Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
![]() ![]() ![]() |
Pneuri Logan, pneu = anvelopa pentru cine nu stie
fuzzzy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
||
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(ursamajor @ 18 Apr 2012, 13:10) am mers și cu 130 pe ceas, pe distanță relativ scurtă, pe șosea liberă complet, cu zăpadă bătătorită, fiindcă simțeam că aveam aderență. Pe ploaie torentiala..treaca mearga...dar pe zapada batatorita.... Poti sa ai si mama cauciucurilor. Mai ales cu Loganul, fara nici un sistem de control al traiectoriei ...eu cred ca te mananca undeva... Riscurile sunt enorme si nu le vad rostul. Am avut ocazia sa vad live ce a patit un viteaz care si-a fortat norocul pe o sosea cu zapada batatorita, increzator probabil in aderenta cauciucurilor sale. Cand totul ti se pare ca e cat se poate de frumos iti poate fugi spatele intr-o fractiune de secunda. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
De acord. Am specificat că nu e vorba de o practică permanentă. A fost un moft pentru testare. Mulțumesc de înțelegere.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.413 Joined: 15 January 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Am cerut si eu o parere vis a vis de Continental Eco5 dar printre vitezomani nu vad nici o opinie.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
andreig1982 |
![]()
|
nu cred ca are nimeni varianta asta de anvelope, si am vazut ca nici nu prea exista review-uri
are 4 canale de evacuare a apei, deci ar trebui sa faca figura buna pe apa suprafata de contact cu asfaltul destul de mare si nefragmentata deci aderenta buna pe uscat, zgomot redus si probabil va ajuta intr-un procent si la reducerea consumului |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Motrio de vara la Meridian 208 lei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crising @ 19 Apr 2012, 14:59) pai daca Eco 3 facute la Timisioara merg la 150km/h mers constat 100km (eu pe A1 asa merg mereu), ce vrei tu eu zic ca nu sunt probleme. singura problema care trebuie sa te puna pe ganduri este calitatea slaba la drumurile proaste ( rezistenta, dupa 4luni de la cumparare sau chinuit sa le echilibreze ) eu la urmatoarele o sa merg pe Nokian ( fie iarna sau vara ) |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De ce? ce performante au aceste pneuri de esti asa hotarat?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(dl_dr25 @ 19 Apr 2012, 22:46) merg la 150km/h mers constat 100km (eu pe A1 asa merg mereu), si cam in ce tara ar fi autostrada aia pe care mergi matale constat cu 150? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
QUOTE(andreig1982 @ 19 Apr 2012, 16:18) nu cred ca are nimeni varianta asta de anvelope, si am vazut ca nici nu prea exista review-uri are 4 canale de evacuare a apei, deci ar trebui sa faca figura buna pe apa suprafata de contact cu asfaltul destul de mare si nefragmentata deci aderenta buna pe uscat, zgomot redus si probabil va ajuta intr-un procent si la reducerea consumului Pe site-ul celor de la Continental apare anvelopa intradevar cu 4 canale de evacuare a apei dar in realitate 185/65/15 are tot 3 canale la fel ca Eco3. Probabil Eco5 la o anvelopa mai lata de 185 are 4 canale. Cred ca o sa merg pe Eco 5 pana la urma. Sper sa nu-mi para rau pentru diferenta de bani fata de Motrio ca ma gandisem si la varianta asta. 298 lei Continental Eco5 si 209 lei Motrio. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
Din păcate, copilotul n-are permis, căci uneori chiar aș dori să stau în dreapta.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
andreig1982 |
![]()
|
QUOTE(crising @ 20 Apr 2012, 09:34) Pe site-ul celor de la Continental apare anvelopa intradevar cu 4 canale de evacuare a apei dar in realitate 185/65/15 are tot 3 canale la fel ca Eco3. Probabil Eco5 la o anvelopa mai lata de 185 are 4 canale. Cred ca o sa merg pe Eco 5 pana la urma. Sper sa nu-mi para rau pentru diferenta de bani fata de Motrio ca ma gandisem si la varianta asta. 298 lei Continental Eco5 si 209 lei Motrio. eu am doar doua la bf goodrich ![]() dar dc te uiti la filmuletul postat pe pagina anterioara, nu am emotii pe ploaie ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
ursamajor |
![]()
|
Tu ești acolo? Cu frigiderul?
|
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
andreig1982 |
![]()
|
the one and only
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
dl_dr25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 571 Joined: 4 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 19 Apr 2012, 21:49) pai la tot ce am citit despre ele si unde sunt facute imi dau o mai mare incredere fata de conti de Timisioara 22 Apr 2012, 19:17: QUOTE(tribunul @ 19 Apr 2012, 21:50) nu am interesul sa mint si poate observi ca nu sunt disperat dupa postari sau sa ma bag in seama, uitate la ce am postat sau ce am facut singur pt masina mea si poate o sa ma crezi. ma repet pt a fi inteles, pe A1 (de la Bucuresti pana la iesirea spre Gaiesti ) o pun la 150km/h ( ce arata pe bord, stim toti cum indica bordul ![]() ![]() masina a fost si pana in Italia ( aici viteza de croaziera a fost de 120-130 din cauza distantei mari), Ungaria de 2 ori ( aici maxim 150 doar pa A1 si la unguri fiindca restul este cam greu pt lighean ) si mersul la mare si Bulgari pe A2 tot la 150 ps: nu am primit pe mail nici o instintare de nu am raspuns aici This post has been edited by dl_dr25: 22 Apr 2012, 19:17 |
--------------------
dacia
logan
2007 dci
- B
|
|
crising |
![]()
|
Eu am Conti Eco3 made in Romania fabricatie 2006 si dupa un rulaj de aproximativ 70000 km (zic aproximativ pentru ca am rulat mai mult dar iarna cu anvelope de iarna) ma declar multumit. Aderenta pe carosabil ud iti da o senzatie de siguranta, am acvaplanat o singura la viteza mare in momentul cand am trecut printr-o balta mai adanca. Deci as paria oricand tot pe Continental de Timisoara.
Continental Eco Contact 5 de care vorbeam mai sus sunt made in Slovacia. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
flickflack |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 31 March 12 ![]() |
Pentru colegul IRONICK : sa inteleg ca din punctul tau de vedere Motrio Impulsion sunt peste BFGoodrich G-Grip la orice capitol. Am obsevat din ceea ce postat in acest thread ca nu le-ai montat de foarte mult timp si este oarecum prea devreme sa te intreb , dar te intreb, esti tot asa de incantat de le ca in primele zile de rulare sau a mai scazut entuziasmul ?
|
--------------------
dacia
Slogan
2006
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Trebuie sa cumpar si eu anvelope noi de vara si am o dilema, Motrio Impulsion sau America LA 866? Tinand cont ca ambele sunt facute de Conti. Eu parca as inclina spre America... Ma gandesc ca avand 4 canale longitudinale evacueaza ceva mai bine apa decat Motrio si in plus imi place banda centrala compacta. Oricum, nu ma gandesc ca ar fi cine stie ce lumina nici unul dintre cele doua modele, dar faptul ca sunt facute de Conti e incurajator, nu mai vreau nimic de la grupul Michelin, imbatraneste prea repede cauciucul, cel putin la alea low-cost.
Ambele indeplinesc conditia necesara, sa fie pana in 200 lei/bucata si vor fi cu siguranta mai bune decat cele actuale care sunt cam vechi si uzate. This post has been edited by Victorine: 23 Apr 2012, 21:54 Attached thumbnail(s) motrio_impulsion.jpg ( Size: 195.29k ) Number of downloads: 422 AMERICA_LA_866.jpg ( Size: 111.94k ) Number of downloads: 443 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.098 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca sunt printre primii care au pus Motrio Impulsion pe masina. Asta este al 3-lea sezon cu ele.
De aderenta, zgomot etc. s-au spus multe, pentru mine sunt cauciucuri bune. Rezistenta in timp este foarte buna (nu s-au deformat, nu s-au crapat pe flancuri), cauciucul este la fel de moale ca in prima zi si nu am remarcat vreo schimbare de comportament cu trecerea timpului. Functie de kilometrii pe care-i faceti cu ele cred ca pot sta 6 sezoane linistite pe masina. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
ursamajor |
![]()
|
Două chestii:
- până și Montanele mele venite din fabrică cu mașina au stat pe ea 6 ani și n-au nicio crăpătură care să aducă a cauciuc îmbătrânit, așa că snoava cu Michelin nu prea ține... și... - mitul Continental bântuie românii și nu există altă explicație decât imitația. E tipic românească. Personal, EcoContact3, pe care le am pe mașina de serviciu, mi se par (super)banale. |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Din cauza varstei probabil
![]() Montanele erau pietroi dupa 2 ani (bine ele erau de noi foarte tari) nu ai citit ce spune yrx mai sus ca nu s-au intarit nene ursamajor . |
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Toată lumea știe că anvelopele Montana erau făcute din plastic, iar cauciucul era trecut în fișa produsului ca "aromă identic naturală" !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
ursamajor |
![]()
|
lăzăr-ache, eu îi răspunsesem lui Victorine acolo, care a spus că au îmbătrânit Michelinurile.
Dar, deh, fiecare judecă ce și cât poate. Mai ales la vârste de-astea așa-zis tinere. ![]() Ironice, eu idei fixe? Tu cu Motrio ești flexibil al naibii. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ursamajor @ 24 Apr 2012, 12:50) Dar, deh, fiecare judecă ce și cât poate. Mai ales la vârste de-astea așa-zis tinere. decat un mos senil care a descoperit internetul la batranete, mai bine un tanar sanatos![]() 24 Apr 2012, 13:00: QUOTE(ursamajor @ 24 Apr 2012, 12:50) Ai ai dovedit ca esti si prost.This post has been edited by IRONICK: 24 Apr 2012, 12:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ursamajor |
![]()
|
Te jucai cu puța-n blid când navigam eu pe net.
![]() Fraere, era "mori de ciudă". Da' nu te-ajută mansarda, prea subtil pentru tine, probabil neam de manivelă. This post has been edited by ursamajor: 24 Apr 2012, 12:02 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 17:15 |