Nesimtirea prestatorilor de servicii, Mi se pare mie sau e din ce in ce mai mare ?
![]() ![]() ![]() |
Nesimtirea prestatorilor de servicii, Mi se pare mie sau e din ce in ce mai mare ?
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Am patit-o si eu, de mai multe ori.
1. Refuzul casierei CFR de a-mi elibera diferenta de ruta atunci cand am vrut sa schimb trenul (facut reclamatie la seful statiei, lasat cu avertisment verbal pentru tanti de la ghiseu) 2. Comandat mobila de bucatarie si am intrebat: "montajul si transportul sunt incluse?" raspuns: "da", pentru ca atunci cand au venit sa-mi ceara bani pentru montaj, iar patronul sa-mi spuna ca nu-i vina lui ca un angajat incompetent m-a dezinformat 3. Comandat mobila de sufragerie, mi-au spus ca dureaza o saptamana si pana la urma a durat o luna, dupa care m-au adus acasa direct dintr-o sedinta dupa ce m-au facut sa-mi iau liber de dimineata ca apoi sa-mi spuna ca li s-a stricat masina. Dupa toate astea mi-au cerut si bani ca sa-mi aduca mobila in scara blocului. Tupeu, nu gluma! 4. Eternul "ce vrei dom'le, e Dacie" din service-urile autohtone. 5. Tratatul cu sictir la benzinarie cand l-am rugat pe un baiat sa-mi faca plinul si sa-mi stearga geamurile pana cumpar ceva de mancare si un suc, desi pregatisem "spaga". Chiar inaintea mea alimentase unul cu un Golf 5 si acelasi baiat se repezise repede sa-i stearga geamurile si sa-i toarne-n rezervor si n-a vazut nici 1 RON de la ala cu Golfu' |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
borciparte |
![]()
|
![]() da Group: Banned Posts: 171 Joined: 7 June 07 ![]() |
nu duce serverul DC cate as putea sa povestesc. Faza e ca toate au in esenta acelasi subiect. Nesimtirea romanilor prestatori de servicii, de la UPC-Astral, Mobexpert si restul lumii pana la ultima firma de cartier de "termopane". Am intalnit si prin alte tari situatii asemanatoare dar noi suntem campionii de departe.
Romania e tara tuturor imposibilitatilor, ce pare imposibil in alta parte la noi e rutina. |
--------------------
Dacia 1300
1980
- x 10 BOR Romania, tara tuturor imposibilitatilor!
Clona de-a lui cristirenault |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Asta cu tratatul la sictir am remarcat-o si eu. Cand aveam berlina, se purtau penibil. De cand am luat Opelul, din sefu' nu ma mai scot - la benzinarie, vulcanizare, spalatorie etc.
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Garett: welcome to the real Romanian world, in care a mai ramas numai cine nu a fost in stare sa emigreze.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
aia cu mobila e misto...
eu ma ocup cu asa ceva, si stiu ce inseamna sa ai clienti si sa stii sa iti faci reclama cum se zice, "din gura in gura"... cand discut cu un client ii spun din start ce fac, montaj, transport, etc. etc. .. si de obicei, pentru ca am vazut ca multora le place, intreb: "daca aveti vreo alta mobila prin casa care nu e reglata bine, sau ceva stricat la ea, va ajut cu placere... si de cele mai multe ori, mai zice omu', da, am o usa la bucatarie care nu se inchide, sau lipsesc la pat 2 ericsoane, chestii d'astia, dar care fac bine la reclama, si care pe mine ma costa f putin. problema este a angajatorilor, ca nu stiu sa instruiasca angajatii... luati de exemplu McDonald's... cam ce diferenta e intre serviabilitatea de acolo si de la gogoseria din colt? ca sa faci afaceri tre sa fii daca nu inteligent, macar civilizat si atent... parerea mea... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(BlaueCorsa @ 10 Jul 2007, 12:33) Asta cu tratatul la sictir am remarcat-o si eu. Cand aveam berlina, se purtau penibil. De cand am luat Opelul, din sefu' nu ma mai scot - la benzinarie, vulcanizare, spalatorie etc. ![]() Ba, asa patesc si eu, da' numa in Bucale. Aici in CJ e ca si cum as avea berlina veche. Parca cateodata se mai ofera unu (da' tare timid) sa imi umple frigiderul cu benzina. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place de cei la care ai abonamnet(cablu TV/Internet). Toti foarte amabili inainte sa devii clientul lor, si apoi te trateaza ca pe ultimu prost, iar cand ii suni si le spui ca nu mai ai nevoie de contractul cu ei te tin 10 min. in telefon cu tot felul de "oferte" cat mai tentante cica..
Sa nu mai spunem de cum te trateaza majoritatea Dealer-ilor inainte de a semna contractul si dupa... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De cand cu Laguna am scapat de "ofertele" de polișare a masinii, dar sunt asaltat cu alea de siliconare cu "ceva bun, șefule, sa moară familia dacă te mint!".
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
m-a sunat nu de mult una de la UPC, cu glasul ca mierea, foarte pupincurista, si se tot gudura si ma convingea sa trec la nustiu ce super abonament cu telefon mult mai ieftin, ca a dat norocul peste mine etc. adevarul e ca am prins un contract cu telefonul gratis 12 luni, din care mai am cateva luni, si dupa un calcul scurt cu ea in telefon, i-am demonstrat ca o sa ies cu 7 RON mai scump la aceleasi servici ,cu superofertele lor, si nu-mi trebuie nici o "mega oferta". Dupa asta brusc atitudinea ei s-a schimbat, m-a repezit si mi-a inchis in nas, nici ceau nici tututen'n c_r.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
Si cu ce a fost nesimtita (asa cum e titlul topicului) coane argoane?
Incerca si ea sa-si vanda produsul. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pentru ca si-a schimbat atitudinea si a devenit nepoliticoasa cand a vazut ca nu are sanse.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
Ai mata noroc de oameni buni acolo, la Deva.
P-acilea prin Capitala ai noroc daca te baga vreunul din asta in seama ca sa ii platesti o factura. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
argon |
![]()
|
era de la Cluj tanti..asa s-a prezentat.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
UPC-ul cre' că face cursuri la un loc cu toți angajații! Și aci la BR-GL e aceeași căcănărie cu ei...
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@vijelie: da, multam, mi-am dat si eu seama!
![]() This post has been edited by Garett: 10 Jul 2007, 14:53 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
culmea e ca la electrica n-am avut decat surprize placute din partea angajatilor, si la telefon, si la ghiseu.
M-am lovit de vre-o 2 ori (la modul neplacut, probleme cu niste facturi "din burta") cu ei, si desi eram plin de spume n-am avut de ce sa ma iau de ei, plus ca am rezolvat si destul de repede problemele, ce-i drept ultima oara cu putina plimbare. Ba chiar cand stateam odata la coada sa rezolv una dintre probleme, o tanti de acolo a ridicat putin vocea la cineva, si dupa ce si-au terminat treaba, si-a cerut scuze ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Astral au fost magari si am reziliat contractul; nus' ce firma de termopane m-au dus cu presul 2 saptamani, si i-am facut troaca de porci; firma de centrale termice, dus cu presul 4 luni, reclamat la reprezentanta in Anglia;
bagati-i in viteza, reclamati-i la sefi; daca patronii sunt neseriosi - faliment ! Cat despre servicii in casa - montat calorifere, mobila, tevi apa / gaz, electrice - prefer sa mi le fac singur, cum imi place mie nu lu' nea' Caisa. Sa mai manance si vant nea' Caisa asta care sta numai cu berea-n nas ! |
--------------------
-
-
-
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Eu m-am saturat, toti sunt niste "profesionisti" care nu se pricep la nimic si mai vor si bacsis pt. munca depusa ... munca pt. care oricum sunt platiti. Problema este ca noi i-am invatat.
O faza tare: un amic si-a luat un frigider cu transport inclus, au ajuns in fata blocului, oamenii pregatiti sa-l care pana in casa ... dar cand au aflat ca amicul sta la etaju 4 brusc nu i-a mai interesat. L-a lasat cu frigiderul in fata blocului si la revedere. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
M-a enervat azi de exemplu o cucoana vanzatoare de bilete R.A.T.B.: dau sa cumpar si eu ca omu' un bilet ratb (1,1 lei). Ii intind una de 10lei (nu aveam mai mici si nici marunti), aia imi zice rastit sa-i dau marunti ca n-are sa-mi dea rest, eu politicos ii spun ca nu am, la care ea incepe sa zbiere :" de ce nu veniti cu marunti, sunt oblibata eu sa ma duc sa va schimb ptr. un bilet, etc."
Eu plin de spume, ii zic sa nu mai zbiere si sa lase istericalele ca altfel daram cosmelia pe ea, din moment ce i-am vorbit politicos. Plec inainte sa-i vad reactia si in continuare am facut blatu' pana la Big ![]() ...si toneta de bilete era amplasata la umbra, sub copaci, darmite daca ar fi fost in soare ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am observat ca un "Va rog frumos" si "Multumesc mult" fac minuni in ziua de azi. Si daca functionarul zbiara il bag in p*** masii, sunt lucruri mai importante de care sa ma sresez in ziua de azi. Astea sunt mici amanunte care fac viata mai colorata
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 18:39 |