DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

127 Pages « < 90 91 92 93 94 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie

Cyrusmddd
post 9 Oct 2011, 16:12
Post #2731

Membru autentic

Group: Members
From: Sibiu

QUOTE(djasu82 @ 9 Oct 2011, 16:35)
Da in lege nu e specificat de muntele respectiv numai ca astia de la rar abereaza si incalca legea , acuma sa o spune pe cea dreapta cauciucele bune de iarna au din fabrica creasta de munte si in interiorul fulgul de nea iar lateral m+s.
*

Modul de inscriptionare a tipului de cauciuc poate sa difere de la producator la producator. De exemplu, masina de fabrica a avut cauciucuri de iarna Pirelli (firma care nu are nevoie de nici o prezentare) si nu aveau nici o creasta, doar un fulg MARE si M+S.
Personal, nu cred ca exista loc de interpretare in cazul unui control atat timp cat cauciucurile fie ele dedicate de iarna, fie ele all season sunt marcate cu M+S.

--------------------
Dacia Logan 2005 1.4 MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bella
post 9 Oct 2011, 17:03
Post #2732

TRACTORIST INCEPATOR

Am cumparat si eu astazi Sava Eskimo S3-247Ron.
Am acest tip de anvelopa pe masina din semnatura de 4 ierni si sunt extrem de multumit.
Acum, astept masina.biggrin.gif

--------------------
Logan Laureate 1.5dCi-75Cp 2011 - PH-xx-XXX
+
ealex
post 9 Oct 2011, 18:33
Post #2733

Membru incepator

From: Curtea de Arges

Va salut. Spuneti-mi va rog, cum pot deosebi jantele de origine de unele aftermarket? Poate cineva din Pitesti imi poate recomanda un magazin pe Dumbravei mai de incredere. Multumesc.

--------------------
Dacia Sandero 2019 SL Plus - AG ...
+
bobo77
post 9 Oct 2011, 21:14
Post #2734

...........................

From: Mangalia

QUOTE(robert1991 @ 9 Oct 2011, 14:02)
sunt bune anvelopele de iarna Motrio ?
*

toti cei care au sunt foarte multumiti de ele printre care si eu, partea proasta este ca nu cred ca mai gasesti la pretul la care le-ai achizitionat pe cele 2.

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
vic24
post 10 Oct 2011, 04:53
Post #2735

Membru autentic

QUOTE(ealex @ 9 Oct 2011, 18:33)
Va salut. Spuneti-mi va rog, cum pot deosebi jantele de origine de unele aftermarket? Poate cineva din Pitesti imi poate recomanda un magazin pe Dumbravei mai de incredere. Multumesc.
*

teoretic au scris direct pe janta cu galben renault-dacia si codul produsului (numarul acela lung). scrisul este pe exterior, pe inel. si au lipit si abtibildul albastru de "piese de origine". in masura in care nu se copiaza aceste doua repere, ar trebui sa fie originale.....

--------------------
Dacia Sandero 1.4
+
P-A-C-O
post 10 Oct 2011, 07:45
Post #2736

What you see is what you get!

QUOTE(ealex @ 9 Oct 2011, 19:33)
cum pot deosebi jantele de origine de unele aftermarket?

dupa stanta MWRO sau MWFR --> http://www.gruppocln.com/pages_it/wheels/clienti.html

This post has been edited by Logan_Stepway: 10 Oct 2011, 07:47

--------------------
- - -
Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
+
ydaniel
post 10 Oct 2011, 08:39
Post #2737

Adrenaline junkie!

From: black sea

QUOTE(Iulikk @ 22 Sep 2011, 22:18)
Vad ca lumea pe aici lauda Motrio Winter Far Away... aveti idee, se gasesc si pe alte dimensiuni in afara de cele pentru Logan? Am intrebat prin sat, dar au zis ca nu au auzit de alte dimensiuni...
*

sunt si alte dimensiuni,dar nu sunt facute in romania si nici pretul nu este mic precum a fost la inceput.am vazut motrio wfa pt logan si cu 260lei/buc.

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
IRONICK
post 10 Oct 2011, 08:52
Post #2738

-

From: Romania

QUOTE(ydaniel @ 10 Oct 2011, 09:39)
sunt si alte dimensiuni,dar nu sunt facute in romania si nici pretul nu este mic precum a fost la inceput.am vazut motrio wfa pt logan si cu 260lei/buc.
*
Da, dar nu le-ai vazut la un dealer Dacia. Ci la un butic, magazin de cartier, taraba, etc ...
Chiar si la 200RON/buc cat este acum, inca este oferta. Fata de Sava, Tigar, Debita si alte ciurucuri care mai sunt pe piata.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
ydaniel
post 10 Oct 2011, 09:47
Post #2739

Adrenaline junkie!

From: black sea

Ai perfecta dreptate ca intotdeauna!
Anul trecut erau cele mai ieftine anvelope de iarna,mai ieftine decat resapatele,dar au fost putin bucati;acuma cam orice ghereta care vinde piese dacia are si anvelope motrio,fie de iarna fie de vara.

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
robert1991
post 10 Oct 2011, 10:14
Post #2740

robert1991

From: pitesti

QUOTE(bobo77 @ 9 Oct 2011, 21:14)
toti cei care au sunt foarte multumiti de ele printre care si eu, partea proasta este ca nu cred ca mai gasesti la pretul la care le-ai achizitionat pe cele 2.
*

acum o saptamana in Mioveni anevelopele Motrio erau la 186 lei bucata !

--------------------
Renault Megane IV 2018 Business - B -- ---
+
bloodem
post 10 Oct 2011, 18:27
Post #2741

Membru autentic

From: Brasov, Romania

QUOTE(bobo77 @ 8 Oct 2011, 20:01)
citeste tu mai si incearca si sa intelegi ceva din acea lege, ca de inganfat nu te intrece nimeni, problema este ca tii capatana aia degeaba pe umeri...esti praf nu o data ai dovedit asta, atat poti.
*

Regret sa ma repet, oi fi eu ingaMfat, dar tu trebuie sa pui mana pe o carte de limba romana urgent. In loc sa treci la insulte lipsite de substanta, mai bine ai fi citit legea 161/2011 privind aprobarea OUG 5/2011 si *POATE* ai fi sesizat urmatoarele:

„28. conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, fara ca acesta sa fie dotat cu anvelope de iarna, iar in cazul autovehiculului de transport marfa cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone si al autovehiculului de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv cel al conducatorului auto, fara ca acestea sa fie echipate cu anvelope de iarna pe rotile axei/axelor de tractiune sau fara a avea montate pe aceste roti lanturi sau alte echipamente antiderapante certificate;”.

--------------------
Renault Megane 4 Estate - Intens, 1.5 DCi 110cp, Euro 6 Iulie 2018

Crickets! Crickets! They're everywhere!!!
+
djasu82
post 10 Oct 2011, 19:46
Post #2742

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

m-ati inebunit cu limba romana si cu atatea corecturi de parca ati iubi cu totii romania si io nu stiu ... Nu exista un paragraf in acest forum sa nu se faca misto de unu si de altu pe acest aspect unde acolo unde doriti .

Motrio a fost in autovit acum doua saptamani si erau la pret de 160 de lei pentru logane.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
bloodem
post 10 Oct 2011, 21:03
Post #2743

Membru autentic

Ca sa vezi, ca tot vorbeam de lup:

http://stirileprotv.ro/stiri/social/cel-ma...ei-degeaba.html

@djasu82: nici nu ma voi obosi sa iti dau un raspuns pertinent la ce ai scris.

--------------------

+
bobo77
post 10 Oct 2011, 22:02
Post #2744

...........................

From: Mangalia

QUOTE(djasu82 @ 10 Oct 2011, 20:46)
m-ati inebunit cu limba romana si cu atatea corecturi de parca ati iubi cu totii romania si io nu stiu ... Nu exista un paragraf in acest forum sa nu se faca misto de unu si de altu pe acest aspect unde acolo unde doriti .

*

pai asa isi mascheaza el lipsa de cunostinte din domeniul auto, cand nu mai dovedeste sa explice ceva arunca argumentul lui suprem "sa pui mana pe o carte de limba romana", acest lucru il spune tuturor celor care a intrat in conflict pentru ca frustrarile lui sunt mari si are o gramada de postari de bula daciotul, nu-si poate depasii conditia, atat paote.
@bloodem- tu astepti sa vina vara la 1 noiembrie, oricum trebuie sa te rogi puternic sa nu ninga pana in decembrie cand vrei tu sa-ti iei gume de iarna. radmasa.gif

This post has been edited by bobo77: 10 Oct 2011, 22:08

--------------------
Dacia Logan Laureate 1,6 mpi 2008 ph 2 - CT _ _ _ _
Multa lume,putini oameni...
+
mk2
post 10 Oct 2011, 23:10
Post #2745

Membru autentic

From: Bucuresti

Si ma rog, unde naiba scrie in lege ca trebuie sa am certificat de conformitate la mine in masina?
Daca le-am cumparat anul trecut, ce fac, il caut pe vanzator?

Bah, ce le mai bese mintea la pulitai si la jurnalistii astia de doi bani mad.gif

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006 Laureate - BxxXXX
Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
+
klaus
post 10 Oct 2011, 23:29
Post #2746

步步

Group: Moderatori

discutia cu anvelopele de iarna pe topicul dedicat!!!!!

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
gabylzr
post 11 Oct 2011, 06:06
Post #2747

membru autentic

From: MANGALIA

La Mangalia Motrio de iarna este 210 lei bucata la mai toate magazinele de piese auto , la reprezentanta 186 lei bucata dar nu au .
Lasa ca l-am pus eu pe omul de cultura bloodem la bula daciotul pentru aia cu antifonarea , sa vada si lumea ce pareri pertinente are . Mai promit de asemenea sa iau prognoza meteo de la INMH cu o sapatamana inainte si sa o pun pe e-mail sau PM pentru dumnealui pentru a stii omul daca-si cumpara cauciucuri de iarna ca este foarte posibil sa vina vara si sa nu aiva nevoie . Asta e din cicclul mi-am luat masina noua dar fac pe mine pentru 4 cauciucuri de iarna .

--------------------
Skoda Octavia 2, ex logan laureate 1,5 dci/2006 1,6/2005 - CT------
Forza Steaua
+
bloodem
post 11 Oct 2011, 06:36
Post #2748

Membru autentic

QUOTE(bobo77 @ 10 Oct 2011, 22:02)
pai asa isi mascheaza el lipsa de cunostinte din domeniul auto, cand nu mai dovedeste sa explice ceva arunca argumentul lui suprem "sa pui mana pe o carte de limba romana", acest lucru il spune tuturor celor care a intrat in conflict pentru ca frustrarile lui sunt mari si are o gramada de postari de bula daciotul, nu-si poate depasii conditia, atat paote.
@bloodem- tu astepti sa vina vara la 1 noiembrie, oricum trebuie sa te rogi puternic sa nu ninga pana in decembrie cand vrei tu sa-ti iei gume de iarna. radmasa.gif
*

Nu stiam ca a fi mecanic auto este practic job-ul suprem si trebuie sa ma inchin la persoana respectiva. smile.gif Aici mai intai de toate este un portal de discutii, prin urmare pot sa intre si cunoscatorii si cei neinitiati. Insa limba materna trebuie cunoscuta si de mecanicii auto si de catre ingineri, politicieni, etc. Si pana nu vom intelege ca analfabetismul distruge de fapt aceasta tara, o sa ramanem cu totii la acea conditie de nedepasit pe care tu o mentionezi obsesiv. Ma scuzi ca imi cunosc limba materna si inca 3 pe langa aceasta si ca nu sunt mecanic auto worship.gif

In alta ordine de idei, avand experiente anterioare, stiu sigur ca nu va ninge pana in decembrie (cel putin unde stau eu). Anul trecut pe 18 decembrie, erau 20 grade, spre exemplu.

Dar hai sa nu ne indepartam de la subiectul topicului, pana la urma tu ai fost cel care a negat ca exista o lege care NU specifica o data fixa la care sa iti pui pneuri de iarna, ci doar o data la care intra in vigoare (a se observa nuanta).

--------------------

+
gabylzr
post 11 Oct 2011, 09:12
Post #2749

membru autentic

Incearca sa intelegi ce citesti domnule care te dai cult si poliglot si faci analfabeti si in stanga si in dreapta , limba romana pe care tu pretinzi ca o intelegi si o stapanesti are mai multe intelesuri . Nu trebuie sa fii mecanic auto sau inginer ca sa ai cunostinte in domeniul auto daca tu asta ai inteles iti recomand si eu sa incerci sa intelegi ce citesti si eu iti spun ca ai lacune mari in acest domeniu , vezi topicul ci itp-ul deschis de tine . Sa fim mai modesti pe viitor ca nu suntem ceea ce parem si sa nu ne mai laudam singuri .

--------------------
Forza Steaua
+
IRONICK
post 11 Oct 2011, 10:43
Post #2750

-

QUOTE(gabylzr @ 11 Oct 2011, 07:06)
La Mangalia Motrio de iarna este 210 lei bucata
Pretul oficial este de 199RON. Apropo de Sava, Debica, Kleber, Tigar, Michelin ... nu stiu cum se face, dar Motrio are in coada 92T, iar ciurucurile 88T. O diferenta de 70kg pe anvelopa (280kg sarcina suplimentara) spune multe pentru rezistenta anvelopei. Si asta la un perete lateral mult mai moale si o greutate mai redusa.

QUOTE(http://www.dacia.ro/oferte-speciale/promotii-piese-si-accesorii/cazare-de-iarna-pentru-pneuri-de-vara.html)
Cazare de iarnă pentru pneuri de vară!

Pentru doar 15 lei per pneu cu TVA inclus, ți-l schimbăm cu cel de iarnă și îl echilibrăm, iar pe cel de vară îl păstrăm în condiții excelente la noi, timp de 6 luni! Profită de prețul promoțional, doar între 19 și 22 octombrie!

Chiar nu stiu cum de au reusit sa faca superoferta asta. 60RON pentru schimbul cauciucurilor si cazarea lor timp de 6 luni mi se pare foarte tare.

This post has been edited by IRONICK: 11 Oct 2011, 11:10

--------------------
+
tribunul
post 11 Oct 2011, 11:29
Post #2751

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

From: Micul Paris

QUOTE(IRONICK @ 11 Oct 2011, 11:43)
Chiar nu stiu cum de au reusit sa faca superoferta asta. 60RON pentru schimbul cauciucurilor si cazarea lor timp de 6 luni mi se pare foarte tare.
*

Probabil un gram de plumb e mai scump ca un gram de aur.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
+
IRONICK
post 11 Oct 2011, 11:34
Post #2752

-

Asta este o oferta promo din ce vad "19 și 22 octombrie". Probabil un fel de porti deschise pentru cauciucuri. Nu cred ca se platesc plumbii, dar chiar si asa, tot este oferta. Avand in vedere ca pana si o amarata de vulcanizare de cartier te scapa de 70-80RON cel putin dar pentru schimb.

--------------------
+
annem
post 11 Oct 2011, 12:22
Post #2753

Omul Gras

QUOTE(http://www.dacia.ro/oferte-speciale/promotii-piese-si-accesorii/cazare-de-iarna-pentru-pneuri-de-vara.html)
Cazare de iarnă pentru pneuri de vară!

Pentru doar 15 lei per pneu cu TVA inclus, ți-l schimbăm cu cel de iarnă și îl echilibrăm, iar pe cel de vară îl păstrăm în condiții excelente la noi, timp de 6 luni! Profită de prețul promoțional, doar între 19 și 22 octombrie!

Am fost eu la Dacoserv Salaj. Au montat interiorul pe exterior, nici n-au stiut ce treaba are unidirectionalul cu montajul. Si asta pentru vreo 120 lei toate. Mai merg la ei numai dupa ce imi dau 200% din valoarea comenzii, oricare ar fi ea, minim 1000 lei. La ce oameni de mare valoare si caracter au, sigur voi avea probleme oricare ar fi interventia. Nici macar sa stringa corect un surub sau sa apese pe butonul corect nu sint in stare. In schimb au tupeul specific prostului si incompetentului. Se mai si bat intre ei.

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate, 2008 Laureate MCV GPL - Puisor
2011 Laureate MCV GPL - Puisor (de la Dacia)
+
bloodem
post 11 Oct 2011, 15:30
Post #2754

Membru autentic

QUOTE(gabylzr @ 11 Oct 2011, 09:12)
Incearca sa intelegi ce citesti domnule care te dai cult si poliglot si faci analfabeti si in stanga si in dreapta , limba romana pe care tu pretinzi ca o intelegi si o stapanesti are mai multe intelesuri . Nu trebuie sa fii mecanic auto sau inginer ca sa ai cunostinte in domeniul auto daca tu asta ai inteles iti recomand si eu sa incerci sa intelegi ce citesti si eu iti spun ca ai lacune mari in acest domeniu , vezi topicul ci itp-ul deschis de tine . Sa fim mai modesti pe viitor ca nu suntem ceea ce parem si sa nu ne mai laudam singuri .
*

Pai eu sunt exact ceea ce par si niciodata nu am vrut sa par altceva. Da, nu sunt prea priceput in ale domeniului auto (desi ma consider un sofer foarte bun, si nu doar eu ci si altii). Din acest motiv nu am voie sa intru pe un forum sa cer sfaturi si sa dau sfaturi (mai rar) acolo unde ma pricep? Ei nu zau? Nu inteleg de ce folosesti termenul poliglot cu sens peiorativ. Da, ma consider cult si poliglot si... Felicitari, m-ai lezat psihic cu aceasta afirmatie... Te provoc sa demonstrezi ca n-as fi.

PS: cultul din mine nu se poate abtine - incearca sa folosesti virgula mai des, ca sa poata intelege tot omul ce scrii mai usor fara a-si strofoca cortexul cerebral.

--------------------

+
djasu82
post 11 Oct 2011, 17:30
Post #2755

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

Mai baietiterminati-va cu ceara nu are rost sa ne agitam pentru nimic ... si asa viata nu e roz !

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
gabylzr
post 12 Oct 2011, 05:59
Post #2756

membru autentic

Cultul din tine ar trebuii sa stie ca punctele de suspensie nu se folosesc asa des si chiar ar fi culmea sa primim sfaturi in domeniul auto , de la un om care nu demult , intreba ce semnifica ITP-ul . Multumim poliglotule ca existi ! esti liderul nostru si ca fapt divers am rasfoit postarile tale mai vechi si ai greseli destule pentru un om asa cult .
Pentru Mangalioti , au adus motrio la reprezentanta la pretul de mai sus pus de mine .

--------------------
Forza Steaua
+
bloodem
post 12 Oct 2011, 06:30
Post #2757

Membru autentic

QUOTE(gabylzr @ 12 Oct 2011, 05:59)
ca fapt divers am rasfoit postarile tale mai vechi si ai greseli destule pentru un om asa cult .
*

Si trebuie sa te cred pe cuvant? Te rog sa aduci si dovezi, caci cine stie, s-ar putea sa realizezi ca nu sunt greseli ci doar tu le consideri greseli wink.gif

--------------------

+
IRONICK
post 13 Oct 2011, 08:36
Post #2758

-

QUOTE(BZN @ 7 Jul 2011, 11:17)
In cazul tau, nu prea merita anvelopele de iarna.
*
QUOTE(DR.M @ 7 Jul 2011, 18:15)
La un rulaj de sub 10.000km/an (4-5000km in cazul tau) se recomanda folosirea anvelopelor all-season din mai multe rationamente
*
cateva sfaturi minunate pentru legile noastre

--------------------
+
leinad
post 13 Oct 2011, 19:52
Post #2759

Membru dacionist

From: Constanța

QUOTE(gabylzr @ 12 Oct 2011, 05:59)
Pentru Mangalioti , au adus motrio la reprezentanta la pretul de mai sus pus de mine .
*

Motrio Winter Far Away? Sunt inscriptionate M+S? Zice unu' pe site-ul capital.ro ca nu au decat un varf de munte si un fulg de zapada. Asa o fi?

--------------------
Logan Preferance 75 ponei
+
Ampt
post 13 Oct 2011, 20:31
Post #2760

Membru autentic

From: București

Am vazut astazi Motrio Winter Far Away la un concesionar Dacia din Alexandria si pe langa fulgul de zapada si varful de munte aveau si inscriptionarea M+S ! smile.gif
Pretul in schimb era de 220 Ron/buc, fara montaj inclus ! sad.gif

This post has been edited by Ampt: 13 Oct 2011, 20:33

--------------------
Dacia SupeRNova / Logan ph2 2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011
Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
+
127 Pages « < 90 91 92 93 94 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 20th May 2025 - 01:41
Forum Renault