se fura la service de pe masina ?
![]() ![]() ![]() |
se fura la service de pe masina ?
han_1.6 mpi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Eu zic sa cauti ca eu am cunostinta, insa nu se poate intra la el din cauze pur obiective! I-a sapat Ontanu strada sa-i "bage apa" si au lasat teava neastupata!!! de vreo 3 saptamani nu se poate intra decat cu picioarele.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
despre simpotrans ce parere aveti ?
ca la mecanici m-am lamurit...voiau sa imi schimbe placutele de frana la 30 000 km (in revizie- masina in garantie) ca nu mai tin. si placutele alea aveau 6 mm "carne". |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
W3f |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 07 ![]() |
Cum vi se pare sa dati 1000 de lei pe o bara inlocuita o aripa dezdoita si un far dreapta a si o sumnalizare "reconditionata"! cam multi bani nu...
Na asta a patit o cunostinta de a mea la o berlina ![]() ![]() MECANICI AU MAI MULTE TIPURI DE A FURA [li in sange] deci si daca tatal tau ar fi mecanic tot tear fura ![]() ![]() ![]() asa ca aveti grija puneti cortul laga ea si tineti mecanicul in lesa!!!!!!!! |
--------------------
Dacia
LGN ABS +
2008 (D)aca (A)i (C)ap (I)a-ti (A)lta
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 07:13 |