Need For Speed Underground 2, Il aveti, l-ati jucat, cum e?
![]() ![]() ![]() |
Need For Speed Underground 2, Il aveti, l-ati jucat, cum e?
Ducu1 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|||
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si in final, acestea :
Sper ca nu mai trebuie nimic altceva, se vede si placa, si monitorul si detaliile. Acum explica-mi tu diferentele, ca pe aceste setari mie imi merge. Attached thumbnail(s) Joc.jpg ( Size: 40.58k ) Number of downloads: 132 Monitor2.jpg ( Size: 95.87k ) Number of downloads: 138 |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ducu1 @ 3 Dec 2004, 10:23) Robert nu ai mai multe optiuni: motion blur, car headlight, crowds... . De aceea iti merge cu setarile la maxim, asa mi-a zis si mie un vecin cu un G4 si imi venea sa imi dau cu toporul in calculator, dar dupa aceea m-am calmat. Deci tu cu placa ta nu ai chestiii de finete. In rest baga mare si stai linistit ca se putea si mai rau, adica stai bine. Dar nici n-am zis niciodata ca am asa ceva, eu am spus doar ca merg cu toate setarile la maxim. daca aveam o alta placa imi aparea in joc si alte setari ? Misto asta. Habar n-aveam. Polemica era ca nu merge nicidecum la 1280 X 1024 . Ete ca merge. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
exact ce a zis ducu1 mai sus .
![]() merge cu toate setarile , pe care le ai disponibile, la maxim. prea adevarat . oricum sper ca a fost educativ acest topic . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Extrem de educativ da mie tot imi miroase a tostesteron
|
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
care s-a scapat pe el ma ?
![]() vezi ca se scrie "testosteron" |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Robert SLZ |
![]()
|
QUOTE(GeorgeB @ 3 Dec 2004, 12:59) exact ce a zis ducu1 mai sus . ![]() merge cu toate setarile , pe care le ai disponibile, la maxim. prea adevarat . oricum sper ca a fost educativ acest topic . Deci recunosti ca merge si nu ca MACANE !!! Asta ma bucura. ![]() De ieri puteai sa spui ca, e posibil sa mearga in 1280 X 1024 , dar fara sa ai motion blur, car headlight, crowds... . Dar tu nu, ca macane, jiji contra. Ti-am spus de ieri ca nu ma pricep foarte mult la amanunte, dar eu aveam setat acasa toate la maxim. Ceea ce am si spus ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
GeorgeB |
![]()
|
am comis-o, asta e . dar eu am crezut ca la tine merge cu toate efectele posibile. nu m-am gandit ca placa video nu stie de toate efectele posibile.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am sa fac azi un experiment: am primit la serviciu un Asus Radeon 7000 de 64 MB. O sa-l schimb cu FX-ul sa vad ce se intampla. M-ar tenta mai mult un nivel al detaliilor mai high decat motion blur-ul pe care oricum il tineam disable.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Doar sa completez:
In ultima vreme, in engine-urile jocurilor s-a inglobat din ce in ce mai multa "inteligenta" care sa determine cea mai buna configuratie pentru o experienta buna a jucatorului. Daca inainte depinde 100% de utilizator ce setari foloseste, rezultatul fiind uneori 2 fps-uri, acum jocul detecteaza configuratia, propune niste setari, utilizatorul le poate altera intr-o anume masura, insa o serie de alte setari raman ascunse pentru cei "initiati" (care fac modificarile pe raspunderea lor). Prin "imprastierea" mare de capabilitati ale placilor video si programabilitatea acestora (pixel si vertex shader), producatorii au fost fortati sa scrie elemente de cod paralele, care sa se potriveasca familiilor mari de platforme video (in special). Engine-ul va selecta calea care trebuie urmata pentru rezultatul optim. Acum, un joc modern (HL2, Doom 3), pe o placa DX7 va arata cumva, pe una DX8 altcumva, pe DX9 altfel, iar pe DX 9.1 va fi in toata splendoarea lui. Unele diferente vor fi semnificative, altele minore, nu se pot vedea decat cu captura de ecran si analizare pe imaginea marita. |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Robert SLZ |
![]()
|
QUOTE(GeorgeB @ 3 Dec 2004, 15:56) am comis-o, asta e . dar eu am crezut ca la tine merge cu toate efectele posibile. nu m-am gandit ca placa video nu stie de toate efectele posibile. da ce crezi ca io stiam ?? acum aud prima oara, ca ziceti voi, ca la jocul vostru mai sunt si alte setari. dar sunt multumit cu ce am , merge de n-ai treaba cu el, asa ca nu am de ce sa ma strezes. si o sa bag incontinuare, ca vreau sa-l termin. cand apare NFS U 3 ?? ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat
2001
- B-XX-YYY
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Need for Speed Most Wanted - Official Trailer 2
download This post has been edited by IRONICK: 4 Oct 2005, 16:52 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Stiu ca topicul e altul, dar vreau sa va intreb si eu ceva. Cine se joaca shootere, si de care? Si eventual daca sinteti bagati pe vreun server pe care jucati mai multi care va cunoasteti, ca mi-as face si eu rost de ce jucati voi si sa intru cind am timp. Nu stiu daca e vreun topic special deschis pe tema asta, ca n-am cautat. Deci dati cu pietre... sau mai bine nu.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Leu1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 25 July 05 From: ROMANIA ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 4 Oct 2005, 17:51) Mie nu-mi merge sa download-ez, imi da eroare. E cineva mai bun ca mine? Attached thumbnail(s) peugeot_285km.h.jpg ( Size: 40.83k ) Number of downloads: 153 status_race.jpg ( Size: 39.24k ) Number of downloads: 108 |
--------------------
NU DETIN
NU DETIN
- NU DETIN EU SI CU MINE
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Cat s-a putut nasparli NFS-ul asta
![]() Cine vrea joc ca lumea de masini (pardon....Simulator de masini) sa ia Live For Speed S2. Asta e joc. Fara volan nici nu visati la performante. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
sau richard burns rally. nivel de detalii de zici ca te uiti pe geam nu in monitor.
desi am terminat si underground 1 si 2, NFS-ul meu "de suflet" ramane tot Hot Pursuit 2 (NFS6). cat despre shootere... Unreal Tournament 2004 e "tata lor". Mai ales modurile de joc "capture the flag" si "bombing run". Ce retele mai bagam in vara ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
~340km/h cu audi TT (cu toate tunarile, era pe la sfarsitul jocului) pe autostrada aia suspendata. pacat ca nu am poza.
|
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
IRONICK |
![]()
|
A aparut: Need for Speed Most Wanted !!!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
l-am si jucat pana acum
![]() This post has been edited by Radduu: 11 Nov 2005, 18:17 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
FuRsEc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 11 November 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova 2003
- NFSMW
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Si cum e ? Simulator sau arcadea ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Radduu |
![]()
|
arcade
![]() This post has been edited by Radduu: 15 Nov 2005, 15:38 |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
Radduu |
![]()
|
a aprut si versinea full, am jucat-o e super misto, se pare ca printre masini are si un clio v6.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
SnoopDogg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 8 March 05 ![]() |
"~340km/h cu audi TT (cu toate tunarile, era pe la sfarsitul jocului) pe autostrada aia suspendata. pacat ca nu am poza. "
360Km/h cu Toyota Supra ,tot pe autostrada aia ! ![]() La most wanted am inteles ca trebuie sa aduni cat mai multa politie dupa tine ! nu ? |
--------------------
Dacia
slolenza
- IL-89-PTA Vreau si io un rolls royce ... se poate ?
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
versiunea de pc a aparut deja unii prieteni de-ai mei o au deja. am vazut si eu un demo mi se pare ca e 100% arcade dar grafica este f buna. mai departe o sa imi dau cu parerea dupa ce il aprofundez putin.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 04:11 |