Repatriere temporara ..., Dar cu Solnitza ce fac ?
![]() ![]() ![]() |
Repatriere temporara ..., Dar cu Solnitza ce fac ?
minny |
![]()
|
||
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
faza cu Loganul, adica ca-ti iei Logan ca sa mergi acolo, scuza-ma dar e o prostie. Mergi bade cu solnita ca n-are nici pe dracu. Ce sa repari la ea? daca atata incredere ai in masina, si suge atatia bani ca se strica lunar nu stiu de ce o mai pastrezi, ca aia nu e masina
![]() iar daca se strica...in caz de nevoie orice se rapara oriunde..imi permit sa presupun ca nu ai mai fost in tari straine si de aia crezi contrariul . |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
Vinde-o!
Te duci acolo cum poti si daca vei lucra in Paris sau alte orase mai mari, te vei descurca mai bine cu mijloacele de tarat in comun decat cu masina. Poate dupa cateva luni, daca ai nevoie, gasesti acolo o masina EURO 3/4 pe care o vei putea aduce si inmatricula aici. |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Rezolvi ce mai ai de rezolvat, si o iei cu tine.
Ziceai de MCV, tu chiar ai nevoie sa cari atata tabla dupa tine? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
stai linistit ca e foarte subtire..si nu are mult mai multa decat berlina...eventual cara aer
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Logan Berlina fara optionale: 975kg
Logan Emceve: 1165kg Apoi ce is alea 190 kile. O nimica toata. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
minny |
![]()
|
Deci in tari straine am mai fost dar cu masina never. Am incredere in masina dar inevitabil o sa se strice una alta la un moment dat daca stau pe perioada lunga de aia ma gandeam sa iau cu mine un set de bucsi, pivoti, vreo bieleta.
Intr-adevar merg in Paris si acolo nu prea ai ce face cu masina, dar din experienta anterioara daca nu ai masina ... numai cu Parisul ramai, si as vrea sa mai vizitez una alta. De aia ma si gandeam la MCV, ca ar fi mai bun de excursii, teoretic cel putin. Deci pana acum balanta inclina sa iau masina actuala in Paris. Cred ca o sa fie o adevarata atractie pe acolo ... nu cred ca francezii au mai vazut asa ceva. |
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(minny @ 17 Jul 2007, 13:28) Am incredere in masina dar inevitabil o sa se strice una alta la un moment dat daca stau pe perioada lunga de aia ma gandeam sa iau cu mine un set de bucsi, pivoti, vreo bieleta. QUOTE(minny @ 17 Jul 2007, 10:52) Sper ca glumesti, in cel mai rau caz le schimbi inainte de plecare... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
minny |
![]()
|
Pai tocmai am schimbat toata directia acum in mai (bucse, pivoti, bielete, planetare) + cauciucuri noi. In mod normal daca au tinut 4 ani in Romania ma gandesc ca si acolo tin sigur atat (nu intentionez oricum sa stau decat vreun an .. maxim 2). De fapt nu stiu ce sa zic. Logic e sa nu imi trebuiasca nici o piesa de schimb ... dar pe de alta parte ma gandesc ca ce tine strict de platforma Solentei nu gasesc acolo si pana mi s-ar trimtie din Romania ... In mod normal daca as pleca pe 2 ani ... ce piese ar fi bine sa am la mine ?
|
--------------------
------
------
------
|
|
argon |
![]()
|
ai zis cateva luni, acum 1-2 ani.
Ce as face eu? as vinde(lasa acasa) SLZ, si pentru eventualele deplasari in regim propriu acolo as lua(de acolo) un ciuruc de masina de 3-4-500 euro pe care sa o birjalesti pe perioada aia. Crede-ma ca un Renault 19(exemplu ca asta mi-a venit in cap prima data) isi face treaba chiar mai bine decat SLZ, plus piese in belsug. Nu compara vechiturile de la noi cu cele de acolo. Lasa-ti grijile acasa. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
minny |
![]()
|
Deci treaba e asa. Merg acolo pe cateva luni sigur. Pot sta insa cat ma tine. Daca iese treaba stau probabil 1 an sau 2. Si eu m-am gandit sa cumpar ceva de acolo, dar pe de alta parte in Franta preturile la masini mi se par prea mari (in genul celor de la noi). Apoi francezii nu prea au grija de masini. A doua treaba e ca habar nu am cum sta treaba cu taxele pe acolo si alte porcarii. Imi e sa nu ma indoaie o masina inmatriculata in Franta ... si daca mai iau si un cancer din ala de umblu numa in service-uri m-am scos. Macar solnita mea stiu ce poate.
|
--------------------
------
------
------
|
|
driverx |
![]()
|
Oricum, varianta cu MCV-ul pica. De ce? Mai ai o luna si putin pana pleci. Cam mult prea la limita sa vinzi conserva si sa faci comanda si sa primesti conserva MCV noua.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
minny |
![]()
|
Am fost la banca si cica daca iau credit cu ipoteca as scoate lejer 15k, deci pentru o masina noua as putea aloca sigur 10k. Creditul s-ar aproba repede ... 2 saptamani zic ei. Deci de bani nu ar fi problema. In conditia in care merg pe varianta optimista si stau acolo peste 1 an nu are rost sa pun solnita la pastrare ca o mananca soarecii pana ma intorc. Ar fi deci 3 variante posibile. Iau solnita cu mine, cumpar un Logan nou ce se nimereste sa fie pe stoc la vreun dealer sau ar putea sa imi aduca repede, sau iau banii gramada si in primul week-end trag un zbor la Munchen unde am niscai rude si caut acolo o cazatura. Pana acum nu imi surade decat prima si ultima varianta, pentru ca nu as vrea sa stau fara masina acolo ... dar habar nu am ce sa fac. Daca merg pe ultima varianta as mai recupera niste bani mai pe urma si din vanzarea solnitei, dar atunci operatiunea ar urma sa o faca altii (probabil parintii). Deci dragi colegi, dati-va cu parerea, ati merge cu dacia dupa voi afara daca ati deveni "capsunari" 1 an 2, sau va ganditi sa luati ceva de acolo ?
|
--------------------
------
------
------
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu as pleca cu solnita, daca o faci cap-coada inainte sa pleci din tara nu cred ca vei avea probleme pe acolo. De bucse&stuff chiar nu mi-as face griji, ce drumuri au ei compartativ cu ale noastre nu cred ca o sa te lase nimic. Si nici de rugina nu cred ca are rost sa-ti faci griji in doi ani. Dar ai putea sa faci si chestia cu masina ieftina pe care s-o omori pe acolo e la fel de buna. Dintre astea as alege.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sfat (ce as face eu avind in spate experienta anterioara):
1. Faci procura cuiva de aici sa vinda SLZ 2. Ajungi in Franta si-ti cumperi o petarda de masina pe care sa dai atit cit sa te duca din punctul A in punctul B si sa nu-ti para rau dac-o lasi pe marginea drumului (la 500 de euro gasesti un Clio bunicel, la 1000 de euro iei deja ceva bun si mai mare) 3. Te-ntorci in Romania si (cu banii strinsi prin Franta+banii de SLZ) iti cumperi naibii o masina de om. This post has been edited by Marty: 17 Jul 2007, 18:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Un Audi A "seis"
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
minny |
![]()
|
Neaparat insa cu clima bizonica
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
cata87 |
![]()
|
![]() membru alb-violet Group: Members Posts: 590 Joined: 4 January 07 From: Timisoara ![]() |
da sa nu aiba sub 120 de mii de km si sa il iei cu 40k de euro
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
minny |
![]()
|
Acum cu pretul ar fi o mica problema
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 17 Jul 2007, 19:55) Sfat (ce as face eu avind in spate experienta anterioara): 1. Faci procura cuiva de aici sa vinda SLZ 2. Ajungi in Franta si-ti cumperi o petarda de masina pe care sa dai atit cit sa te duca din punctul A in punctul B si sa nu-ti para rau dac-o lasi pe marginea drumului (la 500 de euro gasesti un Clio bunicel, la 1000 de euro iei deja ceva bun si mai mare) 3. Te-ntorci in Romania si (cu banii strinsi prin Franta+banii de SLZ) iti cumperi naibii o masina de om. Subscriu! La variante poti sa treci si ce a zis Marty: vinzi solenza,cumperi o petarda acolo,vi aici si iei una noua ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Varianta super optimista: o iei cu tine si la intoarcere sau pe parcursul sederii o vinzi acolo pe post de raritate vreunui pasionat, mai ales de zici nu au nici ei bun simt la cererea pretul de vanzare. Ii aburesti cu infratirea popoarelor noastre, francofonia ca fenomen al carui aplicare a nascut SLZ...
|
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
minny |
![]()
|
Ii aburesc ca e hatchbackul ce o sa iese la toamna ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
minny |
![]()
|
Nu cred ... poate cand o sa il auda
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Cel mai bine o vinzi si pastrezi banii. Cand te intorci, pui peste banii astia ce mai strangi pe-acolo si iti iei o masina noua.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 17:26 |