Noul Hyundai I30, ce ziceti ?
![]() ![]() ![]() |
Noul Hyundai I30, ce ziceti ?
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai dupa cum spune si articolul, putin seria 1, putin A-Klasse, asta din spate, iar din fata parca e Opel Astra H + Ford Focus cu farurile putin mai arcuite.
This post has been edited by 2dor: 13 Jul 2007, 12:35 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
interesant
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
mai frumos kia c'eed
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
eu nu prea cred ca o sa il bata pe ceed la pret. in plus nu prea vad eu cum o va face fara sa canibalizeze accentul. ceed 1,4 110 cp echipat de mine acceptabil e 13700 DDP (peste Hyundai Accent, inclusiv calitativ), Hyundai Accent 1,4 95 cp Summer edition e vreo 12900 Euro (scuze daca gresesc sumele). Cel mai probabil i30-ul nu se va oferi intr-o varianta base asa de competitiva ca cea de de la Ceed... si acolo e grosul de la ceed. si oricum numele e nasol: "ce masina ai? i30, nene:
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
imi place, mai putin spatele.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Interesant ca nu s-a mai comentat vis-a-vis de aceasta masina.
Well, tocmai m-am intors de la o expozitie auto si cred ca i'm in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu stie nimeni nimic despre masina asta? Are multe dotari standard chiar "absurd" de multe. Pretul, nu stiu ce sa zic, dar nu cred ca e rau raportat la dotarile cu care vine. Oricum, nu stiu cata incredere sa am in tipu de acolo, ca s-a apucat sa imi explice ce nush ce amplificator de franare ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Cred ca-i vorba de AFU.
Si mie-mi place i30, parca mai mult decat Kia Cee'd. Cred ca e primul Hyundai care-mi place... |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Arata bine insa am impresia ca modelul care sa arata ca in cel cu "titlu de prezentare" costa destul de mult.
|
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
20.000?!!! Astia nu sunt sanatosi.....La banii aia gasesti masini care dupa mine sunt mai bune.
Oricum deja la banii aia intram in alta clasa, as prefera oricand OctaviaII sau Laguna. |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
driverx |
![]()
|
Pe mine personal ma atrage doar varianta Classic. Adica aia "cheala". Ceva mai serios ajunge pe la 16 mii minim si deja ma gandesc ca nu merita sa bag atatia bani intr-o coreana mai ales una noua fara istoric. Dar la 12300 cat ii clasicu cu motor de 1.4, cred ca e ok. Si cred ca imi place mai mult decat Kia, dar recunosc ca (,) comparatia este intre Hyundai real VS. Kia poze
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
i30 e mult mai urata decat Sid, si , privind unele caracteristici si pretul chiar mai prostuta
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(semit @ 10 May 2008, 22:25) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(semit @ 10 May 2008, 22:25) Well, is cam aceasi marie, dar cu alta palarie (platforma, piese, dotari). Doar ca Hyundai e o idee mai scump. Lumea zice ca la interior Hyunai ar fi o idee mai calitativ...o idee. Dar mai ales la interior cele doua masini aproape ca nu se compara. Din punct de vedere a design-ului interior i30 mi se pare peste Sid. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Față de Cee'd, la i30 poți comanda faruri xenon.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
eu cand am dat prima oara peste acest i30 am crezut ca m-am intalnit cu varu` Sandel
|
--------------------
/
/
/
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
compara preturile in service. la hyundai sunt infioratori de mari. bine, nu in toata reteaua da vezi si asta
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 11 May 2008, 10:36) Pentru ca lumea e bolnava cu dizelurile lor. Cred ca fac economia lu dracu. Valabil oriunde la orice producator. Daca te uiti pe forumul Hyundai o sa vezi ca majoritatea au comandat 1.6 dizel. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
arata bine masina, imi place
acuma, am o intrebare, in viitor ( decembrie 2008 - martie 2009 ), intentionez sa-l schimb berlina mea cu : 1- dacia logan 2- hyndai accent sau hyundai i30 3- Kia ceed acuma care e alegerea potrivita? |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Pai s-a comandat 1.6 diesel pentru ca este motor bun, si consuma putin. Eu am fost foarte multumit de motorul de 1.5 crdi de la Hyundai.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ceed si I30 sunt facute pe aceeasi platforma. Mecanica e identica, motoare transmisii, tot. Diferenta e la aspect din fata si spate si la bord. De asemenea am auzit (m-am plimbat decat cu Ceed) ca i30 ar avea suspensia putin mai moale, ceea ce nu e deloc un lucru rau (la Ceed e setata spre sport si cam zguduie prin gropi). In rest e chestiune de gust intre ceed si i30. Motoarele pe banzina sunt de genul vvt.
L.E. vad ca dpdv al demarajului de la 0 la 100 cu motorul de 1.4 Ceed are 11.6 si i30 are 12.6. Ciudat, ori e mai grea ori sunt schimbate si rapoartele de transmisie. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 11 May 2008, 11:53 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
adimfx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 7 February 08 ![]() |
QUOTE(tzuku @ 11 May 2008, 11:34) arata bine masina, imi place acuma, am o intrebare, in viitor ( decembrie 2008 - martie 2009 ), intentionez sa-l schimb berlina mea cu : 1- dacia logan 2- hyndai accent sau hyundai i30 3- Kia ceed acuma care e alegerea potrivita? Depinde foarte tare de buget. 1. Logan e o opțiune foarte bună, evident cu motorul de 1.6 16 valve. Atunci va fi pe piață facelift-ul, care nu e rău deloc. 2. După mine Accent e depășit mecanic (suspensia spate, cauciucuri înguste de 175 standard, coloana de direcție cloncăne pe drumuri proaste) și cam scump pentru ce oferă (plastice tari), la fel ca și sora de platformă, Kia Rio Sedan. i30 e mai scump cu cel puțin 1.000 de euro la aceleași dotări cu Ceed, în condițiile în care sunt una și aceeași mașină. Dacă pentru bord albastru în loc de portocaliu, pentru alte faruri și pentru alte stopuri vrei să plătești 1.000 de euro+, e ok. 3. Kia Ceed bate orice la din clasa compactă la preț și dotări (versiunea BEST). Acuma... ecuația e complicată. Dacă banii sunt o problemă, și de regulă sunt, atunci Logan e cel mai indicat. Oricum, de preferat în locul Accent-ului. De 1.000 de euro mai bine iei un motor mai puternic sau mai multe dotări pe Ceed decât să iei i30. După mine, Logan vs. Ceed. Baftă. |
--------------------
MINI
Cooper
2002 climatronic, 4 airbag, 30.000 km
|
|
aldo75 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 28 March 06 ![]() |
pt. cei care vor kia sau hyundai......ar trebui sa aruncati un ochi pe www.clubkia.ro sa vedeti preturi la revizii si piese......ca sa nu mai vorbim de service-uri ......
|
--------------------
dacia
1310,1307
- xx03hwk
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Eh, multi isi fac reviziile la Ploiesti sau Pitesti, pentru ca acolo sunt mult mai ieftine decat la Bucuresti. In ceea ce priveste diferentele intre Logan si Accent, acestea sunt, practic, Accentul aflandu-se la un nivel superior de pret si dotari. Dotarile minime la Accent sunt putin peste cele maxime la Logan. N-are rost de intrat in polemici. i30-ul este o masina frumoasa, cu care Hyundai-ul incearca sa intre intr-un nou capitol a masinilor fabricate de ei.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
|
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aldo75 @ 11 May 2008, 14:55) pt. cei care vor kia sau hyundai......ar trebui sa aruncati un ochi pe www.clubkia.ro sa vedeti preturi la revizii si piese......ca sa nu mai vorbim de service-uri ...... Da-ne tu niste exemple.Crezi ca pe la alte marci de masini e mai bine? Vorba aia, pana si litrul de Floriol s-a facut 100 mii. |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
era azi una cu numere rosii pe A2 numai rodaj nu facea baiatu cu ea la 160 +
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
la kia nu stiu, dar stiu ca la hyundai, la accent reviziile/piesele sunt scumpe. asa cum am mai zis, nu in toate service-urile insa intr-o gramada da. exemplu: revizie de 15k (care nu e prima btw) 1200 ron. si sunt destui care au dat peste 1000
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 10:31 |