, cablu, electrica, etc. angajatii au o "greata" in ei de parca ei te platesc pe tine.
Am cunoscuti care au remarcat si ei chestii asemanatoare.
Acuma lamuriti-ma si pe mine si voua vi se intampla la fel sau am eu parte de "tratament special" ?? mad.gif Nu ca as avea eu moaca dar chiar ma irita sa fiu tratat de fraier!

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 10 Jul 2007, 11:22
Post #2

Post mortem nihil est

From: sat

Am patit-o si eu, de mai multe ori.
1. Refuzul casierei CFR de a-mi elibera diferenta de ruta atunci cand am vrut sa schimb trenul (facut reclamatie la seful statiei, lasat cu avertisment verbal pentru tanti de la ghiseu)
2. Comandat mobila de bucatarie si am intrebat: "montajul si transportul sunt incluse?" raspuns: "da", pentru ca atunci cand au venit sa-mi ceara bani pentru montaj, iar patronul sa-mi spuna ca nu-i vina lui ca un angajat incompetent m-a dezinformat
3. Comandat mobila de sufragerie, mi-au spus ca dureaza o saptamana si pana la urma a durat o luna, dupa care m-au adus acasa direct dintr-o sedinta dupa ce m-au facut sa-mi iau liber de dimineata ca apoi sa-mi spuna ca li s-a stricat masina. Dupa toate astea mi-au cerut si bani ca sa-mi aduca mobila in scara blocului. Tupeu, nu gluma!
4. Eternul "ce vrei dom'le, e Dacie" din service-urile autohtone.
5. Tratatul cu sictir la benzinarie cand l-am rugat pe un baiat sa-mi faca plinul si sa-mi stearga geamurile pana cumpar ceva de mancare si un suc, desi pregatisem "spaga". Chiar inaintea mea alimentase unul cu un Golf 5 si acelasi baiat se repezise repede sa-i stearga geamurile si sa-i toarne-n rezervor si n-a vazut nici 1 RON de la ala cu Golfu'

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
borciparte
post 10 Jul 2007, 11:32
Post #3

da

Group: Banned

nu duce serverul DC cate as putea sa povestesc. Faza e ca toate au in esenta acelasi subiect. Nesimtirea romanilor prestatori de servicii, de la UPC-Astral, Mobexpert si restul lumii pana la ultima firma de cartier de "termopane". Am intalnit si prin alte tari situatii asemanatoare dar noi suntem campionii de departe.
Romania e tara tuturor imposibilitatilor, ce pare imposibil in alta parte la noi e rutina.

--------------------
Dacia 1300 1980 - x 10 BOR
Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault
+
BlaueCorsa
post 10 Jul 2007, 11:33
Post #4

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Asta cu tratatul la sictir am remarcat-o si eu. Cand aveam berlina, se purtau penibil. De cand am luat Opelul, din sefu' nu ma mai scot - la benzinarie, vulcanizare, spalatorie etc. radmasa.gif

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
vijelie
post 10 Jul 2007, 12:27
Post #5

membru violet

From: Bucuresti

@Garett: welcome to the real Romanian world, in care a mai ramas numai cine nu a fost in stare sa emigreze. wink.gif

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Marius97fer
post 10 Jul 2007, 12:39
Post #6

Membru cu IQ :)

aia cu mobila e misto...

eu ma ocup cu asa ceva, si stiu ce inseamna sa ai clienti si sa stii sa iti faci reclama cum se zice, "din gura in gura"... cand discut cu un client ii spun din start ce fac, montaj, transport, etc. etc. .. si de obicei, pentru ca am vazut ca multora le place, intreb: "daca aveti vreo alta mobila prin casa care nu e reglata bine, sau ceva stricat la ea, va ajut cu placere... si de cele mai multe ori, mai zice omu', da, am o usa la bucatarie care nu se inchide, sau lipsesc la pat 2 ericsoane, chestii d'astia, dar care fac bine la reclama, si care pe mine ma costa f putin.

problema este a angajatorilor, ca nu stiu sa instruiasca angajatii... luati de exemplu McDonald's... cam ce diferenta e intre serviabilitatea de acolo si de la gogoseria din colt? ca sa faci afaceri tre sa fii daca nu inteligent, macar civilizat si atent...

parerea mea...

--------------------
Opel / Rover Astra / 25 2000 / 2001 hecibec
nu sunt inteligent
+
driverx
post 10 Jul 2007, 12:46
Post #7

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(BlaueCorsa @ 10 Jul 2007, 12:33)
Asta cu tratatul la sictir am remarcat-o si eu. Cand aveam berlina, se purtau penibil. De cand am luat Opelul, din sefu' nu ma mai scot - la benzinarie, vulcanizare, spalatorie etc.  radmasa.gif
*

Ba, asa patesc si eu, da' numa in Bucale. Aici in CJ e ca si cum as avea berlina veche. Parca cateodata se mai ofera unu (da' tare timid) sa imi umple frigiderul cu benzina.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
St
post 10 Jul 2007, 12:47
Post #8

Membru

Mie imi place de cei la care ai abonamnet(cablu TV/Internet). Toti foarte amabili inainte sa devii clientul lor, si apoi te trateaza ca pe ultimu prost, iar cand ii suni si le spui ca nu mai ai nevoie de contractul cu ei te tin 10 min. in telefon cu tot felul de "oferte" cat mai tentante cica..

Sa nu mai spunem de cum te trateaza majoritatea Dealer-ilor inainte de a semna contractul si dupa...

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
vijelie
post 10 Jul 2007, 12:49
Post #9

membru violet

De cand cu Laguna am scapat de "ofertele" de polișare a masinii, dar sunt asaltat cu alea de siliconare cu "ceva bun, șefule, sa moară familia dacă te mint!".

--------------------
+
argon
post 10 Jul 2007, 12:52
Post #10

Mesaj semiautomat

m-a sunat nu de mult una de la UPC, cu glasul ca mierea, foarte pupincurista, si se tot gudura si ma convingea sa trec la nustiu ce super abonament cu telefon mult mai ieftin, ca a dat norocul peste mine etc. adevarul e ca am prins un contract cu telefonul gratis 12 luni, din care mai am cateva luni, si dupa un calcul scurt cu ea in telefon, i-am demonstrat ca o sa ies cu 7 RON mai scump la aceleasi servici ,cu superofertele lor, si nu-mi trebuie nici o "mega oferta". Dupa asta brusc atitudinea ei s-a schimbat, m-a repezit si mi-a inchis in nas, nici ceau nici tututen'n c_r.

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
vijelie
post 10 Jul 2007, 12:59
Post #11

membru violet

Si cu ce a fost nesimtita (asa cum e titlul topicului) coane argoane?
Incerca si ea sa-si vanda produsul.

--------------------
+
argon
post 10 Jul 2007, 13:07
Post #12

Mesaj semiautomat

Pentru ca si-a schimbat atitudinea si a devenit nepoliticoasa cand a vazut ca nu are sanse.

--------------------
+
vijelie
post 10 Jul 2007, 13:09
Post #13

membru violet

Ai mata noroc de oameni buni acolo, la Deva.
P-acilea prin Capitala ai noroc daca te baga vreunul din asta in seama ca sa ii platesti o factura. wink.gif

--------------------
+
argon
post 10 Jul 2007, 13:10
Post #14

Mesaj semiautomat

era de la Cluj tanti..asa s-a prezentat.

--------------------
+
DragosP
post 10 Jul 2007, 13:22
Post #15

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

UPC-ul cre' că face cursuri la un loc cu toți angajații! Și aci la BR-GL e aceeași căcănărie cu ei... mad.gif

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
Garett
post 10 Jul 2007, 14:51
Post #16

Membru autentic

From: Galati

@vijelie: da, multam, mi-am dat si eu seama! mad.gif Acum imi pare rau ca n-am plecat! Poanta e ca n-am vrut sa plec, nu ca n-am fost in stare. Idiotii cu rulourile tocmai m-au sunat sa-mi spuna ca nu vin pana poimaine!

This post has been edited by Garett: 10 Jul 2007, 14:53

--------------------
No Reno Forever
"Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
+
Ov
post 10 Jul 2007, 15:14
Post #17

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori

culmea e ca la electrica n-am avut decat surprize placute din partea angajatilor, si la telefon, si la ghiseu.

M-am lovit de vre-o 2 ori (la modul neplacut, probleme cu niste facturi "din burta") cu ei, si desi eram plin de spume n-am avut de ce sa ma iau de ei, plus ca am rezolvat si destul de repede problemele, ce-i drept ultima oara cu putina plimbare.

Ba chiar cand stateam odata la coada sa rezolv una dintre probleme, o tanti de acolo a ridicat putin vocea la cineva, si dupa ce si-au terminat treaba, si-a cerut scuze huh.gif

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
+
hash
post 10 Jul 2007, 15:24
Post #18

calculatorist

Astral au fost magari si am reziliat contractul; nus' ce firma de termopane m-au dus cu presul 2 saptamani, si i-am facut troaca de porci; firma de centrale termice, dus cu presul 4 luni, reclamat la reprezentanta in Anglia;
bagati-i in viteza, reclamati-i la sefi; daca patronii sunt neseriosi - faliment !

Cat despre servicii in casa - montat calorifere, mobila, tevi apa / gaz, electrice - prefer sa mi le fac singur, cum imi place mie nu lu' nea' Caisa. Sa mai manance si vant nea' Caisa asta care sta numai cu berea-n nas !

--------------------
- - -
+
thunder
post 10 Jul 2007, 16:30
Post #19

Membru autentic

From: Pitesti

Eu m-am saturat, toti sunt niste "profesionisti" care nu se pricep la nimic si mai vor si bacsis pt. munca depusa ... munca pt. care oricum sunt platiti. Problema este ca noi i-am invatat.

O faza tare: un amic si-a luat un frigider cu transport inclus, au ajuns in fata blocului, oamenii pregatiti sa-l care pana in casa ... dar cand au aflat ca amicul sta la etaju 4 brusc nu i-a mai interesat. L-a lasat cu frigiderul in fata blocului si la revedere.

--------------------
Opel Astra H 2006 - B-50-WSE
Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
+
Kojak
post 10 Jul 2007, 17:37
Post #20

Membru autentic

M-a enervat azi de exemplu o cucoana vanzatoare de bilete R.A.T.B.: dau sa cumpar si eu ca omu' un bilet ratb (1,1 lei). Ii intind una de 10lei (nu aveam mai mici si nici marunti), aia imi zice rastit sa-i dau marunti ca n-are sa-mi dea rest, eu politicos ii spun ca nu am, la care ea incepe sa zbiere :" de ce nu veniti cu marunti, sunt oblibata eu sa ma duc sa va schimb ptr. un bilet, etc."
Eu plin de spume, ii zic sa nu mai zbiere si sa lase istericalele ca altfel daram cosmelia pe ea, din moment ce i-am vorbit politicos. Plec inainte sa-i vad reactia si in continuare am facut blatu' pana la Big wink.gif
...si toneta de bilete era amplasata la umbra, sub copaci, darmite daca ar fi fost in soare tongue.gif

--------------------
Dacia Logan 2006
+
Zippy
post 11 Jul 2007, 00:20
Post #21

Membru din 2003

Eu am observat ca un "Va rog frumos" si "Multumesc mult" fac minuni in ziua de azi. Si daca functionarul zbiara il bag in p*** masii, sunt lucruri mai importante de care sa ma sresez in ziua de azi. Astea sunt mici amanunte care fac viata mai colorata wink.gif

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th June 2025 - 18:39
Forum Renault