Ajutorrrrrr! MI-au zgariat golanii LOGANU", STIE CINEVA O SOLUTIE
![]() ![]() ![]() |
Ajutorrrrrr! MI-au zgariat golanii LOGANU", STIE CINEVA O SOLUTIE
mariodj |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 April 07 From: fagaras brasov ![]() |
|
||
--------------------
logan 1.5 dci
logan 1.5 dci
2006 preferance
|
|||
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Aceste gunoaie merita sa fie schingiutite
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Nasoala chestie,din pacate...va trebui revopsit portbagajul si capota colegului.
Ar mai fi o metoda sa gasesti spray la culoare,iei un betisor de chibrit si astupi zonele zgariate cu vopsea,dupa asta sa o dai cu crema polish abraziva. |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
2004/2005 Ambition 1.6MPI
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Eu zic ca patitul ar trebui sa se bucure ca nu i-au zgariat vre-o usa sau aripa spate ca iesea mai nasol cu vopsitul. Portbagajul e relativ OK, se da jos repede si nici nu iese in evidenta daca Doamne fereste nu bate culoarea 100%.
La astia de fac asa ceva nu trebuie neparat schingiuiti, ci numai ar trebuie sa li se taie degetele cu care fac. Nimic mai mult... CASCO clar + un vopsitor bun (de preferat sa te feresti de dealerii Dacia). This post has been edited by Corbu': 10 Jul 2007, 17:01 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare ca e tricky. Depinde daca ai clauza aia de vandalizare in Casco ?
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() solutie, parcheaza`l ca aseara, stai prin boscheti cu bata si cand vine luma la partida de x si 0 sari ![]() This post has been edited by Adrianno: 10 Jul 2007, 17:09 |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
madendre |
![]()
|
![]() posesor scooter KTM Group: Members Posts: 188 Joined: 30 January 07 ![]() |
cred ca mai bine ne pui o poza sa vedem damegul dar ai zis ca "se vede ceva alb sub vopsea "sar putea sa fie stratul lor anticoroziv si atuncea nu merge polish sau alte figuri.o revopsire merge mai bine atuncea daca ai casco dul la ei sau gasesti tu un tinichigerist bun sati revopseasca porbagajul.
|
--------------------
DACIA
NOVA
- SB-19-
2000 GTI nam gagica ma parasit viata merge inainte [B][COLOR=blue]
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
E in drumul taberei un 4x4 japonez mai vechi asa, care are pe capota motor un joc complet de x si 0, unde se vede ca s-a jucat serios si cu pasiune, s-a tras si linia castigatoare de la final. Omul s-a impacat cu ideea, arata chiar trendy.....
![]() |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
- b xx sef
2008
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
zi mersi ca te`a scutit de banii pentru vinil de tiuning
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(madendre @ 10 Jul 2007, 21:19) cred ca mai bine ne pui o poza sa vedem damegul dar ai zis ca "se vede ceva alb sub vopsea "sar putea sa fie stratul lor anticoroziv si atuncea nu merge polish sau alte figuri.o revopsire merge mai bine atuncea daca ai casco dul la ei sau gasesti tu un tinichigerist bun sati revopseasca porbagajul. Au-au, ma dor ochii: damegul = damage-ul sar putea = s-ar putea dul la ei = du-l la ei tinichigerist = tinichigiu sati revopseasca = sa-ti revopseasca Putina mila, nu mai silui limba. |
--------------------
-
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si "atuncea" ce reprezinta?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
dom' profesor, nu vedeti ca e vacanta ?
ps: treaba asta se face pe casco daca ai clauza de vandalism.daca nu dai o maslina agentului constatator sa treaca acolo ca a picat din cer o masina care avea stanta cu x si 0 . ar mai fi si solutia cu polish dar nu prea cred la cata pasiune spui tu ca au pus baietii la joc. ![]() ![]() eu am o amintire de la mare pe capota. o frumuseste de sant tras cu cuiul. era pt ca "ai dracu' bucuresteni au invadat litoralu' " This post has been edited by han_1.6 mpi: 11 Jul 2007, 14:54 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
mariodj |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 4 April 07 From: fagaras brasov ![]() |
multumesc de sfaturi , cred ca o sa ma duc la casco dar din cate am auzit iti mareste rata anul viitor sau ceva de genul ...
*** editat de moderator (Liviu) : link extern eliminat *** |
--------------------
logan 1.5 dci
logan 1.5 dci
2006 preferance
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 03:32 |